Acteurs

Waar is Nana Visitor van Star Trek nu? Haar biografie: Echtgenoot, Nettowaarde, Zoon, Affaire, Echtscheidingen

Wie is Nana Visitor?

Geboren Nana Tucker op de 26evan juli 1957, als Nana Visitor is ze een Amerikaanse actrice die beroemd werd door haar rol als Kira Nerys in de tv-show Star Trek: Deep Space Nine, en vervolgens voor het spelen van Jean Ritter in de serie Wildfire.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nana op #STLV2017.

Een bericht gedeeld door Nana Bezoekers Fan (@nana_visitor_fan) op 3 augustus 2017 om 7:44 uur PDT

Het vroege leven van Nana Visitor

Visitor werd geboren in New York City in een familie van artiesten, met haar moeder Nenette Charisse een balletleraar en haar vader Robert Tucker, een choreograaf. Ze is ook de nicht van Cyd Charisse, een actrice en een danseres. Er is geen andere informatie beschikbaar over de kindertijd en vroege educatie van de bezoeker.

De carrière van Nana Visitor

De carrière van Visitor begon in de jaren '70 en speelde in de Broadway-productie van My One and Only. Ze debuteerde later op film in de horrorfilm The Sentinel uit 1977, en later op televisie, en verscheen in verschillende soapseries, waaronder The Doctors, Ryan's Hope en One Life to Live. Haar vroege jaren als actrice hielpen haar carrière en ook haar vermogen te vestigen. In de jaren '80 besloot Visitor haar nieuwe artiestennaam Nana Visitor aan te passen en bleef ze in meer televisieseries verschijnen, waaronder Hunter, MacGuyver, Knight Rider en Highway to Heaven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vroeger.

Een bericht gedeeld door Nana Bezoekers Fan (@nana_visitor_fan) op 20 april 2017 om 8:31 uur PDT

Na jaren van ondersteunende rollen, kwam Visitor's doorbraak eindelijk in 1993 toen ze deel ging uitmaken van de serie Star Trek: Deep Space Nine, waarin ze de rol speelde van majoor Kira Nerys van de planeet Bajor, die een van de hoofdpersonages in de show werd, en Vervolgens werd ze kolonel en leidde ze de strijd tegen de Cardassians, en bleef ze in de show tot 1999. Het succes van de serie hielp niet alleen haar carrière, maar verhoogde ook haar rijkdom enorm.

Gepost door Nana bezoeker Aan maandag 2 maart 2015

Nana Visitor na Star Trek: Deep Space Nine

Visitor besloot in 2001 een pauze te nemen van televisie en films en voegde zich bij de cast van de Broadway-productie van Chicago in de rol van Roxie Hart. Niet lang daarna kreeg ze opnieuw een gedenkwaardige rol toen ze deel uitmaakte van de serie Wildvuur , als Jean Ritter, een van de hoofdpersonen, die drie jaar duurde, en die haar carrière en haar vermogen verder hielp.

Ik ben klaar. pic.twitter.com/y0McCxogQS

- Nana Bezoeker (anaNanaVisitor) 5 oktober 2017

Na Wildfire werd Visitor ook stemacteur en leende ze haar talent in Family Guy, waarin ze van 2009 tot 2014 meerdere rollen speelde.e, The Resident en Ted 2. Vandaag de dag is Visitor nog steeds actief in acteren, recentelijk te zien in Dynasty.

Lichaamsmeting van Nana Bezoeker

Wat haar lichaamsafmetingen betreft, is Visitor 1,73 m lang en weegt ze blijkbaar 58 kg. Ze heeft ook bruine ogen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gewoon weer een #WomanCrushWednesday en dat kunnen we vieren met een foto van Nana van de #StarTrekDiscovery-première gisteravond in LA.

Een bericht gedeeld door Nana Bezoekers Fan (@nana_visitor_fan) op 20 september 2017 om 7:32 uur PDT

Nana bezoekers netto waarde

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van de bezoeker naar verluidt meer dan $ 4 miljoen, verworven uit haar lange jaren in de televisie- en filmindustrie.

Het persoonlijke leven van Nana Visitor

In termen van haar persoonlijke leven heeft Visitor een kleurrijke gehad drie keer getrouwd geweest , eerst naar Nick Miscusi in 1989 met wie ze samen een kind kreeg genaamd Buster Miscusi, maar na vijf jaar huwelijk gingen ze hun eigen weg.

Afbeeldingsbron

In 1997 trouwde Visitor met haar co-ster Alexander Siddig, wat resulteerde in een kind genaamd Django El Tahir El Siddig, maar hun huwelijk eindigde in een scheiding in 2001. In 2002 had Visitor een wervelende romance met Matthey Rimmer - ze verloofden zich binnen een jaar , en trouwde in april 2003 en zijn sindsdien samen.

Aanbevolen