Journalisten

Waar is nieuwsanker Sharon Reed van CBS nu? Haar Wiki: Baby, Leeftijd, Nettowaarde, Echtgenoot, Verloofd

Wie is Sharon Reed?

Sharon Reed werd geboren op 12 mei 1978 in Cleveland, Ohio, VS, en is een journaliste, vooral bekend als het nieuwsanker van het netwerk CBS 46 waarvoor ze sinds 2012 talloze tijdvakken dekt. ​​Ze was eerder ook een nevenactiviteitverslaggever voor het basketbalteam, de Cleveland Cavaliers.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige trots! #peachtreetv zo trots om je de eerste ooit uitgezonden #atlantaprideparade @atlantatony te brengen

Een bericht gedeeld door Sharon Reed (@sharonreedlive) op 14 oktober 2018 om 14:17 PDT

De rijkdom van Sharon Reed

Hoe rijk is Sharon Reed? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 650.000, verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Haar populariteit schoot omhoog toen er een gerucht ging over een mogelijke relatie tussen haar en NBA-ster LeBron James. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Er is weinig bekend over Sharons jeugd of hoe ze interesse in journalistiek ontwikkelde. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef ze zich in aan de Georgetown University in Washington, D.C., waar ze een bachelordiploma behaalde met een dubbele major in overheid en Engels. Kort daarna verhuisde ze naar Evanston, Illinois om zich in te schrijven aan de Northwestern University om deel uit te maken van het gerenommeerde journalistiekprogramma van de school.

Ze voltooide haar master aan Northwestern in omroepjournalistiek en begon in 2002 haar carrière bij de Cleveland-zender WOIO en vond ook werk bij een andere lokale zender WUAB. Het volgende decennium zou ze daar op het station werken als nieuwsanker, vaak te zien in de late namiddag- en late avonduitzendingen. Terwijl ze met het netwerk werkte, kreeg ze extra werk toen ze werd toegewezen als nevenactiviteitverslaggever van het National Basketball Association (NBA) -team, de Cleveland Cavaliers, waar ze verslag uitbracht over wedstrijden die in de plaats werden gehouden en populaire basketbalspelers interviewde.

Helemaal klaar voor @cbs46 nieuws om 9 uur op PeachtreeTV @thomasaroberts is hier!

Gepost door Sharon Reed Aan maandag 16 juli 2018

Latere carrière- en virale video

Na jaren in Cleveland te hebben gewerkt, besloot Reed het station te verlaten om te verhuizen naar het in Atlanta, Georgia gevestigde station CBS46 als verslaggever en avondanker. Door de verhuizing kon ze werken met een van de grootste tv-nieuwsnetwerken in het land en hielp ze ook haar vermogen aanzienlijk te vergroten. Ze was vooral te zien tijdens de middaguitzendingen van 16.00 tot 18.00 uur en ook tijdens de doordeweekse avonduitzendingen van 23.00 uur.

In 2017 groeide haar populariteit nog verder tijdens een van de uitzendingen tegen het einde van het jaar, waarin ze een e-mail geadresseerd gestuurd door een vrouw genaamd Kathy Ray met betrekking tot een uitzending die Reed deed waarin ze raciale kwesties ter sprake bracht rond de twee kandidaten die zich kandidaat stelden voor het burgemeesterschap in Atlanta. De vrouw die de e-mail stuurde, beschuldigde haar van race-baiting, wat inhield dat Reeds opmerkingen impliceerden dat alleen zwarte mensen over ras mochten praten. Ze maakte de e-mail openbaar en riep de vrouw uit voor het verkeerd interpreteren van haar woorden, en stelde haar ook bloot als een racist. De video ging viraal en werd honderdduizenden keren gedeeld via verschillende sociale medianetwerken. Zelfs The Daily Show met Trevor Noah trok de aandacht van de video en zond er een segment over uit.

Geruchten relatie en kind met LeBron James

Na de geboorte van haar dochter werd er veel gespeculeerd over de mogelijke vader van het kind, aangezien Sharon geen details noemde over de relatie die het kind voortbracht. De volgende twee jaar doken geruchten op dat ze een relatie had met LeBron James die tot de baby leidde, vooral omdat de twee elkaar kenden dankzij haar ambtstermijn als omroeporganisatie in Cleveland.

Om het probleem aan te pakken, werd Sharon uitgezonden in het radioprogramma van Ryan Cameron bevestigen dat de baby niet van LeBron is. Ze zegt dat zelfs met haar bevestiging veel mensen het gerucht nog steeds zullen vasthouden, omdat het een manier is om haar naar beneden te halen. Afgezien daarvan is ze vooral in verband gebracht met tal van andere beroemdheden, vanwege haar populariteit en aantrekkelijke uiterlijk. Ze vermeldt dat ze professioneel net zo succesvol wil zijn als haar mannelijke tegenhangers, maar als het op haar persoonlijke leven aankomt, wil ze een man die haar kan leiden.

Tis mijn favoriete tijd van het jaar! Tradities met mijn lieve kleine sidekick, familie en vrienden, Eggnog! Prettige kerstdagen en fijne feestdagen voor jou en de jouwen! Tot 2019! (Lange vakanties maken het ook mijn favoriete tijd van het jaar!) ?????⛸?⛷?? ? pic.twitter.com/3neqF7Kl2E

— Sharon Reed (@SharonReedLive) 21 december 2018

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Reed, omdat ze er niet van houdt om informatie aan de media te geven. Ze heeft een dochter, hoewel de vader van haar kind nooit publiekelijk is onthuld. Afgezien van de geruchten rond haar en LeBron James, zijn er geen andere populaire namen geweest die in het nieuws en online furore maakten. Ze woont met haar kind in Atlanta en zei dat ze van de stad houdt. Ze verscheen ook naakt voor een verhaal genaamd Body of Art waarin ze de Cleveland-installatie Spencer Tunick behandelde, en is als gast uitgenodigd voor andere dag- en nachtelijke talkshows.

Aanbevolen