Acteurs

Waar is Paige Tamada nu? Wiki, leeftijd, vermogen, echtgenoot

Wie is Paige Tamada?

Paige Yukiko Tamada werd geboren op 11 januari 1985 in Los Angeles, Californië, VS, en is een gepensioneerde actrice, vooral bekend van haar rol in de kerstfantasiefilm getiteld The Santa Clause, waarin ze de rol van Judy the Elf speelde. Ze had ook rollen in andere projecten voordat ze besloot met acteren te stoppen.

De netto waarde van Paige Tamada

Hoe rijk is Paige Tamada? Vanaf begin 2020 informeren bronnen over een vermogen van meer dan $ 1,3 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Nadat ze stopte met acteren, concentreerde ze zich op andere carrièrepaden, waardoor ze mogelijk haar rijkdom bleef opbouwen.

Tim Allen en Paige Tamada in De Kerstman. © 1994 Walt Disney Afbeeldingen

Gepost door Bewegende beelden Meest memorabele momenten Aan zaterdag 2 maart 2013

Het vroege leven en onderwijs

Er is beperkte informatie over het leven van Paige vóór het begin van haar acteercarrière, omdat er geen details zijn over haar familie en heel weinig over haar jeugd, afgezien van haar acteerrollen. Ze groeide op in Los Angeles en volgde de International School of Los Angeles in Santa Ana, Californië. Het is een particuliere internationale Franse school met dubbele onderdompeling in het gebied die is geaccrediteerd door het Franse ministerie van Onderwijs, de Western Association of Schools and Colleges (WASC) en de International Baccalaureate Organization (IBO).

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van California, Berkeley om een ​​graad in het Engels af te ronden. De universiteit werd opgericht in 1868 en is de vlaggenschipcampus van de tien van de University of California. Ze schrijven meer dan 40.000 studenten in en onderhouden nauwe relaties met tal van instellingen. Ze hebben alumni, faculteitsleden en onderzoekers onderscheiden, en velen hebben tijdens hun ambtstermijn spraakmakende prijzen gewonnen. Het staat internationaal op de vijfde plaats in de Academic Ranking of World Universities.

Acteercarrière

Tamada's acteercarrière begon toen ze zes jaar oud was - een van haar eerste rollen kwam toen en kreeg de kleine rol van Jessie in de televisieshow The Fresh Prince of Bel-Air uit 1991, een sitcom die van 1990 tot 1996 op NBC werd uitgezonden. , met in de hoofdrol Will Smith die naar verluidt een jongere versie van zichzelf speelt. Hij is een tiener uit West Philadelphia, die wordt gestuurd om te gaan wonen bij zijn rijke oom en tante die in Bel Air wonen nadat hij ruzie heeft gekregen. In de show wordt zijn kijk op het leven vaak afgebeeld om te botsen met de levensstijl van zijn familieleden.

Na haar debuut werd Paige gecast in andere projecten, zoals Evening Shade, waarin ze Eleanor speelde van 1991 tot 1995. Het is een sitcom met in de hoofdrol Burt Reynolds die een ex-profvoetballer speelt, die terugkeert naar zijn landelijke geboorteplaats om een ​​high te coachen. school voetbal team. Ze nam ook een rol op zich in Full House, een sitcom uitgezonden op ABC, waarin een vader die weduwe is, zijn beste vriend en zwager inschakelt om zijn drie dochters op te voeden.

?FILMGESCHIEDENIS: vandaag 25 jaar geleden, 11 november 1994, ging de film 'The Santa Clause' in de bioscoop! #TimAllen #EricLloyd #WendyCrewson @JudgeReinhold #DavidKrumholtz #PaigeTamada #PeterBoyle #LarryBrandenburg #JayneEastwood #KennyVadas @Disney #Disney pic.twitter.com/Pj6DFgUS9p

- Filmnieuws Nostalgie (@FilmNewsNos) 12 november 2019

Laatste carrière en kerstman

In 1994 kreeg Paige haar meest opvallende en gedenkwaardige rol toen ze werd gecast in de familiekomediefilm getiteld de kerstman , waarin ze het personage Judy de Elf vertolkte. De film is de eerste in de serie met in de hoofdrol Tim Allen als een man die per ongeluk de Kerstman van zijn dak laat vallen. Hij helpt de Kerstman zijn leveringen af ​​te ronden en realiseert zich dat hij de nieuwe Kerstman moet worden, in een poging de mensen van wie hij houdt ervan te overtuigen dat hij inderdaad Clausule is geworden. De film ontving over het algemeen positieve recensies en was een kaskraker.

Na deze verschijning was ze betrokken bij projecten als Untamed Love, Mad City en Milo. Een van haar laatste projecten was een ondersteunende rol in een aflevering van Ally McBeal in 1999 - de serie is een juridisch komediedrama dat van 1997 tot 2002 op Fox werd uitgezonden. Het volgt de titulaire advocaat gespeeld door Calista Flockhart die werkt in een fictief advocatenkantoor in Boston . Ze werkt vaak samen met andere advocaten wiens leven dramatisch, excentriek en humoristisch is.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over Tamada's romantische relaties.

Nadat ze afscheid heeft genomen van een acteercarrière, is er niet veel informatie over haar onthuld en is de media-aandacht rondom haar schaars. Niemand heeft een poging gedaan om haar op te sporen en haar huidige inspanningen te ontdekken. Er gaan geruchten dat ze later een carrière in het bedrijfsleven heeft gevonden en zichzelf heeft gevestigd als executive voor een retailbedrijf, maar dit is niet bevestigd. Er waren twee sequels na het succes van Santa Clause, maar ze maakte toen geen deel meer uit van de franchise, waarbij de films ook in kwaliteit en populariteit afnamen.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over haar is, is het gebrek aan aanwezigheid op sociale media. Ze heeft geen accounts op een van de grote sociale-mediawebsites, omdat ze heeft besloten haar privacy te behouden en niet langer op zoek is naar de roem die ooit haar jeugd omringde. Er circuleren foto's van haar als volwassene, hoewel ze jaren geleden zijn genomen, dus ze kan er anders uitzien of ze is het misschien helemaal niet vanwege het gebrek aan validatie. Het is niet bekend of ze getrouwd is of een gezin heeft gesticht.

Aanbevolen