Acteurs

Waar is Peter Reckell nu? Zijn bio: nettowaarde vandaag, vrouw, dochter, familie, baby

Wie is Peter Reckel? Waar is hij nu?

Peter Paul Reckel werd geboren op de 7eeMei 1955, in Elkhart, Indiana, VS, en is een acteur, waarschijnlijk het best erkend voor de hoofdrol in de rol van Bo Brady in het NBC-drama Days Of Our Lives (1983-2015) en als Johnny Rourke in de CBS prime time soap Knots Landing (1988-1989). Sinds 2016 is hij echter inactief in de acteerwereld, toen hij besloot meer tijd met zijn gezin door te brengen.

Afbeeldingsbron

Het vroege leven en onderwijs

Over zijn vroege leven gesproken: Peter werd geboren in Elkhart, maar groeide op op een boerderij in Okemos, Michigan, samen met zijn vijf broers en zussen - twee broers en drie zussen. Hij raakte al heel vroeg geïnteresseerd in acteren en trad op de middelbare school op in verschillende toneelstukken en diende zelfs als theatertechnisch directeur. Na zijn toelatingsexamen schreef hij zich in voor het prestigieuze Boston Conservatorium , waar hij afstudeerde met een Bachelor of Fine Arts graad in Theater, terwijl hij bijvak in Muziek en Dans.

Carrièrebegin

Over zijn carrière gesproken, die begon na zijn afstuderen, toen Peter auditie deed voor kleine rollen in verschillende tv-series. Hij maakte zijn debuut in de rol van Eric Hollister in een aflevering van de CBS-soap As The World Turns in 1981, gevolgd door een andere kleine rol als Alan Cooke in een aflevering van de NBC-sitcom The Facts Of Life (1982) .

' @TeamReckell : #ManCrushMonday @peterreckell pic.twitter.com/1HZw5p8Njl 'Mijn Nashville-look.

- Peter Reckell (@peterreckell) 28 juli 2014

Stijging tot bekendheid en dagen van ons leven

Peter's acteerdoorbraak kwam in 1983, toen hij zijn eerste grote rol kreeg als... hij werd gekozen om Bo Brady te spelen in het NBC-drama Days Of Our Lives , die vervolgens tot 2015 werd uitgezonden en in meer dan 1300 afleveringen verscheen, wat zijn populariteit enorm deed toenemen en een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegde.

' @PARKaylor : @peterreckell @tvjoshgriffith #BoIsBack @officialnichols pic.twitter.com/Onax9buoMJ ' zie die twee jongens nooit in stropdassen.

- Peter Reckell (@peterreckell) 6 september 2015

De late jaren 1980 en Knots Landing

Peters volgende grote rol kwam in 1988, toen hij speelde als Tommy Rivers in de tv-film Shades Of Love: Moonlight Flight, geregisseerd door Jim Kaufman. Daarna werd hij gecast als Johnny Rourke in de CBS prime time soap Knots Landing, die duurde van 1988 tot 1989, waardoor zijn vermogen verder toenam toen hij speelde in meer dan 30 afleveringen, naast Michele Lee, Ted Shackelford en Joan Van Ark. .

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik dacht dat ik er nog een zou delen? Ja, we houden ervan om apart te zijn @nbcdays ;))) We glimlachen, lachen en hebben een bal! ;))) #days50 , #Elke dag dankbaar ?

Een bericht gedeeld door Kristian Alfonso (@kristianalfonso) op 18 juni 2015 om 19:51 uur PDT

de jaren 1990

Aan het begin van het volgende decennium werd Peter gecast als Danny in de tv-film Locked Up: A Mother's Rage (1991), waarna hij in 1992 de rol van Bo Brady hernam in de NBC-televisiefilmspecial Days Of Our Lives: Een stormachtige nacht. vervolgens een gastrol als Jordan Stewart in een aflevering van de actiedrama-tv-serie Baywatch (1993), speelde Ben in de tv-film Heavenly Road (1994) en een gastrol als Steve Briston in de CBS-sitcom Women Of The House (1995 ).

Het kostte deze fan een minuut om zich te hergroeperen en al mijn tranen te laten stromen voordat ik vrijuit kon spreken, maar hier komen en zien...

Gepost door Houd Peter Reckell 'Bo Brady' op DOOL. Hij is onvervangbaar. Aan vrijdag 20 november 2015

de jaren 2000

In 2000 speelde hij opnieuw de rol van Bo Brady in een andere NBC-televisiespecial getiteld Days Of Our Lives '35th Anniversary. Peters volgende grote rol kwam in 2004, toen hij werd gecast als Jeff in de dramafilm Broken Bridges, geregisseerd door Rafigh Pooya en gefilmd in Rusland. Vervolgens kreeg hij de rol van Dan Reynolds in de dramafilm Street Dreams, met in de hoofdrol Paul Rodriguez, Ryan Dunn en Rob Dyrdek. In 2010 werd hij geselecteerd om Richard McAndrews te spelen in de met een Emmy Award bekroonde websoapserie Venice: The Series, tot 2012, waarna hij optrad als Johnny in de tv-dramafilm The Grove (2013), die allemaal bijdroegen aan zijn rijkdom. Om verder te praten over zijn carrière in de afgelopen jaren, trad hij kort op als El Gallo in de Broadway-musical The Fantasticks in 2016, maar is sindsdien inactief.

Prijzen en nominaties

Dankzij zijn vertolking van Bo Brady in Days Of Our Lives heeft Peter talloze prijzen en erkenningen gewonnen. Hij won vijf Soap Opera Digest Awards in verschillende categorieën, waaronder Outstanding Actor in a Daytime Soap Opera en Outstanding Young Leading Actor in a Daytime Serial. Bovendien werd hij ook genomineerd voor de Daytime Emmy Award 2009 in de categorie Outstanding Lead Actor in a Drama Series.

Afbeeldingsbron

Peter Reckell Netto waarde

Zijn carrière begon in 1981 en hij was een actief lid van de entertainmentindustrie tot 2016, toen hij de acteerwereld verliet. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Peter Reckell is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 3 miljoen is, verzameld tijdens zijn succesvolle carrière.

Persoonlijke gegevens

Wat zijn persoonlijke leven betreft, Peter Reckell is sinds april 1998 getrouwd met Kelly Moneymaker . Ze verwelkomden hun eerste kind, een dochter genaamd Loden Sloan, in 2007. Hij was eerder getrouwd met Dale Kristien van 1987 tot 1991. In zijn vrije tijd beoefent Peter vechtsporten, Pilates en yoga. Hij houdt ook van mountainbiken, paardrijden en zwemmen. Bovendien is hij actief op zijn official Twitter account, waarop hij meer dan 71.000 volgers heeft.

Afbeeldingsbron

Uiterlijk en vitale statistieken

Over zijn uiterlijk gesproken, Derek is een behoorlijk knappe man met donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Zoals eerder vermeld, is hij actief in verschillende sporten om zijn lichaam in de beste vorm te houden, met de indrukwekkende lengte van 1,80 m, terwijl informatie over zijn gewicht momenteel niet beschikbaar is voor de media.

Aanbevolen