Websterren

Waar ligt Pioladitingancia (Abreu Sosa) nu? Zijn Bio: Wiki Biografie, Leeftijd, Ziekte, Nettowaarde

Wie is Abreu Sosa?

De populaire YouTuber en Instagram-ster Jonathan Abreu Sosa werd geboren in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek, op 5evan oktober 1993. Hij is een van de meer ongewone YouTube-sterren van vandaag, bekend om zijn geestige persoonlijkheid en ondeugende humor. Hij wordt ook wel Pioladitingancia Abreu of ''NO FOCKIN BABY'' genoemd.

Abreu Sosa's bio: vroege leven en onderwijs

Er is bijna geen informatie over Abreu's kindertijd en vroege leven voorafgaand aan roem, of over zijn opleiding. Toen hij een jongen was, diagnosticeerden artsen hem met een medische aandoening die ''groeihormoondeficiëntie'' of ''dwerggroei'' werd genoemd. Zijn lichaam kan geen groeihormonen produceren, wat essentieel is voor de algehele groei van een persoon.

Bekijk dit bericht op Instagram

De echte swag bedankt @rich_boys je bent de beste ???????.

Een bericht gedeeld door Pio?? (@pioladitingancia) op 25 november 2019 om 9:26 uur PST

Hij heeft echter niet toegestaan ​​dat omstandigheden waar hij geen controle over heeft zijn leven volledig beïnvloeden, waarvoor hij door veel mensen wordt geprezen, maar vanwege zijn gezondheidstoestand werd Abreu gedwongen naar New York te migreren in de hoop geld in te zamelen voor zijn groeiende medische uitgaven. Zijn familie had toen een schuld van ongeveer 25.000 pesos, wat gelijk staat aan bijna $500 dollar. Zijn belangrijkste doel was om architect of acteur te worden, maar hij werkte voornamelijk in supermarkten, waardoor hij zich behoorlijk ongelukkig voelde.

Alle posts op sociale media die hij in die tijd uploadde, leidden geleidelijk tot zijn bekendheid en hielpen hem viraal te gaan.

Carrière en nettowaarde

Het verhaal achter zijn succes is vrij uniek: hoewel hij eruitziet als een kind, Abreu is een volwassene. Zijn Instagram-berichten bevatten vaak mooie meisjes, dure kettingen en video's van hem die met geld rondflitst. Het plaatsen van deze video's maakte hem zo populair. Daarna begon hij een YouTube-kanaal genaamd '' 'Pio La Ditingancia'' dat momenteel bijna 60.000 abonnees heeft.

Pyoladitantie

Aan het begin van zijn carrière werd hij ondersteund door de populaire Viceland-show genaamd ''Desus and Mero'' die hem meenam naar Meadows Music and Art festival in New York. Ze noemden hem zelfs ''De premier van de Dominicaanse Republiek''.

Zijn meest ontwikkelde sociale platform in termen van de volgers die hij heeft, is Instagram, met een verbazingwekkende 3,4 miljoen volgers. Abreu kan tussen $ 5.000 en 8.000 per post verdienen.

Momenteel werkt hij als gastheer voor BET Network's Bet ''Excess'' seizoen 2. BET is een beroemdheid, mode, muziekwebsite die ook een kanaal op YouTube heeft, en ''Excess'' is een van hun meest bekeken shows.

In sommige afleveringen bestelt hij de duurste steak van New York, geeft hij advies over hoe je in luxe kunt leven en pronkt hij met zijn ketting ter waarde van $ 225.000.

Hij was een voormalig castlid van MTV's show ''Wild 'N Out'', een komische sketch en verbeterde televisieserie, waarvan de maker en gastheer Nick Cannon was.

Op zijn YouTube- en Instagram-kanalen, die voornamelijk in het Spaans zijn, heeft hij met veel andere social media-sterren samengewerkt aan video's waarin hij anderen ervan probeert te overtuigen dat hij eigenlijk geen kind is.

Abreu's populariteit stelde hem in staat om winst te maken met verschillende sponsoring en steunbetuigingen, waaronder samenwerking met het populaire schoenenmerk ''Kicktronics''.

Abreu probeert ook succes te behalen in de muziekindustrie. Hij voerde een nummer uit met de populaire zanger Lapiz Conciente genaamd ''Do Not F*uck With Me'', gevolgd door een officiële video-opname door RSK Fama Films, en de productie van Master Beat.

Vanaf medio 2019 schatten gezaghebbende bronnen dat zijn vermogen meer dan $ 2 miljoen bedraagt, verzameld door verschillende inspanningen van de afgelopen jaren.

Prive leven

Hij heeft niet veel inzicht gegeven in zijn vorige of huidige relatiestatus. Hoewel hij met veel meisjes wordt gezien op Instagram, is zijn seksuele geaardheid niet bevestigd. Tot nu toe lijkt Abreu van een alleenstaand leven te genieten, maar er gaan geruchten dat hij momenteel een relatie heeft met Sarodj Bertin, een Haïtiaanse advocaat en een schoonheidswedstrijdkandidaat, die opgroeide in de Dominicaanse Republiek nadat haar moeder werd vermoord . De twee hebben hun relatie niet bevestigd, maar ze lijken goede vrienden te zijn.

Goedemorgen mijn mensen ik hou van jullie ️ ?.

Gepost door Jonathan Abreu Sosa Aan woensdag 29 november 2017

Het enige familielid wiens foto hij deelde is zijn moeder, die hij ''mamichula'' noemt – ze lijken erg close. Een van de grootste tragedies van zijn leven gebeurde slechts twee weken voordat hij naar de VS verhuisde. Zijn zus stierf in het ziekenhuis vanwege gezondheidscomplicaties.

Abreu heeft tijdens zijn carrière een paar schandalen gehad. Hij werd ooit aangehouden door de politie voor het roken van wiet, en zijn auto werd doorzocht.

De politieagenten gaan echter meestal met hem op de foto, want er zijn ook veel van zijn fans bij de politie.

Abreu Sosa's lengte en gewicht

Abreu is 140 cm lang, terwijl zijn gewicht momenteel niet bekend is. Hij heeft zwart haar en zwarte ogen. Door zijn gezondheidstoestand ziet hij er niet uit als een gemiddelde 25-jarige man. Zijn etniciteit is Afro-Amerikaans en zijn nationaliteit is Dominicaans-Amerikaans.

Aanbevolen