Journalisten

Waar is verslaggever Sharon Tay nu? Haar Wiki: CBS, Salaris, Echtgenoot, Nettowaarde, Daten, Vriendje

Wie is Sharon Tay?

Sharon Tay werd geboren op 15 oktober 1966 in Singapore en is journaliste en nieuwslezeres, waarschijnlijk het best bekend bij de wereld vanwege haar werk voor MSNBC, en voor CBS 2 en KCAL 9 in de afgelopen jaren. Ze heeft shows gehost als MSNBC at the Movies en MSNBC Entertainment Hot List, naast andere verschillende opdrachten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Op de set … Voordat de lichten en camera aan gaan. #cbs2news @11 uur. Foto door #liloeskimo

Een bericht gedeeld door Sharon Tay (@sharontay888) op 23 januari 2018 om 8:53 uur PST

Waar is Sharon Tay nu?

Sharon is nu te zien op KCBS-TV's journaal van 04.30 tot 7.00 uur, en ook in het middagbulletin van 11.00 tot 11.30 uur, plus verankering op de doordeweekse avonden van KCAL 9 om 20.00 uur en KCAL 9 Nieuws om 22.00 uur, naast vele andere rollen op de twee netwerkstations.

Sharon Tay Wiki: Het vroege leven, ouders en opvoeding

Geboren in Singapore, emigreerden zij en haar ouders naar de VS toen Sharon zeven jaar oud was en vestigden zich in Connecticut voordat ze naar de Filippijnen verhuisden. Ze ging naar de International School en keerde later terug naar de VS om haar middelbare schoolopleiding af te ronden, met een diploma van een kostschool in Massachusetts. Na haar toelatingsexamen schreef Sharon zich in aan de Boston University, waar ze een Bachelor of Science-graad in Broadcast Journalism behaalde, terwijl ze ook een minor Internationale Betrekkingen studeerde.

Carrièrebegin

Eenmaal afgestudeerd aan de universiteit lanceerde Sharon haar carrière in Boston, waar ze een plek voor zichzelf vond bij een plaatselijk kabelstation. Ze was een weekendnieuwsshowanker en schreef en produceerde ook de specifieke show. Het was in 1993 dat ze haar eerste grote doorbraak kreeg, toen ze werd aangenomen door KCCN-TV, nu KION in Salinas, Californië, als een algemene opdrachtreporter/consumentenonderzoeksreporter.

Stijging naar bekendheid

Ze werd al snel gerekruteerd door de KTLA-5 Los Angeles als verslaggever voor een algemene opdracht en bleef 12 jaar op het station, en werd uiteindelijk het anker voor de vroege ochtendeditie van het nieuws. Haar harde werk en toewijding werden erkend door MSNBC, van wie ze het aanbod kreeg om lid te worden van het station, ingehuurd als de gastheer van de MSNBC bij de Movies en MSNBC Entertainment Hot List. Helaas was haar periode bij MSNBC van korte duur toen ze het station verliet en zich in 2007 aansloot bij KCBS en KCAL-TV, beide aan CBS gelieerde ondernemingen. Onderscheidingen, waaronder Emmy en Associated Press.

. @cbsla week terugblik op onze #cbs2newsthismorning gasten. De grootste @ericgarcetti , +sterren vanaf @YoungSheldon en @SuperiorDonuts pic.twitter.com/Zk93TYzaKa

- Sharon Tay (ron Sharon Tay888) 2 november 2017

Schermverschijningen

Sinds ze haar carrière als verslaggever en nieuwsanker begon, speelde Sharon ook in een aantal films en tv-series, waar ze haar rapportagevaardigheden liet zien, te beginnen met de sci-fi-film Independence Day in 1996, en verder met films als No Strings Attached (1997), en meest recent Eagle Eye in 2008 en Nightcrawler in 2014.

https://www.instagram.com/p/BdJRISChuwl/?taken-by=sharonay888

Sharon Tay Netto waarde en salaris

Dankzij haar harde werk is Sharon nu een van de meest prominente Amerikaanse btoadcast-journalisten en nieuwslezers. Ze heeft voor een aantal prominente tv-stations gewerkt en maakt nu deel uit van de grote CBS-familie. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sharon Tay is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Tay's vermogen zo hoog is als $ 1,5 miljoen, terwijl haar salaris een indrukwekkende $ 300.000 is. Haar vermogen zal in de toekomst ongetwijfeld toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wauw! het uitzicht op Downtown LA vanaf de 41e verdieping! Ik wou dat dit mijn plek was!! ?

Een bericht gedeeld door Sharon Tay (@sharonay888) op 10 september 2018 om 15:09 PDT

Weet u iets van Sharons persoonlijke leven, echtscheiding, huwelijk en daten?

Als het om haar persoonlijke leven gaat, heeft Sharon niet veel gedeeld over haar meest intieme details, hoewel de media erin geslaagd zijn om te weten te komen over haar mislukte huwelijk met een Chinees-Amerikaanse effectenmakelaar, die acht jaar ouder was dan zij, hoewel informatie over zijn naam en wanneer de twee getrouwd en gescheiden zijn niet aan de media bekend gemaakt. Sindsdien is ze volgens rapporten vrijgezel gebleven en concentreerde ze zich op haar carrière. Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze details uit haar persoonlijke leven te delen, en maakt ze het voor haar fans gemakkelijker om meer over haar leven te weten te komen.

Gepost door Sharon Tay Aan vrijdag 7 juli 2017

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van haar carrière is Sharon ook populair geworden op sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram, hoewel ze ook geen onbekende is op Facebook. Haar officieel Twitter-account heeft meer dan 18.000 volgers met wie ze vooral haar carrièredetails heeft gedeeld, zoals de aankondiging van haar ochtendshow onder andere bij het CBS. Sharon is ook behoorlijk actief op Instagram , waarop ze bijna 14.000 volgers heeft en dit sociale account persoonlijker heeft gemaakt door foto's te delen van haarzelf , en ook posten inspirerende berichten .

Sharon is ook te vinden op Facebook , maar ze moet nog een schare fans opbouwen op dit sociale netwerk, aangezien ze slechts 3.500 volgers heeft. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist en nieuwsanker, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen