Acteurs

Waar is Robyn Hilton (Blazing Saddles) vandaag? Wiki. Dood?

Waar is Robyn Hilton Blazing Saddles nu?

Veel fans hebben zich afgevraagd waar Robyn Hilton, ook bekend als Miss Stein van Mel Brooks' Blazing Saddles, zich in de jaren tachtig van de vorige eeuw verliet. Helaas, na te hebben besloten te stoppen met acteren, trok Robyn zich volledig terug in het privéleven en daarom is er heel weinig informatie over haar recente activiteit. In 2016 werd gemeld dat ze de scheiding aanvroeg van haar tweede echtgenoot, Alan Mihoces, dus er wordt aangenomen dat ze nog leeft, maar een rustig leven leidt buiten de schijnwerpers.

Robyn Hilton in BLAZENDE ZADELS.

Gepost door Westernpunk – Het rare, boze en wilde westen Aan maandag 30 december 2013

Wie is Robyn Hilton?

Robyn Hilton werd geboren als Robyn Jo Molyneux op 13eJuli 1944, in Twin Falls, Idaho, VS, van Cherokee Indiase en Scandinavische afkomst. Ze is nu een 75-jarige voormalig model en film- en televisie-actrice, die populair werd nadat ze samen met Gene Wilder en Cleavon Little in Mel Brooks' satirische komediefilm Blazing Saddles uit 1974 verscheen als Miss Stein. Haar andere opmerkelijke rollen zijn onder meer films The Single Girls, Doc Savage: The Man of Bronze en Malibu Express, evenals gastoptredens in televisieseries Starsky and Hutch, Police Woman en The Rookies. Haar carrière was actief van 1974 tot 1985.

Robyn Hilton Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Robyn groeide op in haar geboorteplaats Twin Falls door haar vader James Elias Molyneux, een veteraan van het Amerikaanse leger die diende in de Tweede Wereldoorlog, en haar moeder Erma Jeanne Upp-Molyneux. Ze bracht het grootste deel van haar vroege jaren door op de 3000 hectare grote boerderij van haar familie in de buurt van haar geboorteplaats, maar volgens... een interview , ze droomde er altijd van om een ​​superster te worden, en oefende eerst acteren voor de koeien in de wei, gekscherend zeggend: 'Koeien zijn een geweldig publiek. Ze staren je altijd heel aandachtig aan’. Opgroeien in Idaho was niet gemakkelijk voor haar; ze moest veel op de boerderij helpen en de post ophalen van het postkantoor een kilometer verderop, wat vooral 's winters moeilijk was.

Robin Hilton

tequan richmond netto waarde

Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Jerome High School, waar ze in de meeste toneelstukken op school speelde. Nadat ze in 1958 was afgestudeerd, schreef ze zich in aan het Boise Junior College en de Utah State University, en na haar afstuderen begon ze te werken als weersvoorspeller voor de lokale televisie van Twin Falls.

Carrièrebegin

Opgegroeid in een Mormoonse familie, hadden de ouders van Robyn een hekel aan haar idee om een ​​superster en actrice te worden. Desalniettemin hield ze vol en slaagde erin genoeg geld te sparen om naar Hollywood te verhuizen. De eerste optredens die ze landde waren commercials voor Dodge, Prell en diverse andere sponsors. Haar eerste filmrol, hoewel niet genoemd, was in Wonder Woman uit 1973, maar ze maakte een doorbraak toen ze verscheen in Mel Brooks' western-parodie uit 1974, getiteld Blazing Saddles.

De film was een enorm succes en maakte van Robyn een van de meest gezochte vrouwen in Hollywood. Ze werd beschouwd als ' Hollywood's nieuwe sekssymbool' , en ook ' een 28-jarige blondine wiens borstomvang Raquel Welch jaloers maakt ’. Helaas, hoewel haar geweldige uiterlijk en indrukwekkende figuur haar hielpen om bekendheid te krijgen met een enkele rol, resulteerde dit helaas in jaren van typecasting. Mel Brooks zelf verklaarde dat ze al snel het slachtoffer werd van haar eigen uiterlijk, waarbij ze voornamelijk rollen aantrok als domme, mooie meisjes wiens enige taak op het scherm was om er mooi uit te zien. Desalniettemin kwam Robyns droom om een ​​superster te worden uit. Op het moment dat haar eerste film uitkwam, had ze een relatie met de joodse advocaat Peter Knecht.

Stijging naar bekendheid

Na haar optreden in Blazing Saddles, werd Robyn een van de meest gewilde actrices in Hollywood, alleen al in 1974 kreeg ze nog zes acteeroptredens. In de loop van de volgende jaren verscheen ze in films als The Single Girls, That Mad, Mad Moviemakers en Death Among Friends. Ze maakte ook gastoptredens in shows zoals The Rookies en Police Women, en was te gast in een aflevering van The Tonight Show met Johnny Carson in de hoofdrol.

Robyn werd door velen bewonderd om haar uiterlijk, dus naast acteren deed ze ook modellenwerk en professioneel dansen - ze was zelfs volledig gekleed in twee nummers van Playboy in 1974.

Tijdens het hoogtepunt van haar populariteit besloot Robyn zich echter terug te trekken uit Hollywood. Haar laatste acteerrol was in de misdaadkomedie uit 1985, getiteld Malibu Express, waarin ze de rol van Maid Marian speelde.

Netto waarde

Als het gaat om de algehele rijkdom van het voormalige Hollywood-sekssymbool en -model, schatten gezaghebbende bronnen dat Robyn tijdens het hoogtepunt van haar populariteit een nettowaarde van ongeveer $ 8 miljoen had. Vanwege het feit dat ze zich volledig terugtrok uit het openbare leven, is er echter weinig informatie over de huidige staat van haar financiën.

Bekijk dit bericht op Instagram

De wellustige Robyn Hilton, de roodharige uit 'Blazing Saddles' (1974) die de best gesteunde actrice van die film was, wordt vandaag 74. Ze ging in 1985 met pensioen. Ze is hier afgebeeld met Mel Brooks, die in juni 92 werd. (Ze zien er meer dan 18 jaar uit, niet?!) #robynhilton #cleavage #playboy #melbrooks #blazingsaddles #movies #tv #celebritybirthdays #gr8erdays

Een bericht gedeeld door Gr8erDays (@gr8erdays) op 13 juli 2018 om 18:48 PDT

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, was Robyn twee keer getrouwd en heeft ze drie kinderen. Haar eerste huwelijk was met William Hilton, van 1961 tot 1968, en ze hadden twee dochters. In 1990 trouwde Robyn met Alan Mihoces en veranderde haar naam in Robyn Mihoces; de twee hebben samen een kind. op 25eOktober 2016, Robyn scheiding aangevraagd . Ze verblijft momenteel in Los Angeles, Californië.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Robyn brak door in de film- en televisie-industrie dankzij haar voluptueuze zandloperfiguur. Ze heeft blond haar en blauwe ogen, is 1,75 m lang, weegt ongeveer 60 kg en haar vitale statistieken zijn 37-25-37. Ze draagt ​​een kledingmaat is 8 en schoenmaat is 8,5.

Aanbevolen