Acteurs

Waar is Samantha Burton nu? Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot

Wie is Samantha Burton?

Samantha Burton is een voormalige actrice, die beroemd werd met de rol van Hayley Goodfairer in de sportkomediefilm The Sandlot 2: The Sandlot Continues (2005), het vervolg op de zeer succesvolle film uit 1993, The Sandlot. Afgezien van de rol van Hayley Goodfairer, had Samantha geen ander succes in de entertainmentwereld en heeft ze zich teruggetrokken uit acteren om andere inspanningen na te streven.

Dus, wil je meer te weten komen over Samantha Burton, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan de geweldige actrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

Donderdag #Toadally Rock

Een bericht gedeeld door Samantha Brett Burton (@sambrettt) op 28 mei 2015 om 19:03 PDT

Waar is Samantha Burton nu?

Voordat we de details van Samatha's persoonlijke leven en carrière met u delen, laten we eerst de vraag beantwoorden, waar is ze nu? De succesvolle actrice verscheen slechts eenmalig en heeft sindsdien camera, paparazzi en vragen genadig vermeden. Ze is gecrediteerd als producer voor de show Obsessive Compulsive Hoarder, maar dat was lang geleden in 2012. Sindsdien is Samantha weg van de publieke belangstelling en geniet ze van een eenvoudig leven. Meest recentelijk heeft ze heeft de video geüpload die haar basketbalvaardigheden laat zien .

Samantha Burton Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Samantha Burton werd geboren op 22 december 1991 in Nashville, Tennessee, VS; helaas heeft Samantha niets gedeeld met betrekking tot haar jeugd, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, en heeft ze ook niet bekendgemaakt of ze enig kind is of broers en zussen heeft. Om verder te spreken over haar privacy, heeft Samantha ook gezwegen over haar educatieve achtergrond, hoewel sommige bronnen stellen dat ze naar de Tullahoma High School ging. Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze meer informatie uit haar vroege leven te delen.

Samantha Burton

Carrière

Samantha's carrière begon toen ze nog maar 14 jaar oud was; na verschillende audities had ze het geluk om gekozen te worden voor de rol van Hayley Goodfairer, naast Max Lloyd-Jones en James Willson in het vervolg op de zeer populaire coming-of-age-film Sandlot in 1993, Sandlot 2: The Sandlot Continues . Het is het verhaal van kinderen die bang zijn voor de hond van een van hun buren, en wanneer een modelraket in zijn achtertuin landt, ze een manier nodig hebben om het terug te halen. De film werd een succes en de jonge Samantha kreeg een ster, haar optreden leverde haar een nominatie voor Beste Actrice (in een dvd-premièrefilm) op door de DVD Exclusive Awards. Helaas besloot Samantha de entertainmentwereld te verlaten nadat ze klaar was met het werken aan de film, en sindsdien is ze niet meer in een nieuw project verschenen.

Samantha Burton Netto waarde

Hoewel ze al een tijdje niet meer actief is in de entertainmentwereld, hebben haar eerdere projecten zeker bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Samantha Burton is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen is het vermogen van Burton geschat op $ 300.000, wat behoorlijk indrukwekkend is, gezien het feit dat ze maar één filmtegoed heeft. Ben je het er niet mee eens? Mocht ze besluiten terug te gaan acteren, dan zou dit aantal ongetwijfeld toenemen.

pic.twitter.com/79hMjjnYG5

— Samantha Burton (@samanthaburton) 18 mei 2019

Samantha Burton Persoonlijk leven, daten, trouwen, kinderen

Samantha is een nogal geheimzinnig persoon en heeft deze privacy overgebracht naar haar volwassenheid; als gevolg daarvan heeft ze niet veel uit haar persoonlijke leven gedeeld. Toch zijn we er toch in geslaagd om wat informatie over haar te achterhalen. Nou, Samantha heeft momenteel een relatie, maar ze heeft de naam van haar vriend niet gedeeld, alleen een paar foto's van de twee, vooral deze van hun Valentijnsdagviering . Tijdens het filmen van Sandlot 2 had Samantha een romantische relatie met haar co-ster Max Lloyd James - de twee dateerden van 2005 tot 2006, maar hun romance eindigde toen, misschien niet verrassend op die leeftijd!?

Samantha Burton Internet Fame

Hoewel ze al geruime tijd niet in de schijnwerpers staat, is Samantha nog steeds populair op sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, en heeft ze haar populariteit gebruikt om haar dagelijkse inspanningen met haar fans te delen. Haar officiële Instagram-pagina heeft iets minder dan 3.000 volgers, terwijl op Twitter Samantha wordt gevolgd door meer dan 2.300 trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van Samantha Burton, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is. Misschien keert ze terug naar acteren, wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Samantha Burton Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Samantha Burton is en hoeveel ze weegt? Welnu, Samantha staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,67m, terwijl ze ongeveer 115lbs of 52kg weegt, en haar vitale statistieken zijn 29-22-31 inches. Ze heeft blauwe ogen en lichtbruin haar.

Aanbevolen