Tv-Beroemdheden

Waar is Shane Kilcher nu? Wat is er met hem gebeurd? Wiki-bio

Wie is Shane Kilcher?

Shane Kilcher is een Amerikaanse reality-tv-ster, die beroemd werd door van 2012 tot 2017 in de realityshow Alaska: The Last Frontier te verschijnen, toen hij een gruwelijke verwonding opliep tijdens het werken aan zijn hut in Alaska.

Gepost door Shane en Kelli Kilcher Aan zaterdag 24 augustus 2019

Waar is Shane Kilcher nu?

Shane was een integraal onderdeel van de reality-tv-serie en de familie Kilcher in het algemeen, tot 2017, toen hij een blessure opliep die hem uit de lucht heeft gehaald. Hij werkte aan het dak van zijn hut toen hij viel – hij werd overgebracht naar het Central Peninsula Hospital in Homer, waar bij hem een ​​horizontale breuk van zijn L2-wervel werd vastgesteld.

De blessure is behoorlijk ernstig en sindsdien is hij weg van de show om zich te concentreren op zijn herstel. Zijn vrouw heeft in zijn naam gesproken en verklaard dat het herstelproces lang en moeilijk is, maar dat hij met de dag beter wordt.

Shane Kilcher Wiki: Leeftijd, Jeugd en Opleiding

Shane Kilcher werd geboren op 5 mei 1971 in Fairbanks, Alaska, VS, als zoon van Atz Kilcher en zijn ex-vrouw, Lenedra Caroll. Van Zwitserse afkomst, Shane heeft drie broers en zussen, Jewel, Atz Lee en Nikos Kilcher. Hij bracht zijn jeugd door buiten Homer en woonde in een hut met zijn broers en zussen en ouders.

Shane Kilcher

Hij ging naar Homer High School en Homer Senior High School - hij speelde volleybal voor het Alaska Anchorage Seawolves-team in verschillende toernooien. Naarmate hij ouder werd, werd Shane bedrevener in overlevingsvaardigheden, jagen, vallen en reparaties in huis, waarbij hij ervoor koos geen vervolgopleiding en een ander carrièrepad te zoeken.

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Het was in 2011 dat de gezinslevensstijl van de Kilcher werd opgemerkt door producenten van Discovery Channel, die besloten ze in de realityserie te casten Alaska: de laatste grens .

De show ging in première op 29 december 2011 en kreeg lovende kritieken, en is sindsdien behoorlijk populair geworden, waardoor de Kilcher-familieleden sterren van reality-televisie worden. Shane kwam in 2012 bij de show en speelde vóór zijn ongeluk in 55 afleveringen van de Primetime Emmy Award-genomineerde serie. Natuurlijk is er nog geen nieuws over zijn terugkeer naar de show, desalniettemin werd hij een ster tijdens de show, waardoor zijn rijkdom met een grote marge toenam.

Hé! Hé! Hé! Het is tijd voor Kerstmis op de hoeve van Kilcher, vanavond om 21.00 uur. #ATLF pic.twitter.com/VT0VVLutyi

- Alaska: TLF (@AlaskaTLF) 23 december 2018

Shane Kilcher netto waarde

Sinds de lancering van de Alaska: The Last Frontier is het vermogen van Shane met een grote marge toegenomen, en met zijn eigen professionele inspanningen, zoals het verkopen van vis en reparaties, profiteerde zijn rijkdom ook. Het vermogen van Kilcher is zo hoog als $ 2 miljoen.

Laten we hopen dat hij volledig herstelt.

Shane Kilcher Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, kinderen

De hele familie Kilcher woont in een boerderij op slechts 18 kilometer afstand van Homer, en heeft het grootste deel van hun leven geen elektriciteit en andere voordelen van de moderne tijd gebruikt. Sommigen zouden denken dat Shane bijna nooit iemand zou vinden om zijn levensstijl te delen, maar Shane is een getrouwde man en wordt bij al zijn inspanningen door zijn vrouw gesteund.

Hij ontmoette zijn toekomstige vrouw, Kelli, terwijl ze allebei op de middelbare school zaten, en trouwde in 1992. Ze groeide op in Anchorage, Alaska, en is dus bekend met de levensstijl van Alaska. De twee hebben vier kinderen verwelkomd, drie zonen, Jareth, Keena Tarik en Reid Kilcher, en een dochter genaamd Jenna, die allemaal al in de show zijn verschenen. In tegenstelling tot haar man heeft Kelly een vervolgopleiding gevolgd en is ze afgestudeerd in verpleegkunde aan het Maric College, Californië, en werkt ze momenteel in het South Peninsula Hospital in Homer.

Shane Kilcher Internet Fame

Sinds de oprichting van Alaska: The Last Frontier is Shane behoorlijk populair geworden in de entertainmentwereld en heeft hij zijn populariteit ook uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Facebook. Hoewel zijn officiële Facebook privé is, zijn hij en zijn vrouw hun eigen Facebook begonnen Facebook pagina , en hebben meer dan 30.000 trouwe fans.

Ze hebben hun populariteit gebruikt om hun meest recente inspanningen te delen, waaronder: Shane's recente projecten , en zijn weg naar herstel, naast tal van andere berichten.

Aanbevolen