Ankers

Waar is Sharon Reed (CBS) vandaag? Wiki, leeftijd, baby, vermogen

Wie is Sharon Reed?

Sharon Reed, geboren onder het aardeteken Stier op 12 mei 1978 in Cleveland, Ohio, VS, is een Amerikaanse journalist, nevenreporter, presentator en talkshowpresentator. Met een master in journalistiek en meerdere jaren ervaring zowel in de studio als aan de zijlijn, wordt Sharon beschouwd als een van de meest prominente verslaggevers van het land. Het begin van haar carrière kan worden herleid tot stints bij WOIO en WUAB, beide sportgeoriënteerde netwerken in haar geboorteplaats. Daarna zou ze naar de zijlijn van de NBA gaan, rapporterend voor CBS, voordat ze zich uiteindelijk vestigde in Atlanta, Georgia, waar ze een gastheer en anker is die gespecialiseerd is in sport en politiek. In 2017 werd ze ook een virale ster nadat ze via e-mail werd beledigd door een racistische fan, vooral vanwege haar spectaculaire reactie in de lucht.

Bekijk dit bericht op Instagram

#goodmoodvibes ??

Een bericht gedeeld door Sharon Reed (@sharonreedlive) op 21 januari 2020 om 23:27 PST

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Ohio

Verslaggevers zijn meestal enkele van de bekendste beroemdheden, dus het is meestal gemakkelijk om alles over hen te weten te komen, maar bij Sharon is dit niet het geval. Er is geen informatie over haar familie, broers en zussen of iets dat ook maar in de verste verte verband houdt met haar vroege leven. In een interview gaf ze toe dat ze al sinds haar kindertijd interesse had in journalistiek. ‘Vroeger keek ik altijd met mijn ouders naar voetbal en basketbal’, herinnert Reed zich. “Vanaf de allereerste keer bewonderde ik zijlijnverslaggevers die niet onder de indruk leken van alle fanfare en chaos om hen heen.’ Nadat ze was afgestudeerd aan een niet-gespecificeerde middelbare school, schreef ze zich in aan de Georgetown University, een veelgeprezen instelling in Washington, DC Ze studeerde beide Engelsen en Overheid (ook bekend als Politicologie).

Ze heeft ook een masterdiploma van de Northwestern University, een van de beste journalistieke scholen van het land.

Carrièrebegin: WOIO, WUAB en Cleveland 19

Het begin van Sharons professionele reis gaat terug tot 2002, toen ze bij het WOIO-team kwam. Dit in Cleveland gevestigde netwerk is gespecialiseerd in het leveren van het laatste nieuws uit de staat Ohio, plus de hele regio Midwest. De eerste taken van Reed waren onder meer het ter plaatse rapporteren, naar kleine ongevallen en openbare evenementen sturen. In slechts een paar weken tijd had ze alles wat met haar werk te maken had onder de knie en was ze een lokale ster geworden. Rond dezelfde tijd had ze een periode bij WUAB, een ander netwerk in Ohio, dat zich toelegt op het rapporteren van nieuws aan het grote publiek.

Sharon Reed

Cleveland 19 is ook verbonden met dit station, dus Reed had een paar keer dat hij een nieuwsanker, presentator van een talkshow en een nevenactiviteitverslaggever was. Haar kennis van sport, politiek in combinatie met haar unieke charisma maakte haar een van de meest populaire journalisten in de regio. Hoewel ze destijds een van de best betaalde tv-persoonlijkheden was, had Sharon het gevoel dat ze alles had bereikt wat ze kon, en het was tijd om verder te gaan, en dat deed ze in 2010.

Naakt in de lucht verschijnen

In 2004 trok Sharon veel aandacht toen ze verscheen in een segment volledig naakt . Was dit een soort protest of een uitgewerkt plan?

Eigenlijk ging het niet, maar om kunst. Reed werkte eerder samen met de beroemde fotograaf Spencer Tunick aan een naaktfotografie-installatie in Cleveland. De naaktheidsstunt in de lucht was een gezamenlijk idee van zowel WOIO als Sharon, als een middel om Tunick, zijn kunst en het idee dat naaktheid vrijheid is onder de aandacht te brengen. Aanvankelijk adviseerde de Federal Communications Commission (FCC) een boete van $ 500.000 voor het gebrek aan kleding van Reed tijdens een live-segment, maar pogingen om zowel haar als WOIO te bestraffen, mislukten, omdat ze de procedure perfect volgden. Ze hadden disclaimers in de uren voorafgaand aan het segment, en het werd uitgezonden tussen 22.00 uur en 06.00 uur, de tijdsperiode waarin niet-pornografische stations naaktheid kunnen vertonen.

Het algehele resultaat van deze journaaluitzending was een succes, aangezien het een kijkersaandeel van 17,1 bereikte, wat zelfs meer is dan de 13,6 voor WOIO's speciale post-Super Bowl-segment, plus het bracht Sharon letterlijk een grotere 'blootstelling'.

Een ster worden: CBS en CBS 46

In 2010 trad ze toe tot het CBS-team van sportverslaggevers. Vanwege haar uitgebreide cv wees het netwerk haar onmiddellijk aan als nevenreporter voor de Cleveland Cavaliers van de National Basketball Association (NBA). Haar taken omvatten het interviewen van spelers en coaches tijdens thuiswedstrijden, met vaak gastoptredens in talkshows na de wedstrijd. Hoewel de baan op zich dynamisch en interessant was,

Sharon voelde zich beperkt in termen van de onderwerpen die ze zou behandelen, dus in 2012 verliet Reed het hoofdnetwerk van CBS om zich aan te sluiten bij CBS 46, een dochteronderneming in Atlanta, Georgia. Deelnemen aan het op twee na grootste CBS-filiaal in het land wierp zijn vruchten af, want ze werd meteen de belangrijkste evenementverslaggever en anker voor avondshows en discussiepanels. 's Middags werken was iets wat Sharon gewend was, want ze had vele nachten doorgebracht met het interviewen van basketbalspelers na late wedstrijden. Terwijl ze de reportageploeg leidde, wisselde Sharon ook tussen verschillende shows waarin politiek centraal stond. Haar objectieve opvattingen en kalmte maakten haar de perfecte bemiddelaar tussen Democratische en Republikeinse politici die met haar in de lucht verschenen.

Deze verslaggever is af en toe te zien op de hoofdzender van CBS, meestal in tijden van verkiezingen en controverses.

Het N-woord Incident

De objectiviteit van Sharon viel soms niet goed bij haar kijkers. Er waren meerdere gevallen waarin mensen belden om haar te bekritiseren omdat ze feiten had verteld of het beleid van een bepaalde kandidaat afkeurde. Wetende dat het bespreken van politiek onvermijdelijk tot ruzies leidt, weigerde Reed altijd om geprovoceerd te worden en wees hij beleefd elke persoonlijke aanval van de hand. In 2017 kwam echter één kijker over de streep, wat resulteerde in een virale video. Blijkbaar was Sharon het anker van een segment gewijd aan twee kandidaten die strijden om de functie van burgemeester. Beiden waren te gast bij de show. en omdat een van hen Afro-Amerikaans was, bespraken ze raciale problemen met Sharon.

Nadat het segment was uitgezonden, stuurde een kijker Sharon een e-mail, waarin ze haar ervan beschuldigde de Afro-Amerikaanse kandidaat te bevoordelen vanwege zijn huidskleur, en haar een n****r* noemde. De vrouw, Kathy Ray, werd publiekelijk beschaamd door Sharon, die vervolgens vertelde hoe schadelijk racisme is. Ze maakte zelfs grapjes over Ray's spelfout van de racistische smet die ze gebruikte. De video van Reed die de racistische kijker terugdeinst, ging viraal op Facebook en Twitter, voordat hij werd vertoond in een aflevering van The Daily Show met Trevor Noah.

Persoonlijk leven: is Sharon Reed getrouwd? Heeft ze kinderen?

Zoals gezegd, draait alles bij Sharon om privacy. Riet heeft een dochter , Ava, van wie ze regelmatig foto's maakt om op sociale media te plaatsen.

Gepost door Sharon Reed Aan dinsdag 26 november 2019

Talloze fans en collega-verslaggevers hebben naar de identiteit van de vader van het meisje gevraagd, maar Sharon bleef onvermurwbaar om haar persoonlijke leven voor het publiek verborgen te houden. Het meisje is jarig op 26 november, zonder enige indicatie van haar werkelijke leeftijd. Blijkbaar is Sharon momenteel single en gefocust op haar carrière. Tijdens een interview beschreef ze haar ideale man: ‘Ik ben heel huiselijk. Ik wil dat een man leidt. Ik wil een partner zijn, een levenspartner, maar ik wil dat mijn man leidt. We gaan uit eten, ik wil dat hij mijn eten bestelt.'

Een affaire met LeBron James?

Ergens rond 2014 begonnen geruchten de ronde te doen dat Sharon Reed een affaire had met LeBron James, nu spelend voor de Los Angeles Lakers van de NBA.

Uitstekende afwerking door LeBron James, maar waar heeft deze omroeper het in godsnaam over?!

Deze grote schouders zagen we vanmorgen rond 10 uur zonder shirt aan.

?? pic.twitter.com/P1ymtSmpX0

— Hoepel Centraal (@TheHoopCentral) 13 februari 2020

Gewoonlijk hebben verslaggevers er geen probleem mee om de identiteit van hun partners te onthullen, maar het falen van Reed om dit te doen deed mensen denken dat Ava's vader een heel beroemd iemand is. En wat is een betere kandidaat dan de man met wie ze daadwerkelijk heeft gewerkt toen ze bij CBS werd geassocieerd? Hoewel ze bij CBS 46 is geweest, keerde ze daadwerkelijk terug naar de zijlijn tijdens de succesvolle runs van de Cavaliers tot diep in de play-offs. Sommige fans gingen zelfs zo ver om erop te wijzen dat het gekrulde haar van Ava vergelijkbaar is met het kapsel van LeBron James Jr., de oudste zoon van LeBron. Dit zorgde voor nogal wat controverse, vooral omdat James een toegewijde familieman is en getrouwd is met Savannah James, zijn middelbare schoolliefde. Op typische wijze zweeg Reed over de hele zaak.

Bekijk dit bericht op Instagram

De glimlach die je maakt als je bent getikt als gastheer van @bumblebizz First Movers Summit deze zaterdag! Het opbouwen van een creatieve carrière waar je trots op bent, komt wanneer je ondersteunende relaties vormt in een inclusieve gemeenschap! Dit wordt een ongelooflijk platform om je werk, stem en perspectief te delen! #Atlanta is er klaar voor! Ik kan niet wachten om te horen van @bumblebizz global advisor @serenawilliams

Een bericht gedeeld door Sharon Reed (@sharonreedlive) op 12 december 2019 om 23:35 uur PST

In 2017 ging ze zitten voor een aflevering van Ryan Cameron's Show op V-103, waarin ze verklaarde: : ‘Er is geen baby bij LeBron. Ik wens hem het beste.' Deze publieke ontkenning zorgde ervoor dat de geruchten het afgelopen jaar stierven.

Nettowaarde: hoe rijk is Sharon Reed?

Heb je je ooit afgevraagd hoe welvarend deze beroemde verslaggever is? Volgens verschillende geloofwaardige bronnen heeft Sharon Reed een vermogen van ongeveer $ 650.000 , sinds eind 2019, opgebouwd door een van de meest prominente experts in zowel sport als politiek te worden. Het lijkt erop dat ze eindelijk haar ideale omgeving heeft gevonden bij CBS 46, wat betekent dat we kunnen verwachten dat haar vermogen in de nabije toekomst zal stijgen.

Aanwezigheid op sociale media

Sharon is geen onbekende in deze media, aangezien haar toewijding aan het plaatsen van updates op haar openbare profielen en het omgaan met haar fans op een historisch hoogtepunt is. Ze is populair op Twitter en Instagram , met respectievelijk 20.000 en 36.000 volgers.

Aanbevolen