Beroemdheden

Waar is Sheila Downs na de breuk met Nate Duhon? Wiki Bio, leeftijd, dating

Het vroege leven, familie

Sheila Downs werd geboren op 10 september 1985 in de buitenwijken van Chicago, Illinois, VS, als jongste van vier meisjes. Sheila maakt vaak grapjes dat haar ouders haar leeftijd zijn vergeten sinds ze hun vierde kind was, dus schonken ze niet veel aandacht aan haar mijlpalen in het leven omdat ze de prestaties van drie oudere kinderen moesten volgen. Tijdens het castingproces voor de Married at First Sight-show deelde Sheila haar gedachten over hoe ze een perfect huwelijk zag; haar ouders waren al meer dan 40 jaar getrouwd en ze dacht dat het een voorbeeld was van het huwelijksleven waar ze van droomde. Hoewel haar ouders vier kinderen hadden om voor te zorgen, maakten ze zelden ruzie, probeerden ze vaak compromissen te sluiten en omringden ze hun kinderen met onvoorwaardelijke liefde en steun. Sheila's ouders waren allebei erg religieus en gaven de passie voor de religieuze manier van leven door aan hun dochters. Als vroom christen houdt Sheila zich aan de tradities van haar familie.

Opleiding

Sheila studeerde in 2003 af aan een plaatselijke middelbare school in Chicago en ging toen naar de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign.

Carrière

Sheila studeerde af aan de universiteit en had het geluk een baanaanbieding te krijgen en onmiddellijk aan het werk te gaan, niet wachtend op werk. Momenteel bekleedt ze de functie van directeur operaties in een schooldistrict in Chicago. Sheila deelde in sommige van haar berichten op sociale media dat ze van haar werk geniet en elke dag dankbaar is voor de mogelijkheid om met mensen te werken en hen te helpen hun problemen op te lossen.

Sheila Downs

Op het eerste gezicht getrouwd, ex-man Nate Duhon

Sheila ontmoette en trouwde haar (nu ex-) man in het populaire tv-programma Married at First Sight, in 2016. In een notendop is het hoofdidee van de show dat drie koppels worden gekoppeld met de hulp van zogenaamde ' relatiedeskundigen', zoals klinisch psycholoog, seksuoloog, socioloog. enz. De koppels trouwen op de eerste dag van de show en zien en leren elkaar voor het eerst kennen. Na hun huwelijk volgt het publiek hoe hun relatie zich ontwikkelt - sommige paren eindigen met een negatieve beslissing en scheiden aan het einde van het seizoen van de show, terwijl sommige paren getrouwd blijven en proberen hun persoonlijke leven af ​​te stemmen. Sheila trouwde met Nathan Duhon toen ze allebei deelnamen aan het vijfde seizoen van de show. Ze hadden verschillende problemen met de familie van Nate, die zijn keuze niet accepteerde en Sheila niet mocht. Van haar kant vertelde Sheila dat toen ze gingen samenwonen, ze hun huis moesten delen met Nathan's jongere broer, Tyrique, hoewel ze tijdens hun jeugd niet samen hadden gewoond en vreemden voor elkaar waren, dus Sheila had te maken met twee mannen die ze helemaal niet kende, in een poging een gezin te stichten uit de situatie. Na een paar jaar vroeg Sheila een scheiding aan toen ze erachter kwam dat Nate haar bedroog. De vrouw die met Nate uitging, belde Sheila en vertelde haar over haar relatie met Nate, en Nate had niets anders te doen dan de situatie toe te geven. Nate en Sheila zijn nu gescheiden, en Nate gaat uit met een vrouw genaamd Nastassja, en plaatst talloze foto's van haar op zijn Instagram-account.

Huidig ​​persoonlijk leven, vriend Terrell Wilson

Sinds ze zich aanmeldde voor de Married at First Sight-show, zei Sheila dat ze een man wilde die haar zou kunnen pushen om een ​​beter persoon te worden, een betere versie van zichzelf. Ze wilde ook daten en trouwen met een persoon van haar religie. Op dit moment gaat ze uit met een man genaamd Terrell Wilson. Hoewel Sheila's Instagram-account gesloten is voor willekeurige kijkers, werd ons verzoek om abonnee van Sheila te worden goedgekeurd, zodat we haar berichten over haar huidige relaties konden zien. Terrell is een zakenman die onlangs een patent heeft gekregen voor een speciale vorm van een veilige voedselcontainer die hij de komende maanden voor de verkoop gaat lanceren. Sheila schreef dat ze erg trots was op haar vriend en dat ze al zijn inspanningen steunde. Geen van hen heeft ooit informatie gepost over hun verloving of aanstaande huwelijk, want voorlopig zijn ze gewoon aan het daten. Hoewel ze nog geen kinderen hebben, deelde Sheila in een van haar berichten op haar Instagram-account dat ze graag oefent om moeder te zijn met haar talrijke neven en neven.

https://www.youtube.com/watch?v=p00VGm78GQk

Hobby's en interesses

Sheila's belangrijkste leidende licht in haar leven is haar religie. Ze gaat graag op zondag naar de kerk en houdt daar soms zelfs de toespraak. Wat haar hobby's betreft, ze gaat graag uit eten met haar vriend, leest graag en brengt haar vrije tijd door met reizen.

Aanwezigheid op sociale media

Na haar scheiding moest Sheila haar naam veranderen op alle social media platforms. Het duurde lang voordat Sheila Downs zich tot Sheila Duhon wendde en vervolgens Sheila Latrice werd. Op dit moment is ze te vinden op de meest populaire sociale mediaplatforms als Sheila Latrice. Ze heeft een Facebook profiel dat geen officiële pagina van een beroemdheid is, maar een eenvoudig profiel van een typische Facebook-gebruiker. Haar Instagram account is gesloten voor willekeurige kijkers, hoewel het meer dan 54.000 abonnees heeft. Haar Twitter account heeft meer dan 15.000 lezers.

In de afgelopen 2 dagen heb ik meer dan $ 1.000 en ongeveer 8 uur besteed aan dierenartsbezoeken. We hebben bloedonderzoek gedaan, röntgenfoto's en antibiotica. We houden haar nog steeds in de gaten, MAAR Coco doet het veel beter vandaag ??❤️? #puppypatient #dogsofinstagram #mamasgirl #Coco Chanel pic.twitter.com/rcMviOA4xM

— Sheila Latrice (@Sheila_Latrice) 17 januari 2019

Verschijning

Sheila heeft kort donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Haar lengte, gewicht en vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar. Wat haar favoriete kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan classy looks en draagt ​​ze vaak blazers, broeken en overhemden. Ze draagt ​​ook graag lange jurken die haar fit figuur benadrukken.

Netto waarde

Het is lang geleden dat Sheila haar functie als directeur operaties in een schooldistrict in Chicago kreeg. Als ervaren senior specialist kan ze volgens de statistieken van Glassdoor ongeveer $ 110.000 per jaar verdienen, en bronnen schatten dat haar vermogen medio 2019 meer dan $ 200.000 bedraagt, opgebouwd uit haar primaire beroep en haar tv-optredens.

Aanbevolen