Acteurs

Waar is Sheree J. Wilson nu? Wiki, vermogen, echtgenoot, lichaam

Wie is Sheree J. Wilson?

Sheree Julienne Wilson werd geboren op 12 december 1958 in Rochester, Minnesota, VS. Ze is een actrice, model, producer en zakenvrouw, waarschijnlijk het best bekend voor haar rol in de televisieserie Dallas, waarin ze het personage April Stevens Ewing speelde. Ze had ook een opmerkelijke rol in de tv-serie Walker, Texas Ranger, als Alex Cahill-Walker.

De rijkdom van Sheree J. Wilson

Hoe rijk is Sheree J. Wilson? Eind 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als actrice, in de entertainmentindustrie sinds 1984.

Sheree zal de hoofdrol spelen in A Mermaid for Christmas. Zorg ervoor dat je het bekijkt! Komt 26 november naar Amazon Video...

Gepost door Sheree J Wilson Aan dinsdag 12 november 2019

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Sheree groeide op in Rochester en is de dochter van twee IBM-managers; ondanks de achtergrond van haar familie, volgde ze geen vergelijkbare carrière als die van haar ouders. Op negenjarige leeftijd verhuisde het gezin naar Colorado, waar ze naar de Fairview High School ging - de openbare middelbare school ligt 40 kilometer ten noordwesten van Denver, met jaarlijks meer dan 2.000 studenten.

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van Colorado, Boulder om een ​​diploma in mode merchandising af te ronden.

Boulder is het vlaggenschip van het University of Colorado-systeem, opgericht in 1876; vijf maanden later werd Colorado toegelaten tot de Unie. De school heeft negen hogescholen die meer dan 150 academische programma's aanbieden, met jaarlijks ongeveer 17.000 studenten. De school heeft veel opmerkelijke alumni gehad en ze doen ook mee aan universiteitssporten als onderdeel van de NCAA Division I Pac-12 Conference. Het team van de school, samen de Colorado Buffaloes genoemd, heeft 28 nationale kampioenschappen gewonnen, waarvan de meeste bij het skiën.

Modelleren en acteren

Wilson werkte aan een modeshoot in Denver toen een van de fotografen haar aanzag voor een model, wat haar ertoe bracht te tekenen bij een New Yorkse modellenagent. Ze verhuisde vervolgens naar Manhattan en begon met het doen van commerciële campagnes. Enkele van de bedrijven waarmee ze werkte, zijn Clairole, Maybelline en Keri-Lotion. Ze was ook te zien in tijdschriften zoals Redbook, Glamour en Mademoiselle. Ze werkte drie jaar als model, maar haar hart lag altijd bij acteren.

Ze verhuisde naar Los Angeles om een... carrière als actrice, wat leidde tot een rol in de door Sam Raimi geregisseerde film Crimewave. Ze had toen een gastrol in de serie getiteld Cover Up, voordat ze een hoofdrol kreeg in de film Fraternity Vacation, naast Tim Robbins. Daarna werkte ze aan de miniserie Kane & Abel, voordat ze werd gecast in de NBC-show Family Honor, die een jaar duurde, met in de hoofdrol Ray Liotta en Michael Madsen. In 1986 werkte ze samen met Martin Sheen in de televisiefilm News at Eleven.

Sheree J Wilson

Dallas, Walker, Texas Ranger en laatste carrière

In 1986 kreeg Sheree een van haar meest prominente rollen, in de CBS-soap Dallas, waar ze tot 1991 deel van uitmaakte. Tijdens het laatste seizoen werd haar personage neergeschoten terwijl ze op huwelijksreis was in Parijs, hoewel ze later sommige optredens in droomsequenties. Ze werd vermoord en uit de serie verwijderd vanwege zwangerschap, dus won ze in dat jaar een Soap Opera Digest Award voor Beste Death Scene. Daarna maakte ze een paar gastoptredens in Matlock, voordat ze naast Chuck Norris nog een vrouwelijke hoofdrol kreeg in Hellbound.

Haar volgende opmerkelijke project zou in 1993 komen, in Walker, Texas Ranger , een serie waar ze de komende acht jaar deel van zou uitmaken. Na het einde van de show hernam ze haar rol in de televisiefilm Walker, Texas Ranger: Trial by Fire, waarin haar personage het slachtoffer werd van een schietpartij in het gerechtsgebouw. In 2006 verscheen ze in de korte film Fragile en had later een hoofdrol in Mystery Woman: Game Time. Enkele van haar nieuwste projecten zijn Easy Rider: The Ride Back en DeVanity. Ze verscheen ook in een 2016-versie van Driving Miss Daisy en werkte samen met Walker, Texas Ranger co-ster Clarence Gilyard.

Inzicht van de dag! @ShereeJWilson #MaandagMotivatie #ZeemeerminVoorKerstmis pic.twitter.com/cY2z1bRzEG

— California Pictures Inc. (@CaliforniaPics) 13 januari 2020

Ze heeft tijdens haar carrière veel acteermentoren gehad, waaronder Kathryn Hepburn, Grace Kelly, Chuck Norris en Meryl Streep. Ze is ook zaken gaan doen en creëerde een lijn huidverzorgingsproducten.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Wilson in 1991 met Paul DeRobbio trouwde en samen twee kinderen hebben. Ze bleven 13 jaar getrouwd voordat ze gingen scheiden. Sindsdien zijn er geen nieuwe berichten meer over romances die haar kant op komen. Terwijl ze haar werk als actrice voortzet, doet ze in haar vrije tijd ook veel filantropisch werk.

Ze heeft actief samengewerkt met organisaties zoals de National Multiple Sclerosis Society, Wings for Life, Trail of Tears en de White Bridle Human Society.

Net als tal van actrices is ze online actief via accounts op sociale media. Ze heeft een account op de website Twitter en gebruikt het platform om haar werk te promoten en tegelijkertijd enkele van haar pleidooien te uiten. Ze heeft ook een Instagram-account, maar deze staat op privé, en ze heeft ook een Facebook-pagina, maar ze is al meer dan een jaar niet actief op de website.

Aanbevolen