Acteurs

Waar is Small Wonder-actrice, Tiffany Brissette? Is ze nu dood? Haar Wiki: Netto waarde, ouders

Waar is de actrice uit Small Town – Tiffany Brissette – Nu?

Tiffany Michelle Brissette werd geboren op 26 december 1974 in Paradise, Californië, VS, wat betekent dat ze 43 jaar oud is en haar sterrenbeeld Steenbok is. Ze is waarschijnlijk nog het best bekend als voormalig kindactrice, die VICI de Robot speelde, ook wel bekend als Vicki Lawson in Small Town, dat werd uitgezonden van 1985 tot 1989. Tiffany acteert momenteel niet, maar doet het blijkbaar goed in het leven na het schijnbaar opgeven van het genoemde beroep.

Is ze dood?

Vanwege het feit dat ze niet meer prominent aanwezig is in het acteerveld, hebben velen verondersteld dat de actrice is overleden, of dat er iets ergs met haar is gebeurd. Alle geruchten waren echter nep en Tiffany doet het goed in haar leven sinds ze haar laatste acteeroptreden had in 1991.
https://www.instagram.com/p/uO-oneAKc9/?tagged=tiffanybrissette

Netto waarde

Dus hoe rijk is Tiffany Brissette vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze actrice een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom grotendeels is opgebouwd uit haar negen jaar lange carrière in het genoemde veld. Daarnaast is Brissette verpleegster, wat een bepaald deel van haar vermogen toevoegt en waarmee ze op jaarbasis meer dan $ 100.000 kan verdienen.

sorry, er was geen internet

Gepost door Tiffany Brissette Aan dinsdag 15 december 2015

Etniciteit en lichaamsafmetingen

Als het gaat om de etniciteit van Tiffany, is ze blank. Ze heeft krullend roodbruin gekleurd haar en bruine ogen, en is 5 voet 5 duim lang (165 cm) en weegt ongeveer 125 pond (55 kg), en te oordelen naar de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft de actrice een slank lichaam. We hebben niet meer informatie over de rest van haar lichaamsafmetingen.

Gepost door Tiffany Brissette Aan dinsdag 7 april 2015

Het begin van de carrière

Tiffany maakte haar debuut in de acteerwereld toen ze in 1982 stemopnames verzorgde voor A Woman Called Golda, en verscheen vervolgens in hetzelfde jaar in Marco Polo. Het jaar daarop speelde ze de kleine Shirley in Heart Like a Wheel, gemaakt door Jonathan Kaplan, een biografische film die het verhaal volgt van de legendarische vrouwelijke chauffeur Shirley Muldowney, en aan het werk waaraan ze de kans kreeg om samen te werken met acteurs als als Bonnie Bedelia. De film werd uiteindelijk genomineerd voor twee prijzen, een Golden Globe en een Academy Award. In 1985 kreeg ze de rol van Kathy in twee afleveringen van Webster, die het verhaal volgt van een jonge jongen die is geadopteerd door zijn peetvader van zijn NFL-pro-voetballer. Het belangrijkste was dat Tiffany in hetzelfde jaar samen met acteurs als Ted Lawson en Harriet Brindle speelde toen ze Victoria Vicki Ann Smith-Lawson begon te spelen, een robot die is gemaakt om op een echt meisje te lijken in Small Wonder. Brissette's karakter heeft een realistische huid en haar en beschikt over bovenmenselijke snelheid en kracht, maar ze is niet in staat tot emotie en spreekt met een monotone stem, maar slaagt erin om in de groep te passen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Spoel de tijd terug naar 1985 tot 1989. Noem het desnoods een 'Small Wonder Sunday'. YouTube het als je de dvd's niet hebt. #smallwonder #smallwondersunday #the80s #memories #childhood #retro #sitcom #80ssitcoms #funny #mockuary #mockups #tiffanybrissette #emilyschulman #dickchristie #marlapennington @supiranjerry @marpenrow

Een bericht gedeeld door @ shawn_of_the_80s op 15 januari 2017 om 22:14 PST

Laatste acteercarrière

Na Small Wonder, en het maken van naam op zo'n jonge leeftijd, ging de actrice verder met een kleinere verschijning in een aflevering van Love, American Style, geproduceerd door Parker-Margolin Productions en Paramount Network Television. In 1987 verzorgde ze stemopnames voor Safety Tips Officer in The Adventures of Teddy Ruxpin, een televisieserie gebaseerd op de avonturen van een animatronic teddybeer. Tiffany speelde vervolgens de rol van Alice Gillette in de pilot-aflevering van Beanpole in 1990, en begon in hetzelfde jaar te werken aan Equal Justice, een legaal televisiedrama, in samenwerking met prominente acteurs zoals George DiCenzo, Cotter Smith, Kathleen Lloyd en Sarah Jessica. Parker, die uiteindelijk in zeven afleveringen van de serie te zien was. Uiteindelijk, in 1991, had ze haar laatste acteeroptreden, waarin ze Annie Ricker uitbeeldde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn vriend SUPERVICKI / SMALL WONDER cosplay #smallwonder #superviki #supervicky #80s #serietv #tvserie #cosplay #cinema #anni80 #sitcom #vickirobot #robot #tiffanybrissette #luccacomics #tv #tv80s

Een bericht gedeeld door Roberto De Feo, Italië / Bari (@ roberto.de.feo) op 26 januari 2015 om 5:25 uur PST

Interessante feiten

Als het gaat om Tiffany's opleiding, heeft ze een psychologiediploma van Westmont College, gevestigd in Santa Barbara, Californië. Een van haar favoriete activiteiten is paardrijden, maar ze is ook actief in andere sporten, het belangrijkste is dat ze van hardlopen houdt en vroeger deed ze mee aan de Los Angeles Marathon, die ze eindigde in 4:33:06, wat haar 921 plaatste.NSvan de 5.312 vrouwelijke deelnemers. Ze promootte merken als Care Bears, IBM, Beatrice Foods en Kidco Toys, en is lid van de Variety Club Telethon, die zieke en terminaal zieke kinderen helpt.

Gepost door Tiffany Brissette Aan vrijdag 15 april 2016

Priveleven

Als het gaat om de relatiestatus van Tiffany, is ze volgens veel bronnen ongehuwd en gaat ze met niemand specifiek uit, althans niet in het openbaar. Ook is er geen informatie over vroegere partners, wat erop wijst dat ze haar privéleven graag achter gesloten deuren houdt. Ze is ook niet actief op sociale media.

Aanbevolen