Beroemdheden

Waar is Staci Keanan nu? Wiki Biografie, vermogen, echtgenoot

Wie is Staci Keanan?

Anastasia Love Sagorsky werd geboren op 6 juni 1975 in Devon, Pennsylvania, VS, van gedeeltelijk Slavische afkomst, en is zowel advocaat als voormalig actrice, vooral bekend van haar rol in de NBC-sitcom getiteld My Two Dads, waarin ze speelde het personage Nicole Bradford van 1987 tot 1990. Ze speelde ook in de sitcom Step by Step als Dana Foster.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gefeliciteerd met je verjaardag #stacikeanan #mytwodads #stepbystep #diagnosismurder #hollywooddarlings

Een bericht gedeeld door Cult factie (@cultfaction) op 6 juni 2019 om 14:37 PDT

De netto waarde van Staci Keanan

Hoe rijk is Staci Keanan? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, voornamelijk verdiend door een succesvolle carrière als actrice. Ze stapte later over naar een carrière in de rechten, wat heeft geholpen haar rijkdom te blijven vergroten. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Staci groeide op in Devon in de buurt van Philadelphia, Pennsylvania, waar haar vader als autoverkoper werkte. Ze groeide op met een zus en begon op vijfjarige leeftijd een... carrière als commercieel model, op televisie, radio en in gedrukte advertenties. Ze uitte tv-commercials voor My Little Pony en verscheen ook in advertenties voor Hershey's Kisses en Burger King.

Staci Keanan

Daarna verhuisde ze met haar moeder en zus naar New York City, waar ze te zien was in zomerproducties onder de naam Staci Love. In 1987 maakte ze haar televisiedebuut in de miniserie I'll Take Manhattan, gebaseerd op de gelijknamige roman van Judith Krantz, die het verhaal vertelt van de rijke Amberville Company nadat de patriarch van de familie overlijdt. De rest van de familie vecht vervolgens om te proberen het bedrijf van hun vader over te nemen. Het programma was zeer succesvol en behaalde een van de hoogste kijkcijfers van het jaar.

Waarnemend Prominentie

Toen Keanan 12 jaar oud was, besloot haar familie om naar Los Angeles te verhuizen, een van de redenen was dat ze dichter bij de acteerindustrie kon komen. Dit leidde haar uiteindelijk naar een van de grootste rollen van haar carrière in Mijn twee vaders , de sitcom met in de hoofdrollen Paul Reiser en Greg Evigan, die in totaal drie jaar duurde. Daarna werkte ze aan de kortstondige serie getiteld Going Places, met in de hoofdrollen Heather Locklear en Alan Ruck en uitgezonden op ABC, terwijl het ook in Duitsland werd uitgezonden onder de naam Zwischen Couch und Kamera.

In 1991 behaalde ze haar volgende project getiteld Stap voor stap - gedurende deze tijd had ze haar naam op het scherm veranderd van Stacy in Staci en Keanan. De show liep van 1991 tot 1997, met in de hoofdrol Patrick Duffy en Suzanne Somers. Elk van hen heeft drie kinderen en ze trouwen spontaan tijdens een Jamaicaanse vakantie, waardoor ze het hoofd worden van een groot samengesteld gezin. Na de show werd Staci minder actief omdat ze zich concentreerde op het voltooien van haar opleiding, maar de komende jaren had ze nog steeds kleine rollen in een paar onafhankelijke projecten, waaronder in Stolen Poem en Hidden Secrets.

Latere carrière

Andere projecten die Staci had toen haar carrière ten einde liep, waren onder meer Death and Cremation en een cameo-rol in You Again, samen met castleden van Step by Step. Ze had ook een rol in Holyman Undercover en Sarah's Choice.

Ze stapte langzaam weg van een acteercarrière, terwijl ze haar studie voortzette, een bachelordiploma behaalde aan de University of California, Los Angeles (UCLA), en na haar afstuderen schreef ze zich in aan de Southwestern Law School om een ​​graad in de rechten te behalen.

Stap voor stap reboot zoals besproken op ep. 61 van @Worsteverpc met gast Staci Keanan.

Blijf op de hoogte voor ep. 62 voor meer discussies met Staci Keanan inclusief updates over 'Root Beer' aka A&W aka…. #StepByStepTVShow #ChristineLakin #StaciKeanan pic.twitter.com/jNIBglo538

— Hollywood Lievelingen (@90sdarlings) 13 oktober 2018

Southwestern is een ABA-geaccrediteerde rechtenschool in Los Angeles, met meer dan 800 studenten per semester. De school staat bekend om zijn mijlpaal, een art deco nationaal register van historische plaatsen gebouwd in 1929. Het is een onafhankelijke rechtenschool, goedgekeurd door de American Bar Association in 1970, en heeft geen associatie met een niet-gegradueerde universiteit. Staci werd vervolgens in 2013 toegelaten tot de State Bar of California. Ze oefent als advocaat in de omgeving van Los Angeles onder haar voornaam Anastasia Sagorsky. Sinds het begin van haar rechtencarrière heeft ze alle acteeractiviteiten stopgezet.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Keanan in 2017 met acteur en producer Guy Birtwhistle trouwde. Hij staat bekend om zijn werk in projecten zoals First Landing, Night Music en Alistair1918. Ze houdt van dieren en had vroeger een kat en hond.

Gepost door Stacy Keanan Aan Donderdag 21 februari 2013

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over haar is, is het ontbreken van actieve sociale media-accounts. Er zijn geen accounts onder de naam Staci Keanan op een van de grote sociale-mediawebsites. Ze maakte in 2015 een persoonlijk Facebook-account aan onder de naam Anastasia Sagorsky, maar het heeft weinig onthuld, en laat alleen foto's van haar zien ergens na het behalen van haar rechtenstudie. Het is een persoonlijk account en het is waarschijnlijk ingesteld op privé met slechts een paar berichten die aan het publiek worden onthuld. Er zijn ook andere accounts onder haar voornaam op websites zoals Twitter en Instagram, maar het zijn fanaccounts die niets met haar te maken hebben. Eén account is inactief, terwijl de andere inhoud plaatst die op geen enkele manier met haar te maken heeft. Ze houdt haar leven liever buiten de schijnwerpers, zo blijkt uit het gebrek aan nieuwe informatie over haar.

Aanbevolen