Acteurs

Waar is Stepfanie Kramer nu? Wiki Bio, dochter, vermogend

Wie is Stepfanie Kramer?

Stepfanie Kramer is nogal een multi getalenteerd persoonlijkheid - ze is niet alleen een actrice, maar ook een schrijver, songwriter en zangeres. Ze is waarschijnlijk het best bekend voor het uitbeelden van het karakter van de detective Sgt. Dee Dee McCall in NBC's tv-misdaaddramaserie Hunter, evenals de twee vervolgfilms, Hunter: Return to Justice (2002) en Hunter: Back in Force (2003).

Het vroege leven, de kindertijd en het onderwijs

Stepfanie Lyla Kramer was geboren onder het sterrenbeeld Leeuw op de 6eAugustus 1956, in Los Angeles, Californië, VS, en afgezien van het feit dat ze duidelijk de Amerikaanse nationaliteit heeft, is ze van blanke etniciteit en heeft ze ook Indiaanse afkomst van haar moeders kant.

#WorldSmileDay – Doe een vriendelijke daad – help één persoon glimlachen. ?

Gepost door Stepfanie Kramer Aan vrijdag 5 oktober 2018

Behalve dat haar vader violist was bij het Los Angeles Philharmonic en haar moeder model en artiest was, is er nog geen ander relevant beschikbaar informatie over de achtergrond van haar familie.

Als het op haar educatieve achtergrond aankomt, schreef Stepfanie zich na het voltooien van haar middelbare opleiding in aan de American Academy of Dramatic Arts (in de volksmond AADA genoemd), waar ze werd opgeleid tot mezzosopraan met 'uitgebreide theater- en muziekcredits', en van waaruit ze studeerde later af en behaalde haar associate degree in beroepswetenschappen.

Vroege carriere

Kramer's debuut op de camera acteeroptreden vond plaats in 1977, toen ze kort verscheen in een aflevering van de Golden Globe-genomineerde tv-serie Starsky and Hutch, terwijl ze in 1979 werd gecast voor haar eerste terugkerende rol als Sharon Kelly in de tv-dramaserie Getrouwd : Het eerste jaar. Nadat ze haar acteervaardigheden had aangescherpt door middel van een reeks optredens op kleine schermen gedurende de late jaren 1970 en vroege jaren 80, waaronder populaire tv-series zoals Fantasy Island, The Secret Empire, Dynasty, Trapper John, MD en The Dukes of Hazzard, kwam Stepfanie naar meer bekendheid kreeg in 1983, toen ze de terugkerende rol van Claudia kreeg in de tv-comedyserie We Got It Made.

Stepfanie Kramer

manpreet toor

Jager

De echte doorbraak in Stepfanie Kramer's acteercarrière vond plaats in 1984, toen ze werd gecast om een ​​van de hoofdrollen te vertolken in de tv-misdaaddramaserie Hunter. De show volgt Fred Dyer, in de titelrol van Sgt. Rick Hunter en zijn partner Sgt. Dee Dee McCall gespeeld door Stepfanie, en hun dagelijkse avonturen en worstelingen bij het oplossen van zaken voor de politie van Los Angeles. Kramer hernam haar rol in 130 afleveringen gedurende de zes seizoenen van de show tot 1990, waarna ze de crew verliet om andere carriere hoogtepunten .

Nieuwsgierig naar deze set is dat ze tijdens wederzijdse scènes met haar partner, die een imposante lichaamsbouw en lengte heeft van 1,98 m, verplicht was om op een eierkist te gaan staan, zodat ze allebei in hetzelfde shot konden passen. Het is zeker dat deze hele onderneming haar een enorme dosis erkenning en populariteit bij het publiek heeft gebracht, en zeker heeft bijgedragen aan haar acteercarrière op een stijgend pad.

In 2002 en 2003 hernam Kramer deze nogal iconische rol uit haar carrière in twee vervolgfilms op tv, getiteld Hunter: Return to Justice en Hunter: Back in Force, waarvoor ze werd geëerd met twee opeenvolgende First Americans in the Arts Awards ( FAIAA Award ) voor de Outstanding Lead Performance door een actrice in een tv-film in 2004 en 2005.

Afgezien van al deze, speelde ze in 2003 ook in een gelijknamige remake van de originele tv-serie - Hunter.

Latere acteercarrière

In de jaren negentig zette Stepfanie met succes haar acteercarrière voort en verscheen in een aantal belangrijke rollen in een verscheidenheid aan tv-films en films, zoals Coins in the Fountain en Twin Sisters, beide in 1992, Beyond Suspicion (1994) en Deceived door Trust (1995), Ontvoerd: A Father's Love (1996) en The Dogwalker (1999).

Na een onderbreking van een aantal jaar keerde Kramer in 2012 terug naar acteren met een gastoptreden in een aflevering van de tv-misdaaddramaserie CSI: Crime Scene Investigation, gevolgd door een optreden in een paar afleveringen van de tv-horrorfantasie serie De geheime cirkel later dat jaar. Enkele van haar meer recente acteeroptredens voor de camera zijn onder meer de Bulgaarse dramafilm Crossing uit 2019 en de tv-dramafilm A Merry Christmas Match uit 2019.

Muziek carriëre

Begin jaren negentig, net nadat ze stopte met het filmen van Hunter, wijdde Stepfanie zich aan haar muziekcarrière en begon ze aan haar studioalbum te werken, dat echter nooit werd uitgebracht.

In de jaren daarna schreef ze regelmatig muziek en componeerde ze soundtracks voor tv-series en indiefilms, voordat ze in oktober 1999 haar debuutstudio-album uitbracht met 10 ‘adult contemporary songs’ getiteld One Dream. De tweede, genaamd The Great American Songbook, bevatte haar live covers van 14 klassieke melodieën en werd uitgebracht in januari 2010.

Afgezien van het bovengenoemde, in 1984 Kramer gastheer van de Macy's Thanksgiving Day Parade, waarvoor ze werd geëerd met een nominatie voor de prestigieuze Daytime Emmy Award in 1985, in de categorie voor het Outstanding Special Class Program. Ze trad vaak op in verschillende nationale podia, zoals het International Music Festival 2008 in Queretero, Mexico, waar ze de VS vertegenwoordigde.

Priveleven

Nieuwsgierig naar Stepfanie 's persoonlijke leven, is het niet? Wel, ze was een getrouwde vrouw en is een moeder. Tussen 1992 en 2001 was ze getrouwd met Mark Richards, met wie ze een dochter verwelkomde genaamd Lelie Claire Richards, geboren in 1994, is ook actrice en vooral bekend als schrijver, regisseur en een van de hoofdrolspelers van de tv-comedyserie Twenty.

Wanneer ze niet bezig is met filmen, is Kramer ook actief als gastdocent van de Master Acting Class aan haar alma mater van The American Academy of Dramatic Arts.

Bekijk dit bericht op Instagram

Klaarmaken voor Pasen!

Een bericht gedeeld door @ stepfaniekramer op 8 april 2019 om 20:38 PDT

Ze heeft lang donker haar en een gespierd figuur met vitale statistieken van 33-24-35, terwijl ze 1,68 m lang is. Kramer is ook actief op verschillende populaire sociale medianetwerken, waaronder: Facebook , Twitter en Instagram waarop ze fans en volgers heeft die in totaal meer dan 7.500 bedragen.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze beroemde 63-jarige Amerikaanse actrice tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk is Stepfanie Kramer? Volgens gezaghebbende bronnen , wordt geschat dat haar nettowaarde vanaf eind 2019 rond de $ 2 miljoen draait, die voornamelijk is verworven door haar professionele acteercarrière die momenteel meer dan vier decennia omvat en actief is sinds 1977.

Aanbevolen