Journalisten

Waar is Steve Kornacki van MSNBC? Zijn bio: partner, salaris, opleiding, nettowaarde, vader

Wie is Steve Kornacki?

Geboren als Stephan Joseph Jr. Kornacki op 22 augustus 1979 in Groton, Massachusetts, VS, is hij een journalist, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn werk voor MSNBC en NBC News. Hij heeft ook bijgedragen aan online en gedrukte publicaties als Salon, The New York Observer, The New York Times, The Boston Globe en vele anderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lunch met papa in Sausalito, Californië.

Een bericht gedeeld door Steve Kornacki (@steve01450) op 28 juli 2017 om 12:18 uur PDT

Waar is Steve Kornacki nu?

In mei 2017 werd Steve gepromoveerd tot de functie van nationaal politiek correspondent voor NBC News Group. Sindsdien is hij te zien in verschillende dagelijkse talkshows, waaronder MTP Daily, Deadline: White House (2017), onder vele anderen. Hoewel hij aanvankelijk MSNBC voorgoed zou verlaten en zich volledig zou concentreren op zijn nieuwe functie bij NBC, besloot Steve te blijven en is hij nu om 16.00 uur te zien. editie van MSNBC Live met Nicolle Wallace.

Afbeeldingsbron

Steve Kornacki Bio: vroege leven, vader en opvoeding

Steve is de zoon van Stephan Joseph Kornacki, en zijn vrouw Anne Ramones, van gedeeltelijk Poolse en Litouwse afkomst. Steve groeide op in zijn geboorteplaats met zijn oudere zus Kathryn, die nu professor is aan de Caldwell University. Na zijn toelatingsexamen schreef Steve zich in aan de Boston University, waar hij afstudeerde met een bachelor in politieke wetenschappen.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt #familie

Een bericht gedeeld door Steve Kornacki (@steve01450) op 24 augustus 2017 om 21:56 PDT

Carrièrebegin

Na zijn afstuderen werd Steve al snel een onderdeel van PolitcsNJ.com, eigendom van David Wildstein, als verslaggever. Steve bleef daar vier jaar, bouwde kennis en ervaring op die nodig waren voor zijn latere carrière, ging toen naar News 12 New Jersey en met die prestatie opende een venster naar de krant Roll Call voor hem. Hij begon te rapporteren over het Amerikaanse Congres en werd langzaam populairder als het gaat om politieke rapporten. Hij begon te schrijven voor verschillende spraakmakende online publicaties, zoals The Wall Street Journal en de New York Observer, en trad uiteindelijk toe tot Salon.com in 2010, waar hij zijn eigen column heeft.

Afbeeldingsbron

Stijging naar bekendheid

Naarmate hij meer toegewijd werd, werden zijn prestaties opgemerkt door verschillende spraakmakende televisienetwerken, en als gevolg daarvan trad hij in 2012 toe tot de MSNBC, en droeg hij bij aan shows als The Rachel Maddow Show, vervolgens The Last Word met Lawrence O'Donnell, en anderen. Geleidelijk aan werd zijn rol bij MSNBC belangrijker en in 2013 werd hij benoemd tot co-host van de show The Cycle, maar bleef slechts 21 afleveringen in de show, waarna hij werd uitgeroepen tot de nieuwe gastheer van Up . Deze show duurde echter slechts tien afleveringen, en hij verhuisde naar de show Politics Nation met Al Sharpton en anderen, maar werd toen in 2016 MSNBC Political Correspondent genoemd. In hetzelfde jaar begon hij bij te dragen aan de show Today, en verhoogde ook zijn werken aan MSNBC Live, co-hosting van de 16:00 uur editie naast Nicolle Wallace. Hij bereikte bekendheid in 2017 toen hij werd gekozen als de nieuwe nationale politieke correspondent voor NBC News Group, waardoor hij een sterjournalist is geworden, en Steve is nu te zien in veel populaire dagelijkse tv-shows op NBC.
https://www.instagram.com/p/BLKF6nSBWGF/?hl=en&taken-by=steve01450

Voortdurend succes

Sinds hij NBC News National Political Correspondent werd, heeft zijn werk op MSNBC niet veel geleden, aangezien hij is blijven bijdragen aan het netwerk, terwijl hij ook zijn eigen speciaal , uitgezonden op MSNBC, dat zich voornamelijk zal richten op de presidentsverkiezingen van 2020, naast vele andere aankomende projecten voor zowel MSNBC als NBC News.

Weet je hoe rijk Steve Kornacki is?

Sinds de start van zijn carrière heeft Steve voor een aantal succesvolle televisienetwerken gewerkt en heeft hij ook bijgedragen aan gedrukte en online publicaties, die allemaal ten goede zijn gekomen aan zijn rijkdom. Sinds hij voor MSNBC en later NBC News begon te werken, is Steve's vermogen enorm gestegen, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Steve Kornacki is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Steve zo hoog is als $ 2 miljoen, waarschijnlijk nog hoger in de komende jaren, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Gepost door Steve Kornacki Aan zondag 17 mei 2015

Kent u Steve's persoonlijke leven, seksualiteit, partner, vriend?

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, kwam Steve in 2011 uit de kast als homo; hij publiceerde het verhaal over zijn seksualiteit op Salon.com. Hij is er echter in geslaagd om alle informatie over zijn liefdesleven voor het publiek verborgen te houden - hij heeft geen informatie gedeeld over de vraag of hij een speciaal iemand in zijn leven heeft of niet.

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van zijn carrière is Steve behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Zijn officieel Twitter-account heeft 230.000 volgers, met wie hij zijn meest recente inspanningen heeft gedeeld, waaronder de aankondiging van zijn boek Rood en blauw , die in oktober 2018 zal worden gepubliceerd, naast vele andere berichten, zoals a foto uit de studio . Hij is ook actief op Instagram, hoewel zijn officiële Instagram-pagina slechts ongeveer 9.500 volgers heeft en die hij heeft gebruikt voor meer persoonlijke zaken, zoals het delen van foto's van plaatsen die hij bezoekt, waaronder TD Tuin .

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik kwam 20 minuten voor de uitzending opdagen voor wat een snel gastoptreden moest zijn in de Alabama Senaatsrace. Toen moest een van de gastheren vertrekken vanwege ziekte en voor ik het wist was ik mede-gastheer van de dag. Deed zelfs een kooksegment ...

Een bericht gedeeld door Steve Kornacki (@steve01450) op 11 november 2017 om 9:02 uur PST


Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist, dan is dit een fantastische kans voor jou, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen