Journalisten

Waar is Sue Herera van CNBC nu? Haar bio: nettowaarde, salaris, echtgenoot, gezin, gewicht

Wie is Sue Herera?

Geboren als Susan McMahon op 15 november 1957 in Spokane, Washington State, VS, is ze een financieel journalist, vooral bekend bij de wereld vanwege haar uitgebreide werk voor CNBC, aangezien ze een van de belangrijkste journalisten in het netwerk is. Ze is te zien in shows als Nightly Business Report en voorheen On the Money (2014-2017).

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Sue Herera (@herera_herera) op 28 maart 2014 om 16:15 PDT

Waar is Sue Herera nu?

Sue geniet van haar succesvolle carrière op CNBC en is momenteel de presentatrice van de financiële nieuwsshow Nightly Business Report. Naast haar carrière-inspanningen houdt Sue zich ook bezig met familiezaken; ze is een vrouw en moeder van drie kinderen. Ze heeft in 2002 een tweeling uit China geadopteerd, terwijl ze in 2003 het leven schonk aan een zoon, genaamd Daniel.

Sue Herera Bio: vroege leven, ouders en opvoeding

Sue, de dochter van een schoenengroothandel en een huisvrouw, bracht haar jeugd door in Brentwood, Californië, omdat het voor haar vader gemakkelijker was om daar een baan te vinden. Nadat ze haar middelbare schoolopleiding had voltooid, schreef Sue zich in aan de California State University, Northridge (CSUN), waar ze afstudeerde met een bachelor in journalistiek, eigenlijk een klas na haar latere collega Bill Griffeth.

Afbeeldingsbron

monna muresan

Carrièrebegin

Sue liep aanvankelijk stage bij het KNXT TV-station, met het hoofdkantoor in Los Angeles, maar in 1981 trad ze toe tot Financial News Network als hun verslaggever voor zakelijk nieuws. Ze werd al snel gepromoveerd tot een ankerpositie en de volgende zeven jaar bouwde Sue een naam voor zichzelf op en deed ze kennis op in de branche. In 1989 veranderde haar leven voorgoed toen ze een aanbod kreeg van General Electric's CEO Jack Welch om hem te helpen een nieuw tv-station te lanceren, wat Sue accepteerde, en CNBC werd opgericht.

Stijging naar bekendheid

Sinds ze CNBC hielp lanceren, is Sue een van de meest geprezen verslaggevers van het netwerk geworden. Ze begon met de Business Tonight-show die tot 1997 duurde, en verschillende andere zakelijke shows, zoals The Money Wheel, die tot 1998 werd uitgezonden, en Market Wrap, die in 2002 werd geannuleerd. Ze was ook presentator van het Business Center van 1999 tot 2002, voordat hij bij Power Lunch kwam, waar hij dienst deed als: Anker van 2003 tot 2015, toen CNBC besloot haar te verplaatsen naar de positie van presentator van het Nightly Business Report. Sue heeft blijvend succes en heeft verschillende prestigieuze prijzen ontvangen, waaronder een alumniprijs van de CSUN, de Distinguished Alumnus Award, onder andere.

Afbeeldingsbron

Weet je hoe rijk Sue Herera is? Wat is haar salaris?

Sinds de lancering van haar carrière is Sue druk bezig geweest, jaar na jaar beter te worden, totdat ze uiteindelijk over de hele wereld werd erkend. Ze werkte voor verschillende tv-stations voordat ze werd gevraagd om een ​​van de oprichters van de CNBC te worden, en sindsdien is Sue een sterreporter geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sue Herera is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Herera zo hoog is als $ 4,5 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Haar huidige salaris blijft nog steeds een mysterie voor het publiek.

Afbeeldingsbron

Sue Herera Persoonlijk leven, gezin, echtgenoot, kinderen, tweelingen

Sue is vrij open geweest over ups en downs die haar overkomen als ze niet voor de camera staat; ze is sinds 1984 getrouwd met Daniel Herera. Sue worstelde jarenlang om zwanger te worden, en het was in 2002 dat de twee besloten om tweelingmeisjes uit China te adopteren, die ze Jacqueline en Victoria noemden. Toen werden de twee in 2003 gezegend met een zoon Daniël. Ze genieten van elk moment dat ze samen doorbrengen, en Sue staat op het punt een tweede huwelijksceremonie met haar man te plannen, omdat ze wil dat haar tweelingmeisjes uit China meer leren over de Amerikaanse cultuur.

Afbeeldingsbron

corinne olympios college

Sue Herera Lengte, gewicht en vitale statistieken

Sue is een sterke onafhankelijke vrouw en naast haar geest heeft ze een lichaam dat daarbij hoort. Ze staat op 5ins 7ft, wat gelijk is aan 1,70m, weegt 158lbs of 72kgs, en haar vitale statistieken zijn 39-27-40 inches. Haar haar is blond, terwijl haar ogen bruin zijn.

Internetaanwezigheid

Sinds Sue wereldwijd bekend is geworden, heeft ze een Twitter account waarop ze inmiddels meer dan 1.500 volgers heeft. Ze heeft haar populariteit op sociale media gebruikt om haar carrière te promoten en haar meest recente carrière-inspanningen te delen met haar trouwe fans. Meest recentelijk deelde ze haar samenwerking met Stacy Keach in de show American Greed, naast vele andere berichten over haar carrière. Ze is niet actief op Facebook en Instagram. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina.

Aanbevolen