Beroemdheden

Waar is Sydney Brooke Simpson vandaag? Wiki Bio, nettowaarde

Waar is Sydney Brooke Simpson vandaag? Wiki Bio, nettowaarde

Tot op heden is er weinig bekend over het oudste kind van O.J. Simpson en zijn overleden vrouw Nicole Brown. Sydney Brooke Simpson is geboren op 17 oktober 1985 in de VS wat betekent dat ze 33 jaar oud is en haar sterrenbeeld Weegschaal is. Sydney, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als dochter van O. J. Simpson, een voormalig American football-speler. Sydney is geboren uit beroemde ouders en staat sinds haar geboorte in de schijnwerpers en er zijn enkele vragen gesteld over haar relatiestatus, vermogen en privéleven en we zullen in dit artikel over die onderwerpen praten.

TOEN & NU: De tijd vliegt.Sydney Brooke SimpsonAls mensen denken aan O.J. Simpson denken ze vaak aan zijn proces en...

Gepost door Nancy JM Aan zaterdag 27 mei 2017

Waar is Sydney Brooke Simpson vandaag?

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar wat Sydney nu doet en waar ze is. Zoals velen het erover eens zijn, lijkt het heel moeilijk om uit te stijgen boven wat er met haar moeder is gebeurd en om zo'n verlies te verwerken. Maar om uw vragen te beantwoorden, vanaf vandaag woont ze in St. Petersburg, in Florida, en runt ze samen met haar broer een bedrijf. We zijn blij dat het goed met haar is afgelopen en hopen dat haar succes voortduurt.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Sydney Brooke Simpson vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Sydney een nettowaarde van ongeveer $ 500.000, terwijl haar vader naar verluidt nog steeds een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft, ondanks zijn juridische problemen.

Ze heeft echter geen informatie vrijgegeven over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, maar ze wordt schijnbaar financieel ondersteund en leeft vredig weg van de media.

Etniciteit en achtergrond

Over Sydney's etniciteit gesproken, ze is van gemengd ras, aangezien haar moeder blank was en haar vader zwart. Ze heeft donker haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past, maar soms verft ze haar haar een of twee tinten lichter, wat ook bij haar past.

Voordat hij met de moeder van Sydney trouwde, had O.J. was getrouwd met Marguerite L. Whitley, met wie hij drie kinderen had en ondanks dat hij nog steeds getrouwd was met Whitley, begon Simpson een relatie met Brown, die op dat moment als serveerster werkte bij The Daisy. In 1985 zette het paar een grote stap in hun relatie en trouwde en kreeg in hetzelfde jaar hun eerste kind, Sydney, en hun zoon Justin Ryan Simpson in 1988. Hun huwelijk was van korte duur en ze scheidden in 1989. Ondanks dat ze beschuldigd werden van misbruik, PB verzoenden zich in 1992 met Nicole, maar hun tweede poging mislukte omdat ze een dramatisch, ruig, wederzijds geobsedeerd stel waren voordat ze trouwden, nadat ze trouwden, nadat ze in 1992 waren gescheiden, en nadat ze zich hadden verzoend, zoals Sheila Weller zei.

Sociale media

Helaas is Sydney niet actief op sociale media, waardoor het voor haar supporters moeilijk is om contact met haar te houden. In feite mijdt ze de media en houdt ze het liefst geheim. Ondanks dat ze een publiek figuur is, is Sydney niet happig op het delen van privé-informatie met de media, inclusief haar relatiestatus en datinggeschiedenis. Dit bracht velen ertoe te geloven dat ze misschien single zou zijn, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft en we wensen haar het beste.

Nicole Brown Moord

Op 12 juni 1994 werden Brown en haar goede vriend Ron Goldman doodgestoken aangetroffen buiten het appartement van Brown in Brentwood, Los Angeles en O.J. was de hoofdverdachte bij de moorden. Vijf dagen later werd hij het voorwerp van een achtervolging met lage snelheid door de politie, toen hij aan het rijden was met zijn vriend Al Cowlings. De hele gebeurtenis met betrekking tot de moord en het feit dat Simpson een persoon van belang was, schokte de hele natie en zelfs de NBA Finals van 1994 werden onderbroken door de live verslaggeving van het incident, bekeken door 95 miljoen mensen.

In de komende periode waren de achtervolging, arrestatie en berechting van Simpson enkele van de meest gepubliceerde en spraakmakende gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis, waarbij het proces het proces van de eeuw werd genoemd. De nasleep van het evenement is tot op de dag van vandaag nog steeds zichtbaar. Naar verluidt keken en luisterden 100 miljoen mensen in het hele land naar de aankondiging van het vonnis toen de rechter een vonnis uitsprak van niet schuldig. Het vonnis verdeelde de mensen met verschillende raciale achtergronden, aangezien de meeste Afro-Amerikaanse mensen geloofden dat Simpson onschuldig was en dat de gerechtigheid werd gediend, terwijl blanke en Latino mensen vonden dat het onrecht was begaan.

Fantasy Football concept samenvatting! Ik denk dat ik moeilijk te verslaan ben. pic.twitter.com/NDoy9sLSgF

— O.J. Simpson (@TheRealOJ32) 26 augustus 2019

Andere juridische problemen

O.J. Simpson is meerdere keren onderwerp van controverse geweest. Naast andere juridische problemen beweert de staat Californië dat Simpson $ 1,44 miljoen aan achterstallige belastingen verschuldigd is en dat er in september 1999 een fiscaal retentierecht is ingediend. In dezelfde periode heeft O.J. probeerde O.J. te registreren Simpson, O.J en The Juice als handelsmerken voor een breed scala aan goederen, zoals munten, ruilkaarten en beeldjes en in 2001 werd hij gearresteerd voor batterij en inbraak van een bezet transportmiddel. De FBI geloofde dat Simpson ook betrokken was bij drugshandel en het witwassen van geld, maar er werden geen illegale drugs in zijn huis gevonden. Naar verluidt weigerden Sydney en haar broer Justin tijdens die lastige en verwoestende tijd hun vader te zien.

O.J. portretteerde zijn versie van de gebeurtenissen in het boek met de titel I Want to Tell You: My Response to Your Letters, Your Messages, Your Questions. O.J is niet alleen een voormalig American football-speler, maar ook werkte als acteur en zijn meest prominente projecten zijn onder meer The Naked Gun 2½: The Smell of Fear, The Towering Inferno en Naked Gun 33 1/3: The Final Insult. In 2016, anthologiereeks American Crime Story wijdde zijn hele seizoen naar zijn zaak.

Echter, in de tussentijd O.J. Simpson werd gearresteerd in Vegas, Nevada in 2007, en vervolgens veroordeeld voor gewapende overvallen en ontvoering, veroordeeld tot 33 jaar gevangenisstraf, maar voorwaardelijk vrijgelaten in oktober 2017.

Aanbevolen