Acteurs

Waar is Tequan Richmond nu? Wiki, vermogen, leeftijd, lengte

Waar is Tequan Richmond nu? Wiki en Leeftijd

Tequan Richmond was geboren op 30 oktober 1992 , in Burlington, North Carolina, VS, wat betekent dat hij 26 jaar oud is, zijn sterrenbeeld Schorpioen is en hij van Amerikaanse nationaliteit is. Richmond, ook bekend als T-Rich in zijn muziekcarrière, is een gerenommeerde rapper en acteur - op acteergebied is hij vooral bekend om zijn vertolking van Drew Rock in Everybody Hates Chris, en in 2004 werkte hij aan Ray.

Een jonge Marcus Graham in wording. Zien @tdashrich als Bryson in Boomerang, alleen op @INZET . #BoomerangOnBET pic.twitter.com/jcmKyV5d0Z

— #BoomerangOnBET (@BoomerangOnBET) 28 januari 2019

Omdat hij succesvol en hardwerkend was, kon hij beroemd worden, maar veel mensen zijn geïntrigeerd door zijn vroege en vormende jaren, relatiestatus en zijn inkomen, dus we zullen die onderwerpen in het artikel behandelen.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Tequan Richmond eind 2019? Volgens onze bronnen heeft deze muzikant en acteur een vermogen van meer dan $ 500.000, opgebouwd uit zijn carrière in entertainment. Veel van zijn volgelingen zijn geïnteresseerd in zijn bezittingen - huizen en voertuigen, maar hij blijft bescheiden en bewaart die informatie achter gesloten deuren.

Vroege leven en achtergrond

Een belangrijk onderwerp over iemands leven is de manier waarop ze zijn opgevoed. Tequan geeft er echter de voorkeur aan niet te veel informatie met de media te delen. Wat zijn etniciteit betreft, hij is Afro-Amerikaans en heeft bruin haar en bruine ogen, en ziet er elegant en goed in elkaar uit op evenementen die hij bijwoont, vaak geprezen om zijn uiterlijk op de rode loper. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft hij een fit figuur, wat aangeeft dat hij goed voor zichzelf zorgt.

Tequan Richmond

Relatie status

Ondanks dat hij een publiek figuur is, geeft Tequan er de voorkeur aan om sommige dingen achter de schermen te houden, waaronder ook zijn relatiestatus en datinggeschiedenis. De afwezigheid van enige potentiële liefdesbelang in zijn leven deed velen geloven dat hij vrijgezel is, maar niemand kan het zeker weten. Sommige mensen speculeerden dat de acteur een relatie had met Tetona Saba Jackson, maar het lijkt alsof ze gewoon vrienden zijn en van elkaars gezelschap genieten.

Naar verluidt is Richmond nooit getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Sociale media

Tequan leeft in de moderne wereld en is een prominente jonge kunstenaar. Hij is van nature actief op sociale media en gebruikt deze om zijn gedachten te delen, te werken en te communiceren met zijn publiek op Twitter en Instagram, op beide waarvan hij een trouwe fanbase heeft. Enkele van zijn meest recente berichten op Twitter bevatten er een waarin hij zijn merchandise-ontwerp deelde.

Instagram

Hij is echter actiever op Instagram en deelt foto's uit zijn privéleven ter plaatse, waardoor zijn volgers een kijkje achter de schermen kunnen nemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Echt hier mijn beste leven in liefde leven ?? TR

Een bericht gedeeld door Tequan Richmond (@tdashrich) op 12 januari 2020 om 13:30 uur PST

De acteur heeft onlangs een foto van zichzelf gepost en zijn fans lijken er dol op te zijn, lieten talloze opmerkingen achter en complimenteerden zijn uiterlijk. Tequan is geïnteresseerd in sport en plaatst vaak foto's waarop hij basketbal speelt.

Carrière

Richmond maakte zijn acteerdebuut in 2002 op 10-jarige leeftijd met een kleine rol in de tv-serie ER, en in 2003 gevolgd door te werken aan andere series, waaronder CSI: Crime Scene Investigation, The Law en Mr. Lee en MADtv.

In 2004 portretteerde hij Ray Charles Jr. op 9-10 jaar in Ray, die het verhaal van Ray Charles volgt, en die twee prestigieuze Oscar Awards won, naast dat hij werd beloond met nog eens 52, waaronder een Golden Globe voor Beste Prestaties door een acteur in een film - komedie of musical, en BAFTA Film and Actor Awards. Terwijl hij aan de film werkte, kreeg Tequan de kans om het witte doek te delen met mensen zoals Jamie Foxx, Kerry Washington en Regina King.

Toen hij klaar was met dat project, kreeg Richmond nog een andere prominente rol in de tv-serie Everybody Hates Chris, die de komende vier jaar in de show bleef en in 88 afleveringen verscheen. Daarna had hij enkele kleine tv- en filmprojecten, Detroit 1-8-7, Private Practice, Mr. Box Office en Blue Caprice. Het belangrijkste was dat hij toetrad tot de cast van General Hospital, waarin hij T.J. Ashford.

Laatste projecten

Vanaf 2018 kreeg Tequan de rol van Christian Fulner in 10 afleveringen van All Night, en vanaf 2019 is zijn meest recente project The Unsettling, dat het verhaal volgt van een 16-jarig meisje genaamd Becca, terwijl ze aankomt bij haar nieuwe pleeggezin in een afgelegen gebied – er gebeuren vreemde dingen en ze weet niet meer wie ze moet vertrouwen.

Tequan heeft aan 30 tv- en filmprojecten gewerkt, naam gemaakt en meer bekendheid gekregen in de media. Daarnaast heeft deze multi-getalenteerde jonge artiest nummers als Aye Shawty en Lixx My Lips uitgebracht, die te beluisteren zijn op YouTube.

Aanbevolen