Acteurs

Waar is Tiffany Brissette vandaag? Wiki Bio, vermogen, dood

Waar is Tiffany Brissette vandaag? Wiki en Bio

Tiffany Michelle Brissette werd geboren op 26 december 1974 in Paradise, Californië, VS , wat betekent dat ze 44 jaar oud is en haar sterrenbeeld Steenbok is. Brissette, van Amerikaanse nationaliteit, is vooral bekend als voormalig actrice en werkte op dat gebied mee aan projecten als Small Wonder en Equal Justice. Omdat ze succesvol was, kreeg ze erkenning bij het publiek, wat ook enkele vragen oproept over haar vroege leven en vormende jaren.

Netto waarde

Meer dan $ 1 miljoen.

Etniciteit en achtergrond

Ze is blank en heeft bruin haar en bruine ogen.

Ze was een student van San Clemente High School, en nadat ze dat aspect van haar carrière had voltooid, schreef ze zich in bij Westmont College en studeerde af met een bachelordiploma in psychologie.

Sociale media

Brissette zat in het entertainmentveld en communiceert tot op de dag van vandaag nog steeds met haar fans via sociale media, die ze ook gebruikt om haar werk te promoten. Tiffany heeft een Instagram-account, waarop ze vaak foto's uit haar privéleven plaatst, zodat haar volgers een kijkje kunnen nemen achter gesloten deuren. Sommige van haar laatste berichten op die sociale media bevatten een foto van haar kitten. Haar volgers lijken de foto geweldig te hebben gevonden, terwijl ze talloze schattige opmerkingen schreven.

Carrière

Tiffany maakte haar acteerdebuut als kindactrice in 1982, toen ze zich aansloot bij de cast van A Woman Called Golda. Daarna verscheen ze het jaar daarop in een aflevering van Marco Polo. Vanaf 1984 kon het publiek haar zien in de tv-serie Webster, als gastster in drie afleveringen; hierdoor kon ze samenwerken met acteurs als Susan Clark, Alex Karras, Emmanuel Lewis, Henry Polic II en Cathryn Damon.

Gepost door Tiffany Brissette Aan zondag 28 februari 2016

Klein wonder

in 1985 , werd de actrice gecast om de rol van Vicki the Robot te spelen, een van de hoofdpersonen in Small Wonder. De genoemde serie volgt het verhaal van Ted Lawson terwijl hij een robot creëert met de naam VICI, die zijn familie introduceert als hun dochter, en haar echte identiteit geheim houdt. Small Wonder kreeg over het algemeen positieve reacties van het publiek en de critici en werd beloond met twee Young Artist Awards en werd genomineerd voor nog eens 13.

De serie was een van de belangrijkste projecten voor Tiffany, omdat het haar hielp om beroemd te worden en aandacht te krijgen in de media, vooral met acteurs als Richard Christie, Marla Pennington, Jerry Supiran en Emily Schulman. Nadat ze in 1989 klaar was met het genoemde project, werkte de actrice aan Beanpole, Parker Lewis Can't Lose en Equal Justice, die verscheen in zeven afleveringen van de laatste, die het leven volgt van een groep Pittsburgh DA-medewerkers, met de hoofdfocus op Arnold Back, officier van justitie.

Echter, zoals Brissette zelf zei, stopte ze met acteren voor haar eigen gezond verstand, en vanaf vandaag werkt ze als verpleegster en gebruikt ze haar tertiaire kwalificaties met goed resultaat.

Relatie status

Over Tiffany's relatiestatus gesproken, ze geeft er de voorkeur aan dergelijke informatie weg te houden van de media en de pers, wat velen heeft doen geloven dat ze vrijgezel is, maar er werden geen geruchten bevestigd of ontkend. Ze heeft geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft. Wat ze ook van plan is, we wensen haar het beste.

Youtube

Het publiek en haar fans kunnen haar ook op YouTube zien, aangezien ze in talloze video's is opgenomen, zoals E! True Hollywood Story: Small Wonder – YouTube, Tiffany Brissette Mike & Juliet Show, Tiffany Brissette (SMALL WONDER) en ’2 Broke Girls’ belooft een Vicki uit ‘Small Wonder’ cameo.

Ze is ook te zien in enkele video's over een van haar Small Wonder-collega's, Jerry Suprian. Suprian is naar verluidt vanaf vandaag blut en dakloos, en dit verhaal werd behandeld in twee video's, Small Wonder' Kid - I'm DYING to be on TV! en Broke en dakloze ‘Small Wonder’-kindsterretje wijt de ondergang aan stripper. Zoals hij zei: , toen hij 18 was, ging hij uit met een stripper die alles opnam van zijn trustfonds, en daarna stal een van zijn adviseurs $ 500.000 van hem. Hij werkte ook als ober, maar naar verluidt ging zijn carrière niet door. Hij zei dat ik twee jaar geleden ontslagen was bij een restaurant in Henderson, Nev., vanwege de economie en voegde eraan toe dat hij sindsdien geen baan heeft kunnen vinden. Over hem gesproken, Tiffany zei dat hij altijd een leuk, energiek en normaal kind was. Kinderen die eraan vasthouden, sommigen kunnen zich niet losmaken en verder gaan, concludeerde ze.

Aanbevolen