Reality-Tv-Sterren

Waar is Tim Chapman van Dog the Bounty Hunter nu? Zijn biografie: dood, vrouw, nettowaarde, overlijdensbericht, familie

Wie is Tim Chapman?

Timothy Charles Youngblood Chapman werd geboren op 13 mei 1965 in Ventura, Californië, VS, en is een gepensioneerde premiejager, vooral bekend als een van de sterren van de reality-tv-show Dog the Bounty Hunter, waarin hij Duane assisteert. Dog Chapman bij het opsporen en arresteren van gezochte voortvluchtigen.

Het vermogen van Tim Chapman

Hoe rijk is Tim Chapman? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 3 miljoen, meestal verdiend door succes in reality-televisie. Hij heeft ook een aanzienlijk bedrag verdiend met zijn werk als premiejager, en naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Tim is een derde generatie lijfeigene , zijnde de zoon van Diane Wimberly, een slavin uit Colorado. De slogan van zijn moeder was Let A Blond Write Your Bond, die hij heel goed zou leren kennen als hij opgroeide. Zijn ouders gingen uit elkaar toen hij twee jaar oud was, waardoor hij en zijn broer naar hun grootouders van vaderskant verhuisden, met wie ze de volgende twee jaar doorbrachten.

Tijdens zijn tienerjaren woonde hij vervolgens bij zijn moeder en zijn grootouders van moederskant, die het bedrijf ABC Bail Bonds in Denver exploiteerden. Op 14-jarige leeftijd maakte hij naar verluidt zijn eerste burgerarrestatie. Toen hij in het bedrijf van zijn moeder werkte, ontmoette hij uiteindelijk mede-slager Duane Dog Chapman, en ze zouden zo goede vrienden worden dat hij Dog als zijn bloedbroer beschouwde. , hoewel ze niet echt verwant zijn. Duane werkte aanvankelijk als slaaf in de gevangenis, redde een medegevangene en ontdekte zijn passie om anderen te helpen door premiejager te zijn.

Hond de premiejager

afbeeldingsbron

Uiteindelijk werd Chapman's vriend Dog de ster van zijn eigen reality-tv-serie van A&E, getiteld Dog the Bounty Hunter, waarin zijn leven als premiejager werd beschreven en oorspronkelijk werd gecreëerd nadat Dog was verschenen in de show Take This Job, die mensen volgt met ongewone bezigheden . Als goede vriend en zakenpartner van Dog werd Tim ook een vaste ster van de show, die vaak werd gefilmd in Hawaii of Colorado. In elke aflevering worden kijkers meegenomen als Dog's team, bestaande uit voornamelijk familie, proberen mensen op te sporen en te arresteren die de voorwaarden van hun borgtochtovereenkomst hebben geschonden.

Meestal toont Dog na de arrestatie medeleven met de onverlaten en raadt hij hen aan opnieuw te beginnen, drugs en eventuele misdaad achter te laten. Naarmate de show vorderde, werden ook de persoonlijke levens van elk teamlid gedocumenteerd, inclusief de training van een van de dochters en haar bruiloft. Ze lieten kijkers ook dieper in hun persoonlijke leven kijken, hoewel de show niet zonder controverse was. Er waren tijden dat castleden blijkbaar werden gearresteerd vanwege illegale activiteiten, en er was ook wrijving tussen Dog en enkele van zijn kinderen over het runnen van het bedrijf.

controverses

In 2006 werden Dog, Leland Chapman en Tim op verzoek van de Mexicaanse regering gearresteerd door de Amerikaanse marshals en zouden ze worden uitgeleverd aan Mexico om te worden beschuldigd van vrijheidsberoving. De aanklachten vloeien voort uit een arrestatie waar de drie aan werkten, waarbij ze serieverkrachter Andrew Luster achtervolgden, de erfgenaam van Max Factor Cosmetics. Ze namen hem gevangen in 2003, terwijl in Puerto Vallarta, Mexico, politieagenten van Puerto Vallarta de drie arresteerden, die borgtocht betaalden maar niet terugkeerden naar Mexico voor hun verhoor. Volgens rapporten betaalde Tim $ 100.000, terwijl Dog $ 300.000 betaalde voor zijn borgtocht.

De drie kregen elektronische armbanden en kregen het bevel hun paspoort in te leveren en mochten Hawaï niet verlaten. Er is verder niets over dit incident gemeld en in 2007 werd bekend dat de aanklacht door de Mexicaanse regering was ingetrokken – als ze waren veroordeeld, hadden ze tot vier jaar gevangenisstraf kunnen krijgen. Het jaar daarop werd Tim opnieuw gearresteerd en beschuldigd van onfatsoenlijke blootstelling en terroristische bedreiging. Volgens berichten werd hij 's avonds betrapt terwijl hij zichzelf streelde in een voertuig op een parkeerplaats, en raakte toen bijna een van de bewakers die probeerde te ontsnappen.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Chapman getrouwd was met Davina, maar hun relatie eindigde in een scheiding in 2010; ze hebben vier kinderen, terwijl Chapman ook een kind heeft uit een eerdere relatie. Hij was met name afwezig in het zesde seizoen van Dog the Bounty Hunter tot aan de vroege delen van het zevende seizoen, en legde later uit dat hij een pauze had genomen om voor zijn vier jongste kinderen te zorgen en om de gevolgen van zijn tweede arrestatie op te vangen die betrokken onfatsoenlijke blootstelling. Beide aanklachten tegen hem uit zijn tweede arrestatie werden uiteindelijk... liet vallen .

Aanbevolen