Acteurs

Waar is Traci Bingham nu? Wiki, Echtgenoot, Netto waarde, Lichaam

Wie is Traci Bingham?

Traci Bingham is een Amerikaanse actrice die aanvankelijk bekendheid verwierf door Jordan Tate te vertolken in de cultserie Baywatch van 1996 tot 1998. Ze had niet veel succes als actrice en is sinds 2015 weg uit de acteerwereld, hoewel ze heeft haar pensionering niet officieel aangekondigd.

Dus, wil je graag meer leren over Traci, van haar kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, en ook over haar liefdesleven?

Bekijk dit bericht op Instagram

??U #eye #sea you #instalove #picoftheday #i #love #u #onelove #forever #love #friday ❤???

Een bericht gedeeld door TRACI BINGHAM (@tracibingham1) op 19 juli 2019 om 7:53 uur PDT

Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we bespreken het leven en de carrière van deze populaire actrice, model en tv-persoonlijkheid.

Waar is Traci Bingham nu?

Traci maakte eind jaren 90 naam als actrice en model, maar sindsdien is haar carrière achteruitgegaan en sinds 2015 heeft ze geen nieuwe acteeroptreden meer gemaakt. In plaats daarvan richt ze zich op realityshows en quizzen, wat resulteerde in een optreden in de show Battle of the Network Stars in 2017.

Sindsdien leeft Traci een leven weg van de media en het publiek, en werkt ze slechts af en toe met PETA, omdat ze vegetariër is en alles doet voor dieren.

Traci Bingham Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Traci Bingham werd geboren op 13 januari 1968 in North Cambridge, Massachusetts, VS, en is de dochter van Lafayette Bingham. Er is geen informatie over of Traci broers en zussen heeft of dat ze een alleenstaand kind is. Ze ging naar Cambridge Rindge and Latin School, waar ze in 1986 afstudeerde.

Verliest Bingham

Carrièrebegin

Traci's carrière begon in het midden van de jaren '90, met een paar kleine rollen in tv-series als The Fresh Prince of Bel-Air (1994) en Campus Cops in 1995, naast andere rollen die ze veiligstelde, voordat ze werd gekozen voor het deel van Jordan Tate. Ze kwam in 1996 bij Baywatch en dit bleek de meest succesvolle rol in haar carrière te zijn.

Stijging naar bekendheid

Ze bleef tot 1998 in de show en speelde in 44 afleveringen van de bekroonde serie, en het was niet alleen haar acteercarrière die bloeide, maar ook haar modellencarrière; ze te zien in de Babes of Baywatch picturale gepubliceerd in Playboy magazine.

Nadat haar stint in Baywatch eindigde, heeft Traci nog maar een paar optredens gehad in tv-series en films, zoals de rol van Victoria Carrera in de tv-serie The Dream Team (1999), daarna de hoofdrol in de komische dramafilm The Private Public in 2001, terwijl ze in 2010 onder meer te zien was in de thriller Black Widow. Ze bleef echter aan de top met optredens in realityshows en quizzen zoals Celebrity Big Brother in 2006, daarna Celebrity Paranormal Project, ook in 2006, Gimme My Reality Show! in 2008, en meest recentelijk Battle of the Network Stars in 2017, wat haar laatste optreden is.

Traci Bingham Netto waarde

Traci's carrière is al een tijdje inactief, maar haar eerdere succes heeft haar rijkdom met een grote marge vergroot. Dus, weet je hoe rijk Traci is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat de rijkdom van Traci zo hoog is als $ 3 miljoen.

Traci Bingham Persoonlijk leven, huwelijk, echtscheiding

Traci is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle sappige details uit hun persoonlijke leven te delen, en is de afgelopen jaren volledig weg geweest van de media, wat haar karakter nog een extra dosis geheimzinnigheid gaf.

We hebben echter wat informatie over Traci gevonden en die delen we graag met u. Welnu, Traci was getrouwd met Robb Vallier, een muzikant, van 29 augustus 1998 tot 18 januari 2001. Ze heeft geen kinderen. Er zijn tot nu toe geen andere prominente relaties in haar leven! Traci is vegetariër en werkt vaak samen met PETA – People for the Ethnic Treatment of Animals – onder andere organisaties met als hoofddoel dierenrechten.

LVE

Gepost door Verliest Bingham Aan woensdag 13 september 2017

Ze heeft talloze campagnes voor de organisatie gedaan, waaronder naakt in een advertentie verschijnen, als onderdeel van de I'd Liever Naakt Dan Draag Bont-campagne van de organisatie.

Traci Bingham Social Media Aanwezigheid

In de loop der jaren heeft Traci een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel ze ook op Facebook te vinden is. Haar officiële Instagram-pagina heeft iets minder dan 13.000 trouwe fans, met wie ze onder meer foto's van haar recente fotosessies deelde. Traci is ook behoorlijk actief op Twitter , waarop ze ongeveer 12.000 volgers heeft, terwijl op Facebook ze heeft de grootste fanbase met iets minder dan 20.000 trouwe fans.

Traci Bingham Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Traci heeft vele harten veroverd dankzij haar extravagante uiterlijk en figuur; dus weet je haar afmetingen, lengte, gewicht en haar heupen? Traci is 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,7m, weegt ongeveer 126lbs of 57kgs, en haar vitale statistieken zijn 36-25-35 inches; haar bh-maat is 36D, terwijl ze donkerbruin haar en bruine ogen heeft.

Aanbevolen