Beroemde Echtgenoten

Waar is Troy Dedekker nu? Bradley Nowell's vrouw Wiki Bio

Wie is Troy Dedekker?

Troy Dendekker werd geboren op 8 maart 1971 in Columbia, South Carolina, VS, en is vooral bekend om haar relatie en korte huwelijk met wijlen Bradley Nowell. Wijlen haar echtgenoot was de zanger en gitarist van de band Sublime, die talloze commercieel en kritisch succesvolle albums uitbracht.

Het vermogen van Troy Dendekker

Hoe rijk is Troy Dendekker? Vanaf begin 2020 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar talrijke inspanningen.

Gepost door Subliem zonder Rome Aan zaterdag 31 mei 2014

Hoewel er heel weinig informatie is over haar carrière, is het bekend dat ze een aanzienlijk deel van haar rijkdom verwierf van wijlen haar echtgenoot, die haar alles naliet wat hij destijds had.

Het vroege leven, onderwijs en huwelijk

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Troy vóór haar associatie met Bradley. Er zijn weinig details over haar familie en jeugd, maar het is bekend dat ze is opgevoed door haar ouders, Robin en David Newton, hoewel ze een mysterie blijven, samen met eventuele broers en zussen. Ze ging naar de Notre Dame High School, hoewel het niet bekend is welke specifieke school omdat veel scholen in de VS dezelfde naam hebben.

Haar populariteit nam aanzienlijk toe nadat Bradley hun relatie met de band en het publiek aankondigde. Ze was lid van Sublime tijdens hun tours en maakte een tijdje deel uit van de entourage van de band. Een jaar na het begin van hun relatie trouwden de twee tijdens een ceremonie met een Hawaïaans thema in Las Vegas. Hoewel het een geweldig evenement was voor de twee, konden ze hun huwelijk niet lang vieren. Slechts zeven dagen later stierf Bradley aan een overdosis heroïne.

Wijlen echtgenoot - Bradley Nowell

Bradley groeide op in Long Beach, Californië, en ontwikkelde tijdens zijn jeugd een sterke interesse voor muziek.

Bekijk dit bericht op Instagram

Brad rockt @blackflyseyewear

Een bericht gedeeld door brad nowell/sublieme fans (@bradnowellsublime) op 1 mei 2019 om 16:42 PDT

Zijn vader nam hem mee op een reis naar Jamaica toen hij nog een kind was, en zijn ervaring daar hielp hem om bekend te worden met zowel dancehall- als reggaemuziek. Daarna leerde hij gitaar spelen en rockmuziek werd een grote invloed op hem. Terwijl hij ingeschreven was aan de California State University in Long Beach, begon hij in verschillende bands te spelen voordat hij samen met Eric Wilson en Bud Gaugh de band Sublime oprichtte. Tijdens zijn korte maar succesvolle carrière bracht Sublime talloze commercieel en kritisch succesvolle albums uit, waaronder 40oz. naar Freedom en Robbin' the Hood.

Er werd echter opgemerkt dat hij vanaf de begindagen van de band worstelde met een heroïneverslaving. Hij kreeg later een kind met Troy en werd op dat moment nuchter, maar hij herviel in 1996 en stierf in een hotel in San Francisco terwijl hij op tournee was aan een overdosis heroïne. Twee maanden na zijn overlijden bracht de band een titelloos derde album uit als eerbetoon aan hem, en bracht vervolgens verschillende compilatiealbums uit met honderden nummers die Bradley tijdens zijn leven had geschreven. Hij wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke figuren in het alternatieve tijdperk van de jaren negentig.

Bradley Nowell

Na de dood van Nowell

Na de dood van Nowell hebben de leden van Subliem elk gaf aan dat ze niet langer interesse hadden in het optreden en opnemen onder de naam van Sublime. Desondanks werden er in het volgende decennium nog steeds talloze albums uitgebracht, waaronder Second-Hand Smoke, Stand by Your Van en Everything Under the Sun. Dendekker probeerde te onderhandelen over het maken van een documentaire over Sublime en Nowell, maar het project werd uitgesteld totdat de nalatenschap van haar overleden echtgenoot was geregeld.

Voormalige leden van Sublime zouden later lid worden van verschillende bands, waaronder de Long Beach Dub Allstars en Eyes Adrift die projecten uitbrachten voordat ze stopten. Veel van de inhoud van de band is naar verluidt vernietigd tijdens de Universal-brand van 2008.

De zoon van Dendekker en Nowell, Jakob, trad in de voetsporen van zijn vader en streefde een carrière in de muziek na. Hij werd de zanger en gitarist van een band genaamd WET , dat sinds de oprichting talloze albums heeft uitgebracht en in Californië heeft opgetreden in de hoop groot te worden, hopelijk in navolging van Sublime.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Troy in 1996 met Bradley Nowell trouwde, voor een korte zeven dagen vanwege zijn dood; ze moest alleen voor hun zoon zorgen. Enkele jaren later begon ze een relatie met Kiki Holmes, en de twee trouwden in 2002 tijdens een privéceremonie. Haar zoon werd geadopteerd door haar tweede echtgenoot en ze zijn nu bijna twee decennia samen. Hoewel het vele jaren geleden is sinds het overlijden van haar eerste echtgenoot, blijft ze betrokken bij postume toewijdingen aan zijn carrière, ook voor Sublime.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie is over haar huidige inspanningen, is te wijten aan het ontbreken van een sterke online aanwezigheid. Ze heeft geen accounts op een van de grote sociale-mediawebsites zoals Facebook, Twitter en Instagram. Er zijn fanpagina's van Sublime en Nowell die over haar hebben gepost als een eerbetoon, voornamelijk oude foto's genomen uit haar tijd met de band toen ze veel jonger was. Haar zoon is zeer actief in het opzetten van een online aanwezigheid, dankzij zijn werk met zijn band.

Aanbevolen