Beroemde Echtgenoten

Waar is Victoria Digiorgio nu? Hoe rijk is de vrouw van John Gotti?

Wie is Victoria DiGiorgio, de vrouw van John Gotti?

Zoals de titel al aangeeft, is Victoria de vrouw van wijlen, beruchte Italiaans-Amerikaanse maffiabaas, John Gotti, die in de gevangenis stierf nadat hij aan keelkanker leed. Sinds zijn opsluiting is Victoria in de vergetelheid geraakt en is daarom zelden in de media verschenen.

Wil je meer te weten komen over Victoria, van haar vroegste jaren tot recente gebeurtenissen in haar leven, inclusief haar romance met John Gotti, en hoe rijk ze is? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we brengen je dichter bij de vrouw van John Gotti.

1958, John was in een plaatselijke bar waar hij Victoria DiGiorgio ontmoette. Ze trouwden op 6 maart 1962.

Gepost door John Gotti Aan zaterdag 5 maart 2011

Waar is Victoria DiGiorgio nu?

Sinds haar man in de gevangenis zat, heeft Victoria media-optredens vermeden, en toen hij eenmaal dood werd verklaard, bereikte haar onbekendheid in de media een heel nieuw niveau. Een van haar kinderen lanceerde een reality-tv-serie Growing up Gotti, maar Victoria verscheen in geen van de afleveringen. Toch kwam ze onlangs in de media naar voren als een groot voorstander van Hilary Clinton tijdens de presidentsverkiezingen van 2016. Helaas is er geen informatie over waar ze nu woont, hoewel ze vrij dicht bij haar kinderen staat, vooral John Gotti Jr.

Victoria DiGiorgio Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Victoria Di Giorgio werd geboren op 5 december 1942 in Brooklyn, New York City, VS, en is de dochter van een Russisch-joodse moeder en een Italiaans-Russische vader. Ze groeide op in Queens en Brooklyn, en toen haar ouders scheidden toen ze nog maar twee jaar oud was, ging Victoria bij haar moeder wonen. Haar ouders behoorden tot een middenklassegezin en volgens berichten erfde ze na haar dood ongeveer $ 1 miljoen van haar moeder.

Helaas is er geen informatie of ze broers of zussen heeft of niet, noch over haar opleidingsachtergrond. Hopelijk komt deze informatie in de nabije toekomst beschikbaar.

Populariteit door huwelijk

zege en John ontmoetten elkaar voor het eerst in 1958 in een bar in New York City; een toevallige ontmoeting leidde tot een leven vol problemen en ellende. John werd door Victoria getroffen bij het zien van haar, wat resulteerde in een romantische relatie. Ze wist heel goed wie hij was en wat hij deed voor de kost, en als gevolg daarvan werd Victoria een media-persoonlijkheid. Ze heeft haar gegevens echter persoonlijk gehouden en de publieke aandacht slim vermeden.

Het stel trouwde op 6 maart 1962 en ondanks het feit dat haar man een maffiabaas was, woonden ze in een bescheiden huis in Queens. Ze kregen samen vijf kinderen, Angel, Victoria, John A. Jr, Frank en Peter J. Gotti. Frank stierf echter bij een verkeersongeval toen hij 12 jaar oud was - hij reed op zijn fiets door de straat toen een dronken bestuurder, later geïdentificeerd als familiebuurman John Favara, hem overreed en hem meer dan 60 voet sleepte, voordat buren zich realiseerden wat er was gebeurd en stopte de auto. De andere kinderen hebben hun eigen leven gehad en Victoria is nu een veelgeprezen schrijver en reality-tv-persoonlijkheid.

Victoria DiGiorgio Netto waarde

Victoria heeft nooit gewerkt, maar altijd ondersteund en werd gesteund door haar man, dus profiteerde van het enorme fortuin van haar man. Dus, weet je hoe rijk Victoria DiGiorgio is, vanaf begin 2020? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Victoria zo hoog is als $ 2 miljoen, wat nogal behoorlijk is, vind je niet?

Victoria DiGiorgio Echtgenoot, John Gotti

Nu we alles hebben besproken wat er te weten valt over Victoria, laten we wat informatie delen over haar overleden echtgenoot, de beruchte gangster John Gotti.

Geboren als John Joseph Gotti Jr. op 27 oktober 1940 in The Bronx, New York City, VS, was hij de zoon van John Joseph Gotti Sr. en Philomena. Van Italiaanse afkomst, deelde hij zijn jeugd met 12 andere broers en zussen, waaronder broers Peter, Richard V., Gene en Vincent Gotti, die later allemaal lid werden van de Gambino-misdaadfamilie. John bracht zijn jeugd door in armoede, en toen hij 16 jaar oud werd, stopte hij met school, nadat hij een aantal jaren naam had opgebouwd als pestkop op het schoolplein.

Bekijk dit bericht op Instagram

Papa ik hou van je en mis je elke dag meer! Gelukkige verjaardag - een martini en een sigaar is de manier waarop ik me je voorstel! ️

Een bericht gedeeld door Victoria Gotti (@victoria__gotti) op ​​27 oktober 2018 om 3:05 uur PDT

Een maffiabaas worden

Nadat hij van school was gegaan, trad John toe tot de Fulton-Rockway Boys-bende, en het was toen dat hij vriendschappen sloot met Angelo Ruggiero en Wilfried 'Willie Boy' Johnson, terwijl hij al boodschappen begon te doen voor Carmine Faticon, die een capo was in Gambino familie - in die tijd stond de familie bekend als de familie Anastasia, geregeerd door Albert Anastasia. Na jaren in en uit de gevangenis, gedurende welke tijd de familie Gambino het roer overnam, werd John in 1977 de baas van de familie, na de dood van Carlo Gambino en Aniello Dellacroce's benoeming als onderbaas.

Arrestatie, gevangenisstraf en dood

John regeerde de Gambino-familie en leidde de illegale operaties tot het begin van de jaren '90, toen de toenmalige onderbaas Salvatore 'Sammy the Bull' Gravano cruciaal bewijsmateriaal aan de FBI gaf over de operaties van John, en als gevolg daarvan werd John in 1992 veroordeeld voor vijf moorden, afpersing, belastingontduiking, illegaal gokken en samenzwering tot moord; de straf was levenslang zonder voorwaardelijke vrijlating, geserveerd in de medium security-faciliteit, Marion, in het zuiden van Illinois. Hij stierf aan keelkanker op 10 juni 2002.

Aanbevolen