Beroemdheden

Waar is Victoria Spader nu? James Spader's ex-vrouw Wiki Bio

Victoria Spader vandaag

Na bijna 20 jaar huwelijk besloten Victoria Spader en James Spader in 2004 een punt achter hun relatie te zetten. Tegenwoordig is ze een alleenstaande gescheiden vrouw, die zich vooral zorgen maakt over haar carrière. Naast haar samenwerking met de acteur Spander, staat ze ook bekend om haar eigen professionele prestaties, aangezien ze een ontwerper en decorontwerper is.

Bekijk dit bericht op Instagram

????? ???????? – ღ |????????| ! ↬ @jamesspaderbrasil ? – @nbcblacklist ? – ᴛᴀɢꜱ↓ [#jamesspader#raymondreddington#theblacklist#picture#movies#movie#film #films#actor#actress#instamovies#reddington#reddington#photooftheday#hollywood #goodmovie#instagood #teamspader#spader#amazing#photo#love#netflix #lizzington#bostonlegal#listanegra#seriesnetflix#stargate#netflixseries#meganboone]

Een bericht gedeeld door ???????? ™ (@jamesspaderbrasil) op 11 juni 2019 om 8:36 uur PDT

Wie is Victoria Spader?

Net zoals het meestal gebeurt met dit soort roem verkregen door associatie met een openbaar persoon, zijn Victoria's vroege jaren ver van het publieke oog gehouden. Het is echter bekend dat ze werd geboren als Victoria Elizabeth Kheel in Rochester, New York State USA, op 1 juni 1959, en is de dochter van een actrice en een geluidsmixer. Haar moeder, Lee Kheel, speelde in Jersey Guy, terwijl haar vader, Julian Kheel, meedeed aan de serie G Word. Andere details over broers en zussen of haar vroege opleiding zijn niet aan het publiek bekendgemaakt.

Victoria is zelf een gediplomeerd ontwerper en decorregisseur, en ze is verschillende keren de filmindustrie ingegaan en heeft gewerkt aan projecten zoals Sex, Lies, and Videotape (1989) en Jack's Back (1988).

In de schijnwerpers

Victoria en James hadden een redelijk romantisch verhaal dat langer duurde dan hun 18 jaar huwelijk. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst waar je nooit een minnaar zou verwachten - tijdens yogalessen. Hij moest onder meer werken als barman, staljongen en yoga-instructeur. Die laatste gaf hem misschien wel de grootste steun ooit, want daar ontmoette hij zijn toekomstige vrouw. Dingen escaleerden snel, toen ze beste vrienden werden en toen begonnen met daten. Eindelijk, na 11 jaar, in 1987 werd Victoria de vrouw van James, de vrouw van een veelvoudig Emmy-opdrachtnemer en een bekende naam in de industrie; dit was het moment waarop de media hun aandacht op haar leven richtten.

De schoppers

Omdat ze altijd verschenen als een gelukkig stel en een stabiel gezin, was het enthousiasme groot toen Victoria en James aankondigden dat hun gezin groter werd. Hun eerste zoon, Sebastian, werd geboren in 1989 en is nu een volwassen man met een veelbelovende carrière. Hij volgde het model en voorbeeld van zijn ouders en ging de filmindustrie in als regisseur en producent. Tot zijn bekendste projecten behoren Machete (2013), First Kiss en Slice (2018). De tweede zoon van het echtpaar, Elijah, geboren in 1992, heeft zijn eigen weg gevonden in dit domein van het maken van films. Hij is acteur en schrijver en zijn bijdrage werd zeer gewaardeerd in de korte film Roll for Initiative (2914) en de televisieserie Nailed It (2018).

Met een kort profiel van hun vader, James Spader, wordt het plaatje van het gezin compleet. Hij is niet alleen een getalenteerde acteur die zijn faam vergaarde door veel personages te spelen, wat hem bijzonder maakt, is dat hij vooral wordt gewaardeerd voor het spelen van excentrieke rollen, wat natuurlijk verre van gemakkelijk is. Ofwel hebben we het over zijn rol als advocaat in 'The Practice of The Office, beide vertegenwoordigen de bekendste projecten waar Spader bij betrokken was. Laten we de The Blacklist niet vergeten, de serie met tal van bewonderaars waarin Spader momenteel met in de hoofdrol Raymond Red Reddington, wat hem twee Golden Globe Award-nominaties opleverde.

Het einde van het sprookje

Toen het steeds beter leek te gaan, maakte een onverwachte scheiding in 2004 een einde aan het huwelijk en de relatie tussen Victoria en James. De reden achter deze beslissing is nog onbekend, aangezien geen van beide en niemand anders er details over aan de media heeft gegeven. Wel is bekend dat James in 2004 een affaire had met actrice Leslie Stefanson; ze hebben zelfs een zoon genaamd Nathanael, wat genoeg zou kunnen zijn om Victoria's scheiding te koppelen aan een veronderstelde ontrouw.

Victoria's vermogen, lichaamsafmetingen en sociale media

Victoria is niet zo happig op het plaatsen van foto's op sociale media-accounts, en zeker niet op details over haar vermogen of persoonlijke leven. Het is niet bekend hoeveel ze na de scheiding ontving, maar gezaghebbende bronnen schatten haar vermogen op meer dan $ 1 miljoen, terwijl bronnen ook het vermogen van haar ex-man schatten op meer dan $ 10 miljoen.

Ander nieuws: Victoria blijft een aantrekkelijke vrouw op 60-jarige leeftijd. Haar haar is donkerbruin en haar lichaam is goed geproportioneerd op een hoogte van 5 voet 4 inch (163 cm).

Aanbevolen