Modellen

Waar is Victoria Sun van Too Many Cooks vandaag? Wiki Bio

Victoria Sun Wiki Bio

Victoria Sun werd geboren in Newport News, Virginia, VS, op 18 juli 1988, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is populair vanwege haar modellencarrière en ook vanwege haar verschijning in de Te veel koks korte film die viraal ging op internet.

Waar is Victoria Sun van Too Many Cooks vandaag?

Victoria is nog steeds aan het modelleren en doet nog steeds haar best om bedreigde dieren te beschermen. Ze lijkt niet op één plek te blijven, maar is eerder in beweging en reist door Zuid-Amerika - talloze foto's van haar reizen zijn te vinden op haar Instagram-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ze maken ze zeker niet zoals ze gebruiken bij #classiccars @earlflippen ?

Een bericht gedeeld door V Sυɳ (@v_sunst4r) op 17 juni 2019 om 14:12 PDT

Jeugd en vroege leven

Victoria praat meestal niet over haar vroege leven, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze werd langzaam verliefd op kunst en dieren toen ze opgroeide, en koos het later als haar carrière. Ze was niet zo'n sociaal persoon in de jaren die ze op de middelbare school doorbracht, omdat ze verschilde van de meeste andere meisjes die alleen maar dachten aan het kopen van kleding, uitgaan met jongens en feesten - Victoria was nogal geïnteresseerd in het veranderen van de wereld en het helpen van bedreigde dieren .

Ze is ook erg geheimzinnig als het gaat om haar moeder en vader, omdat ze geen details over hen met het publiek heeft gedeeld - ze praat meestal niet over het hebben van broers en zussen en daarom denken mensen dat ze misschien enig kind is.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, besloot Victoria zich niet in te schrijven voor de universiteit, maar zich liever te concentreren op tal van andere dingen in haar leven.

Carrière van een model

Victoria lanceerde haar modellencarrière kort na haar toelatingsexamen en had in de tussentijd verschillende banen om zichzelf financieel te ondersteunen. Nadat ze werd opgemerkt door modellenscouts en voor haar eerste fotoshoot ging, kreeg ze verschillende aanbiedingen en werd ze al snel een veelgevraagd model, maar Victoria besloot niet om zich volledig op haar modellencarrière te concentreren. Ze heeft tot nu toe gewerkt als printmodel, catwalkmodel en fotomodel, terwijl ze ook cosplayer, kostuumontwerper, artiest en talentboeker is.

Victoria Zon.

Terwijl haar modellencarrière vorderde, won Victoria rollen in korte films zoals Too Many Cooks korte comedy horror, wat haar enigszins populair maakte - het hielp haar meer rollen te krijgen in korte films zoals Have and Have Nots, The Hunger Games: Mocking Jay Part 2 terwijl ze ook in reality-tv-series verscheen, inclusief maar niet beperkt tot Chrisley Knows Best en Ride Along 2.

Victoria is ook een pleitbezorger voor bedreigde dieren en doet haar best om ze voor uitsterven te behoeden.

Te veel koks

Deze 11 minuten durende korte komische horrorfilm werd uitgebracht in 2014, en het maakte Victoria enigszins populair omdat het meer dan 3.300 keer is beoordeeld op IMDb en een score van 8,5/10 heeft. Het is een reeks montages gemaakt om de introductiescènes en titelsequenties van talloze tv-programma's uit de jaren '70, '80 en '90 te bespotten - de film wordt dan langzaam absurd en maakt de parodie nog vreemder. Het werd zowel geregisseerd als geschreven door Chris 'Casper' Kelly en met Ken DeLozier, Tara Ochs en Katelyn Nacon.

De film won in 2015 een Webby Award in de categorie Online Film & Video: Experimental and Weird, terwijl hij in hetzelfde jaar werd genomineerd in de categorieën Online Film & Video: Best Editing en Online Film & Video: Experimental and Weird.

Houd van het leven en relaties

Victoria heeft niets over haar liefdesleven met het publiek gedeeld, omdat ze liever een lijn houdt tussen haar zakelijke leven en haar persoonlijke leven.

Hoewel ze er niet over heeft gepraat, gaan de geruchten dat ze momenteel een relatie heeft met een man die ook van dieren houdt, om bedreigde diersoorten te beschermen - ze zouden al jaren aan het daten zijn. Het populaire model doet er echter nog steeds geheimzinnig over en heeft de geruchten niet bevestigd, daarom kan er niets met zekerheid worden gezegd over haar liefdesleven.

Afgaande op haar sociale media-accounts is Victoria momenteel single, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2427303420622115&set=pb.100000274411058.-220752000.1565116852.&type=3&theater

Hobby's en andere interesses

Victoria's grootste hobby is reizen, en te oordelen naar haar Instagram-account heeft ze de afgelopen twee jaar door Zuid-Amerika gereisd - haar foto's zijn meestal van bossen, meren en bergen, en ze lijkt grote steden en mensen in algemeen. Het is al bekend dat ze een liefhebber is van dieren maar ze heeft ook een kat genaamd Odin die een of andere handicap heeft, en Victoria is nu haar nieuwe moeder. Ze houdt ook erg van sporten en brengt veel van haar vrije tijd door in de sportschool.

Bedreigde soorten van 2019

Hoewel de meeste mensen zich er misschien niet van bewust zijn, zijn er veel bedreigd diersoorten in de wereld, door verwaarlozing, onverschilligheid en klimaatverandering van de mens - het uitsterven van sommige van deze dieren kan een grote impact hebben op de menselijke samenleving. Een andere gebeurtenis waarvan niet veel mensen weten, is dat 17 mei de Dag van de Bedreigde Soorten is, ingesteld in de hoop dat mensen zullen begrijpen dat we deze planeet allemaal samen delen. Enkele van de meest bedreigde soorten zijn:

  • Amoerluipaard (panther pardus orientalis) die ernstig wordt bedreigd en te vinden is in het Russische Verre Oosten - ze kunnen rennen tot 60 km/u, meer dan 3,20 m horizontaal springen en 3,20 m verticaal. Ze leven tussen de 10 en 15 jaar, of 20 als ze in gevangenschap worden gehouden - er zijn blijkbaar nog maar ongeveer 80 over, met stropers als hun grootste bedreiging;
  • Zwarte neushoorn (diceros bicornis) - ernstig bedreigd. Deze specifieke neushoorn leeft in de woestijnen en graslanden in Oost-Afrika en Namibië en is de kleinste van de neushoornsoorten. Het waren er ongeveer 2500, maar door stropers en verlies van leefgebied is dat aantal de afgelopen jaren met 98 procent verminderd;
  • Borneose orang-oetan (pongo pygmaeus) - ernstig bedreigd. Er leven tegenwoordig iets meer dan 100.000 orang-oetans in de wereld. Ze leven op de eilanden Borneo en Sumatra en lopen gevaar door jagers en stropers die meestal illegaal op hen jagen - bij branden in 1997 en 1998 kwamen meer dan 8.000 orang-oetans om het leven;
  • Cross River-gorilla (Gorilla gorilla diehli) is een andere ernstig bedreigde diersoort. Dit soort gorilla's leeft in het Congobekken en er zijn momenteel tussen de 200 en 300 van hen in leven - mensen zijn de enigen die verantwoordelijk zijn voor hun bijna uitgestorven status, aangezien ze hun bossen hebben vernietigd en gedood;

Ik vond het perfecte konijn om deel uit te maken van de Magic Show. ? pic.twitter.com/hmlquXXLVO

— Victoria Zon (@vsunst4r) 15 mei 2017

De lijst met momenteel bedreigde diersoorten is vrij lang en dit zijn er slechts enkele - enkele van de andere soorten die met uitsterven worden bedreigd, zijn de oostelijke laaglandgorilla, karetschildpad, Javaanse neushoorn, Maleise tijger, Tapanuli-orang-oetan, Saola, Zuid-Chinese tijger , Sumatraanse olifant, Sumatraanse orang-oetan, Sumatraanse neushoorn, Sumatraanse tijger, Vaquita, westelijke laaglandgorilla en onder andere de onvinnige bruinvis van Yangtze.

Niet alleen dieren worden bedreigd, maar ook planten, waaronder Graham's penstemon en Western Prairie-omzoomde orchidee.

Uiterlijk en vermogen

Victoria is momenteel 31 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en blauwe ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend. Ze heeft talloze tatoeages op haar lichaam geïnkt, waaronder de vier vlinders op haar rug onder haar rechterschouder.

Bruine Ellen

kimberly atkins wikipedia

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 800.000 en stijgt gestaag dankzij de talrijke activiteiten waar ze bij betrokken is.

Aanwezigheid op sociale media

Victoria is zeer actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor haar carrière en om mensen te bereiken bij haar inspanningen om bedreigde diersoorten te redden. Ze lanceerde haar Twitter-account in november 2014 en heeft tot nu toe bijna 1.000 volgers verzameld en bijna 1.400 keer getweet - haar korte bijschrift luidt 'Model/Actress Animal Rescue Wildlife Advocate'. Ze is populairder bij haar Instagram-account die momenteel wordt gevolgd door bijna 20.000 mensen, terwijl ze er meer dan 420 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door bijna 5.800 mensen.

Aanbevolen