Journalisten

Waar is weerman Dallas Raines? Zijn Wiki: Echte naam, Dochters, Salaris, Netto waarde, Hoogte, Familie

Wie is Dallas Raines? Waar is hij nu?

Dallas Raines werd geboren op de 15eeOktober 1953, in Georgia, VS, en is een televisiepersoonlijkheid, die waarschijnlijk het best wordt erkend vanwege zijn werk als hoofdmeteoroloog voor ABC7 Eyewitness News bij KABC-TV in Los Angeles. Hij staat ook bekend als lid van de American Meteorological Society (AMS). Hij werkt nog steeds aan zijn droombaan, hoewel hij in de zestig is.

Bekijk dit bericht op Instagram

We hebben wat liefde in de prognose voor jullie! Fijne Valentijnsdag! #weer #abc7eyewitness

Een bericht gedeeld door Dallas Raines (@abc7dallas) op 14 februari 2018 om 10:04 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Dallas bracht zijn jeugd door in Georgia, waar hij werd opgevoed door zijn vader, Riley Gene Raines, en zijn moeder, Sybil Jeannette Hambrick. Wat zijn opleiding betreft, was Dallas een student aardwetenschappen en televisiejournalistiek aan de Florida State University, waar hij afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in Broadcast Meteorology. Later, vanaf 1998, doceerde hij meteorologiecursussen aan de California State University, Northridge op de afdeling aardrijkskunde.

Carrièrebegin

Voordat hij een beroemde televisiepersoonlijkheid werd, werkte Dallas Raines als weerman in Baton Rouge en New Orleans, Louisiana. Uiteindelijk kreeg hij de kans om zich bij CNN aan te sluiten en de nationale weerberichtgeving uit te voeren, wat hij accepteerde en daar tijd doorbracht tot 1984, toen hij hen verliet om zich bij KABC-TV aan te sluiten. Tijdens zijn periode bij CNN werkte hij als weerman en hoofdmeteoroloog voor Evening News, wat het begin markeerde van een toename van zijn vermogen en populariteit.

Geschoten door Bill Reid, legt de rotatie echt vast. Had plezier, maar op weg naar huis. Veel meer om te delen! #het weer #stormjagen #abc7eyewitness pic.twitter.com/JDDOvP07xH

— Dallas Raines (@abc7dallas) 1 juli 2017

KABC-TV

Dankzij zijn vaardigheden en eerdere ervaring begon Dallas te werken bij KABC-TV, gevestigd in Los Angeles, Californië, in de functie van meteoroloog, en werd later gepromoveerd tot de functie van weekendavondanker. Naarmate de tijd verstreek, trok hij de aandacht van het publiek dankzij zijn unieke bewegingen tijdens zijn voorspelling, zoals de vuistpomp, de werveling, de gouden schommel en de beroemde Dallas-dip, wat hem tot een van de meest interessante televisiepersoonlijkheden maakte. Dallas werkt al meer dan 25 jaar bij KABC-TV en hij is momenteel de belangrijkste meteoroloog voor ABC7 Eyewitness News, dus zijn vermogen stijgt nog steeds.

Morgen hebben we een mooie dag, maar vrijdag komt er grote regen. Ik geef je vanavond om 11 uur je voorspelling! #het weer #abc7eyewitness pic.twitter.com/wCnvT2p94b

— Dallas Raines (@abc7dallas) 15 februari 2017

Amerikaanse Meteorologische Vereniging (AMS)

Dallas staat niet alleen bekend als een beroemde televisiepersoonlijkheid, maar wordt ook erkend als een van de professionele leden van de American Meteorological Society (AMS). Hij werd een Certified Broadcast Meteorologist nadat hij een rigoureus examen had afgelegd door AMS, waaronder ook het volgen van zijn baan op televisie.

Onderscheidingen en erkenningen

Dankzij zijn prestaties heeft Dallas talloze prijzen en erkenningen gewonnen, zoals de Daily News People's Choice Award voor Best Weatherperson in Los Angeles, de Associated Press Award 1992 voor Best Weather Segment en de Golden Mike Award 1994 voor Best Weathercast in Zuid-Californië . Hij werd ook uitgeroepen tot de meest populaire on-air persoonlijkheid op CNN door ON CABLE magazine in 1982. Bovendien werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan een 30-koppig wetenschapper/klimatoloog-debat over de opwarming van de aarde in het Witte Huis , een evenement georganiseerd door president Bill Clinton en vicepresident Al Gore.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kun je geloven dat we bezig zijn met Nationale Selfie Dag! #abc7eyewitness #nationalselfieday #selfie #weather #news

Een bericht gedeeld door Dallas Raines (@abc7dallas) op 21 juni 2018 om 16:31 PDT

Dallas Raines netto waarde en activa

Meer dan $ 3 miljoen, zijn salaris staat nu bekend als meer dan $ 500.000. Zijn activa omvatten twee DeTomaso Pantera uit 1971, DeTomaso uit 1973 en een Honda Sedan. Bovendien bezit hij ook een luxueus huis met een waarde van meer dan $ 3 miljoen.

Afbeeldingsbron

Priveleven

Dallas Raines is getrouwd met Danielle W. Raines, met wie hij drie dochters heeft. Zijn vrouw werd beschuldigd van een van hun dochters slaan? bij het besturen van een auto. Andere informatie over zijn familie houdt hij buiten het publieke oog, behalve dat de huidige woning van de familie in LA, CA is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Er is een tropische storm in de Golf van Mexico, maar orkaan Charo heeft vandaag de redactiekamer van ABC7 bereikt! #abc7eyewitness

Een bericht gedeeld door Dallas Raines (@abc7dallas) op 16 juni 2015 om 16:30 uur PDT

Uiterlijk en vitale statistieken

Lichtbruin haar en blauw gekleurde ogen. Hij heeft een lengte van 1,75 m, terwijl zijn gewicht naar verluidt rond de 75 kg is. Hoewel hij in de zestig is en de diagnose heeft gekregen: prostaatkanker in 2005 ziet Dallas er nog steeds fit en goed uit en hij heeft het leven nooit opgegeven, dus werd hij door de American Cancer Society uitgeroepen tot Man van het Jaar.

Aanbevolen