Acteurs

Waar is Jo Ann Pflug nu? Wiki, leeftijd, vermogen, echtscheiding, familie

Het vroege leven en gezin

Jo Ann Pflug is geboren op 2 mei 1940 in Atlanta, Georgia USA, dus onder het teken Stier en met de Amerikaanse nationaliteit. Haar moeder was Kelly Pflug, en haar vader J. Lynn Pflug was een politicus en had een zeer succesvolle carrière. Hun familie moest verhuizen naar Winter Park, Florida, zodat hij zijn politieke carrière kon voortzetten, en Jo Ann groeide daar op.

Gepost door Jo Ann Ploeg Aan dinsdag 18 oktober 2011

In 1958 werd J. Lynn Pflug verkozen tot burgemeester van Winter Park, en zijn familie genoot van hun bevoorrechte leven in Florida. Jo Ann heeft een broer , wiens naam niet bekend is.

Educatieve achtergrond

Jo Ann studeerde in 1958 af aan Winter Park High School en ging naar Rollins College om omroep te studeren. Daarna studeerde ze ook af aan de Universiteit van Miami met een BA in omroep, ook met een minor Amerikaanse geschiedenis.

Radio carrière

Jo Ann had haar eigen wekelijkse radioprogramma getiteld The Magic Carpet – ze speelde de rol van verteller. Ze was ook de gastvrouw van de live interview talkshow Montage, die wekelijks in de lucht ging; ze werkte aan beide voor vier jaar.

De interviewvaardigheden van Jo Ann waren zeer indrukwekkend en werden al snel opgemerkt door tv-autoriteiten, wat haar hielp om de eerste vrouw te worden die haar wekelijkse live talkshow op tv had, in de late jaren '60. Haar talkshow speelde zich af in Los Angeles en was te zien op KHJ-TV (voormalig Channel 9).

film carrière

Eerste stappen

Jo Ann begon te verschijnen in tv-series en sitcoms vanaf het begin van de jaren '70. Ze had kleine rollen in series als The Beverly Hillbillies (1962 – 1971), The Big Valley (1965 – 1969) en Fantastic 4 (1967 – 1968), waarin ze het personage van het Invisible Girl speelde en deed. Haar eerste grote rol hielp haar echter om een ​​nieuw niveau van acteren te bereiken: ze werd uitgenodigd om de verpleegster van het Amerikaanse leger, Lt. Dish, te spelen in MASH (1969).

Jo Ann Ploeg

Haar optreden in deze film liet een heel specifieke indruk achter, omdat ze niet alleen haar talent liet zien, maar ook haar seksualiteit. Hoewel de critici allemaal positief waren over haar optreden en de film in het algemeen, moest ze veel rollen afwijzen die op haar neerkwamen. Ze moest de rol van Montana Wildhack in Slaughterhouse-Five (1972) afwijzen en de rol werd ingenomen door Valerie Perrine; Jo Ann wees ook de rol van Ann Romano af in One Day at a Time (1975-1984), die later aan Bonnie Franklin werd gegeven, hoewel Jo Ann nooit de reden voor haar beslissing heeft uitgelegd.

verder succes

Veel van haar collega's begrepen niet waarom Jo Ann zoveel rollen afwees, hoewel ze compromisloos was: 'Na MASK werd ik gevraagd om naakt te doen. Allemaal naaktrollen. En ik heb veel foto's afgewezen vanwege de naaktheid. Ik zou geen naaktheid doen vanwege mijn opvoeding. Ik ga niet over 30 jaar wachten en mijn kinderen laten zeggen: 'oh, daar is mama op het scherm, naakt.' Ik denk het niet'. Desalniettemin kreeg ze meer geschikte aanbiedingen voor andere projecten en kreeg ze eindelijk de kans om de schijnbare noodzaak om naakt op het scherm te verschijnen, te vergeten.

Ze speelde de rol van Eva Mueller in de McCloud-serie (1970 – 1977), Barbara Kay in Charlie’s Angels (1976 – 1981) en Caroline Taylor in Fantasy Island (1977 – 1984).

latere werken

Tegen het einde van haar acteercarrière was ze in veel tv-series met hoge beoordelingen verschenen. Zo speelde ze Helen Hogan in The Dukes of Hazzard (1979 – 1985), Samantha Big Jack Jack in The Fall Guy (1981 – 1986), en verscheen ze ook in de rol van Nina Jurgenson in de serie Knight Rider (1982 – 1986), het scherm delen met David Hasselhoff en Edward Mulhare. Haar laatste werken voordat ze stopte met acteren waren Traveler en Midnight in the Garden of Good and Evil, beide in 1997.

Het leven na het acteren

Jo Ann had vriendschappelijke relaties met de Boones, Pat en Shirley, die niet alleen de familie waren van populaire zangers, ze organiseerden ook bijbelstudies in hun landhuis in Beverly Hills. De studies werden bijgewoond door sterren als Priscilla Presley (de ex-vrouw van Elvis Presley), Zsa Zsa Gabor, Doris Day en Glenn Ford. Jo Ann stond ook op de lijst van graag geziene gasten in het huis van Boones. Ze werd gedoopt in hun zwembad en werd een wedergeboren gelovige (wat het proces van geestelijke wedergeboorte betekent). Tot op de dag van vandaag toert Jo Ann door de VS met haar motiverende seminaries, en trainingen over etiquette voor zakelijke professionals en kinderen.

Jo Ann Ploeg

Persoonlijk leven, echtgenoot Charles Stuck Young

Jo Ann is twee keer getrouwd: op 21 december 1972 trouwde ze met de populaire Amerikaanse acteur Chuck Woolery, vooral bekend van zijn rollen van Mr. Thompson in Love, American Style (1969 – 1974) en Victor Spivak in The Treasure of Jamaica Reef (1974) , en voor het hosten van de legendarische tv-games Wheel of Fortune (1975-1981), Scrabble (1984-1990) en Greed (1990). Na de geboorte van hun enige dochter, Melissa Woolery, scheidden Jo Ann en Chuck in 1980. Melissa bleef meestal bij haar moeder; Jo Ann nam haar vaak mee naar verschillende evenementen, zoals modeshows en museumexposities.

Zo woonden ze op 8 maart 1984 de derde jaarlijkse Celebrity Mother & Daughter Fashion Show bij die werd gehouden door de Young Musicians Foundation in het Beverly Hilton Hotel (Beverly Hills, Californië). Fotograaf Ron Galella nam een foto van Jo Ann voor de show een lila lint in Melissa's haar weven.

Jo Ann trouwde uiteindelijk met Charles Stuck Young op 14 mei 1988; ze hebben geen kinderen gehad; ze wonen nog steeds samen in hun landhuis in Tequesta, Florida.

Aanwezigheid op sociale media

Jo Ann is verre van actief op social media platforms. Ze had vroeger een Facebook pagina, maar na verschillende berichten in 2011 verliet ze het. Ze heeft geen Instagram- of Twitter-accounts, maar ze heeft haar persoonlijke site gelanceerd in 2001, waarop een galerij van haar oude foto's en wat informatie over haar carrière te vinden is.

Uiterlijk, kledingstijl

Jo Ann heeft lang donkerbruin haar en bruine ogen. Ze is 1,73 m lang en weegt ongeveer 70 kg; haar vitale statistieken zijn niet beschikbaar.

#Gefeliciteerd tot #JoAnnPflug , misschien het best bekend op televisie voor haar rol als Samantha 'Big Jack' Jack on #TheFallGuy , bd. 1940. pic.twitter.com/ZCNtoRYOyl

— Televisie uit de Zilvertijd? (@SilverAgeTV) 2 mei 2019

Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze altijd de voorkeur aan stijlvolle vrouwelijke looks en genoot ze van de mode van de jaren '70, met grote pruiken en kleurrijke make-up.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen heeft Jo Ann tijdens haar acteercarrière een vermogen van ongeveer $ 5 miljoen opgebouwd. Nadat ze de entertainmentindustrie heeft verlaten, wordt haar vermogen echter alleen verrijkt door haar regelmatige seminars en trainingen. Hoeveel geld ze tegenwoordig verdient, is moeilijk te zeggen. Ze bezit echter samen met haar man Charles Young een luxueus herenhuis in Tequesta, Florida, wat een waardige investering is. De waarde van het herenhuis is nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen