Komieken

Wie zijn de Magcon Boys? Wiki Bio, leden, leeftijden, vriendinnen, vermogen

Wie zijn de Magcon Boys?

Ben je ooit een service voor het delen van video's tegengekomen die bekend staat als Vine? Met de app kun je video's van zes seconden uploaden die vaak komische inhoud bevatten, en heeft een aantal sterren gelanceerd, waaronder de Magcon Boys . De naam Magcon staat voor Meeting and Greeting Convention en de groep bestaat uit negen getalenteerde acteurs, muzikanten en komieken. Gevormd in 2013, bestond de groep slechts een jaar toen de leden ruzie kregen tijdens een tour in 2014, en waren Cameron Alexander, Shawn Mendes, Nash Grier, Jack Gilinsky, Carter Reynolds, Taylor Caniff, Aaron Carpenter, Matthew Espinosa, en Jack Johnson. We zullen enkele basisfeiten van elk lid met u delen, van hun geboorte tot de meest recente carrière-inspanningen, vermogenssaldo, naast hun persoonlijke ambities, die u wilt weten over de Magcon Boys.

Cameron Dallas Wiki: Leeftijd, Jeugd, Opleiding, Carrière, Nettowaarde, Daten

Geboren als Cameron Alexander Dallas op 8 september 1994 in Whittier, Californië, VS, groeide hij op in Chino, Californië, opgevoed door zijn moeder, Gina Dallas. Hij heeft een oudere zus, genaamd Sierra. Helaas is er geen informatie over zijn educatieve achtergrond. Cameron lanceerde zijn carrière in september 2012; hij begon met het uploaden van video's op Vine, waarbij hij grappen en grappen uithaalde met zijn vrienden en familie. Binnen twee jaar had Dallas al meer dan acht miljoen volgers en zijn populariteit breidde zich al snel uit naar sociale-mediaplatforms, met meer dan 20 miljoen volgers op Instagram, terwijl hij op Twitter meer dan 11 miljoen had. Zijn populariteit bleef niet onopgemerkt door de CEO van AwesomenessTV, Brian Roberts, die besloot om Cameron in de film Expelled te casten. Sindsdien is Cameron ook te zien in de film The Outfield en in zijn eigen realityshow Chasing Cameron, die op Netflix werd uitgezonden.

Zijn succes heeft zijn rijkdom alleen maar vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Cameron Dallas is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Dallas zo hoog is als $ 4,5 miljoen.

Als het op zijn liefdesleven aankomt, is Cameron momenteel aan het daten met Instagram-model Giorgia Caldarulo. In december 2018 was Cameron gearresteerd voor het aanvallen van een homoseksuele man .

Bekijk dit bericht op Instagram

smh

Een bericht gedeeld door Cameron Alexander Dallas (@camerondallas) op 21 mei 2019 om 06:39 uur PDT

Shawn Mendes Wiki: Leeftijd, Jeugd, Opleiding, Carrière

Geboren als Shawn Peter Raul Mendes op 8 augustus 1998 in Toronto, Ontario, Canada, van Portugese en Engelse afkomst, is hij de zoon van Manuel Mendes, een zakenman, en zijn vrouw Karen. Hij heeft een jongere zus Aaliyah met wie hij zijn jeugd doorbracht in Pickering, Ontario. Shawn ging naar de Pine Ridge Secondary School, waar hij hockey en voetbal speelde, maar ook zijn podiumkunsten begon te uiten, waaronder acteren en zingen. Hij leerde in zijn eentje gitaar spelen via YouTube-tutorials en begon covers van nummers te uploaden op YouTube en Vine, waarvan er één in één dag meer dan 10.000 'likes' bereikte, en in een paar maanden tijd bereikte zijn populariteit miljoenen. Hij tekende in januari 2014 bij Island Records nadat hij werd ontdekt door Andrew Gertler, en zijn debuutsingle Life of the Party kwam in hetzelfde jaar uit. In 2015 bracht hij zijn debuutstudio-album uit - Handgeschreven - dat zowel de Canadese albums als de Amerikaanse Billboard 200-hitlijsten bereikte, in korte tijd een sterrenstatus bereikte en alleen doorging met de albums Illuminate (2016) en Shawn Mendes (2018), waarbij beide bovenaan de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst. Onlangs bracht hij de nieuwe single uit Als ik je niet kan hebben .

Shawn Mendes Nettowaarde en persoonlijk leven

Het succes van Shawn heeft gestaag bijgedragen aan zijn rijkdom, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Shawn Mendes is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Mendes zo hoog is als $ 12 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is. Als het gaat om zijn liefdesleven, is Shawn momenteel single, hoewel hij een relatie had met Hailey Baldwin voordat ze haar romance met Justin Bieber begon.

Shawn Mendes

Nash Grier Wiki: Leeftijd, Jeugd, Opleiding, Carrière, Nettowaarde, Daten

Geboren Hamilton Nash Grier op 28 december 1997, in Greensboro, North Carolina, VS, hij is het tweede kind van Elizabeth Floyd en haar nu ex-man Chad Grier - hij heeft een oudere broer Will Grier, die is opgesteld door de Carolina Panthers in de 2019 National Football League (NFL) Draft, en een jongere broer genaamd Hayes, die ook bekend is op het Vine-platform. Nash raakte geïnteresseerd in komedie terwijl een eerstejaarsstudent op Davidson Day School; hij ontdekte al snel het Vine-platform en begon korte komische video's te uploaden. Zijn populariteit nam toe en hij sloot zich aan bij de toergroep Magcon Boys. Sindsdien heeft Nash wereldfaam verworven met meer dan 12 miljoen volgers op Vine, vervolgens 4,5 miljoen abonnees op het YouTube-kanaal en heeft hij ook meer dan negen miljoen volgers op Instagram. Hij heeft een acteercarrière nagestreefd en was tot nu toe te zien in films als The Outfield (2015) en You Get Me (2017).

Als je je ooit afgevraagd hebt, wordt het vermogen van Nash Grier geschat op $ 3 miljoen door bronnen, vanaf begin 2019, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren verder toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Als het op zijn liefdesleven aankomt, is Nash verloofd met Taylor Giavasis met wie hij is een kind verwachten .

Ik ga terug naar Milaan voor de modeweek!IK BEN ZO GELUKKIG! ️ ?? #tbt

Gepost door Nash grier Aan Donderdag 14 juni 2018

Jack Gilinsky en Jack Johnson Wiki: leeftijd, opleiding, carrière, nettowaarde, daten

Jack Finegan Gilinsky werd geboren op 10 september 1995 in Omaha, Nebraska, VS, als zoon van David Gilinsky en Katherine Finnegan. Hij ging naar Omaha Westside High School samen met zijn jeugdvriend Jack Edward Johnson, die op 24 maart 1996 in Omaha werd geboren en de zoon is van John Johnson en zijn vrouw Jennifer. Jack heeft een broer Jeff, die ook muzikant is.

Jack Gilinsky en Jack Johnson ontmoetten elkaar op de eerste dag van de kleuterschool; ze droegen hetzelfde shirt en hadden dezelfde naam. Ze brachten hun jeugd samen door en werden onafscheidelijke vrienden, wat uitgroeide tot een samenwerking. Ze begonnen korte komische video's te maken en deze op het YouTube-kanaal MotherFalconQuagmire te plaatsen, dat behoorlijk populair werd, en ze breidden hun populariteit uit naar Vine. Gaandeweg werden ze populairder en vanaf 2014 richtten ze zich volledig op muziek. Ze brachten twee EP's uit, Calibraska (2015) en Gone (2017), en hun debuutstudioalbum A Good Friend Is Nice kwam in januari 2019 uit. uitgevoerd in het Belasco Theater .

Jack Gilinsky en Jack Johnson

Jack Gilinsky Nettowaarde en dating

Jacks succes heeft zijn rijkdom alleen maar vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jack Gilinsky vanaf begin 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Gilinsky zo hoog is als $ 1,8 miljoen.

Als het op zijn liefdesleven aankomt, is Jack momenteel single, hoewel hij van 2015 tot 2017 een relatie had met Madison Beer.

Jack Johnson Netto waarde en dating

Jack's vermogen heeft ook geprofiteerd van zijn samenwerking met Gilinsky en zijn eigen projecten, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jack Johnson is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Gilinsky zo hoog is als $ 1,5 miljoen.

Carter Reynolds Wiki: Leeftijd, Jeugd, Carrière

Het volgende lid van de Magcon Boys-groep is Carter Reynolds; hij werd geboren op 24 maart 1996 in Valdese, North Carolina USA, de zoon van Jeremy Reynolds en zijn vrouw Jeanie. Carter is een tweeling en heeft een zus genaamd Kayla. Hij ging naar Jimmy C. Draughn High School in zijn geboorteplaats, in die tijd begon hij komische video's te maken, die hij zou uploaden naar Vine. Zijn populariteit begon te groeien en hij vergaarde al snel een miljoen volgers, en voordat de app stopte met uploaden, had hij meer dan 4,5 miljoen fans. Sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Instagram, waarop hij meer dan 3,3 miljoen volgers heeft, en Twitter, waarop hij meer dan 2,5 miljoen trouwe fans heeft. Indrukwekkend, toch? Ook op YouTube is hij populair, waarop hij meer dan 780.000 abonnees heeft.

Je favoriete koppel? pic.twitter.com/RTyPpfX9Is

— Carter Reynolds (@carterreynolds) 15 januari 2018

Nettowaarde en daten

Carter's populariteit heeft zijn rijkdom gestaag vergroot; naast zijn video's zou hij ook reclame maken voor merken zoals Coca-Cola, Audible en anderen, wat ook bijdroeg aan zijn bankrekening. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Carter Reynolds is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Reynolds medio 2019 zo hoog is als $ 500.000.

Als het op zijn liefdesleven aankomt, heeft Carter een relatie met een meisje genaamd Demi Plaras; de twee zijn samen sinds 2016.

Taylor Caniff Wiki: Leeftijd, Carrière, Nettowaarde en Dating

Geboren als Taylor Michael Caniff op 3 februari 1996 in Princeton, Indiana, VS, hij is de zoon van Kevin Caniff en heeft drie broers en zussen, Jordan, Tristan en Kellie. Hij begon zijn internetcarrière in 2012 met het uploaden van komische video's op YouTube en verhuisde al snel naar Vine. Naarmate zijn populariteit groeide, werd hij een deel van de Magcon-groep, wat hem hielp zijn carrière te verbeteren, en hoewel de Magcon-groep officieel ophield te bestaan ​​in 2014, zette Taylor zijn samenwerking voort met andere leden, met name Cameron Dallas, en was hij te zien in de realiteit serie Chasing Cameron in 2015. Taylor heeft ook een muziekcarrière gelanceerd, toen hij een hiphopduo vormde met Dillon Rupp genaamd 2Virgins; tot nu toe hebben ze twee nummers uitgebracht, Buckwild en Like Whoo.

Taylor is een vrij succesvolle internetpersoonlijkheid geworden met miljoenen volgers op sociale-mediaplatforms, wat heeft bijgedragen aan zijn rijkdom, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Taylor Caniff is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Caniff zo hoog is als $ 2,1 miljoen.

Als het op zijn liefdesleven aankomt, heeft Taylor een relatie met Eva Trigo Ortega; de twee zijn sinds 2017 samen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Beste vriend ️

Een bericht gedeeld door Taylor Michael Caniff (@taylorcaniff) op 13 april 2019 om 11:14 uur PDT

Aaron Carpenter Wiki: Leeftijd, Jeugd, Carrière, Nettowaarde, Daten

Aaron Braden Carpenter werd geboren op 5 oktober 1998 in Shreveport, Louisiana, VS, als zoon van Brandy Carpenter en Becky Anderson; hij heeft een oudere zus en een broer genaamd Dustyn.

Net als andere Magcon Boys-leden begon Aaron met het uploaden van korte video's op Vine en kreeg al snel een aantal volgers. Om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen, begon hij samen te werken met andere Vine-sterren, wat hem in de Magcon Boys-groep bracht. Zijn populariteit nam gestaag toe en van Vine stapte hij over naar andere sociale mediaplatforms, waaronder Instagram, waarop hij nu meer dan 3,8 miljoen volgers heeft, en op YouTube meer dan 650.000 abonnees. Hij heeft onlangs ondertekend met de Capitol Records .

Aarons succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot; zijn populariteit op internet heeft veel bijgedragen aan zijn vermogen, en zijn optredens in tv-series Chasing Cameron en andere shows hebben ook bijgedragen aan zijn fortuin. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Aaron Carpenter is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Carpenter zo hoog is als $ 1 miljoen.

Met betrekking tot zijn liefdesleven is Aaron bezet, maar hij heeft de naam van zijn vriendin niet gedeeld, maar je kunt foto's van het ogenschijnlijk gelukkige stel op zijn Instagram-pagina.

Aaron Timmerman

Matthew Espinosa Wiki: Leeftijd, Jeugd, Carrière, Nettowaarde, Daten

Geboren als Matthew Lee Espinosa op 7 juli 1997 in Woodbridge, Virginia, VS, is hij de zoon van Laura en Rafael Espinosa. Hij deelde zijn jeugd met twee broers, Dylan en Ryan, en zus Kristen Espinosa. Hij was degene in de familie die altijd grappen maakte en grappen uithaalde terwijl ze opgroeiden, en hij begon zijn komedie te uiten door middel van korte video's, die hij op Vine zou plaatsen. In een mum van tijd bereikte hij meer dan een miljoen volgers en voegde zich vervolgens bij andere Viners in de Magcon Boys-groep, wat zijn carrière verder verbeterde. Voordat Vine uitging, had hij meer dan 6,3 miljoen volgers en sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar Instagram, Twitter en YouTube. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan vijf miljoen volgers, terwijl hij op Twitter wordt gevolgd door meer dan 3,8 miljoen mensen, en op YouTube heeft hij meer dan 200.000 abonnees. In 2016, hij speelde in de film Be Somebody , wat zijn acteerdebuut was, en sindsdien te zien was in verschillende andere projecten, waaronder 48 Hours to Live (2016) en The Text Committee (2017).

https://www.facebook.com/RealMatthewEspinosa2nd/photos/a.898431103550446/1509793772414173/?type=3&theater

Matthew Espinosa Netto waarde en dating

Matthew's populariteit heeft zijn rijkdom in de loop der jaren gestaag vergroot, en nu in 2019 volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn rijkdom geschat op $ 2,5 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen verder toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.
Met betrekking tot zijn liefdesleven heeft Matthew een relatie met Jessica Serfaty; het stel is sinds 2016 samen.

Aanbevolen