Producenten

Met wie is Erin Ryder getrouwd en wie is zij? Haar biografie: echtgenoot, nettowaarde, gezin, opleiding, feiten

Met wie trouwde Erin Ryder en wie is zij? Haar bio en echtgenoot

Erin Ryder werd op 14 augustus 1980 geboren onder het sterrenbeeld Leeuw, dus 37 jaar oud. Ze staat bekend als een tv-presentator, producer, ontdekkingsreiziger en fotograaf, die heeft gewerkt aan projecten zoals MTV's Ultimate Parkour Challenge en The Othersiders. Erin heeft een relatie met een man genaamd Brian Leavell, maar is naar verluidt niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het grootste avontuur dat je kunt aangaan, is het leven van je dromen leiden. —Oprah Winfrey #zeekajakken #latergram

Een bericht gedeeld door Erin Ryder (@erinryder13) op 23 juli 2018 om 11.30 uur PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is Erin Ryder vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze tv-presentator en producer een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, opgebouwd uit haar carrière in de eerder genoemde velden. Ze heeft geen informatie vrijgegeven over haar bezittingen, zoals huizen en auto's.

Gepost door Erin Ryder Aan zondag 27 mei 2018

Familie, onderwijs en feiten

Hoewel geboren in New York City, woont Erin nu in Los Angeles, Californië. Ze heeft een zus genaamd Caitlin Ryder. Over haar opleiding gesproken, ze was een student aan de Cortland University, waar ze communicatie en computertoepassingen studeerde, en in 2003 cum laude afstudeerde. Tijdens haar tijd op de universiteit was Ryder actief in de sport en had ze een All-American titel en een Nationaal Kampioenschap. bij veldhockey. Later behaalde ze een Masters Degree in Televisie, Radio en Film aan de S.I. Newhouse School of Public Communications aan de Syracuse University. Als het op haar etniciteit aankomt, is Erin blank en heeft ombre blond en lichtbruin haar en bruine ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Volgens foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Ryder een fit figuur en geniet ze van wandelen en hardlopen met haar hond. Ze gebruikt ook yoga en Pilates voor flexibiliteit en gewichten voor krachttraining.

Gepost door Erin Ryder Aan zondag 8 juli 2018

Carrière als producer

Over Ryders carrière als producer gesproken, ze maakte haar debuut in 2003 op Whose Wedding Is It Anyway?, en werkte daarna als producer-medewerker voor Athens 2004: Games of the XXVIII Olympiad, en voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2004 in Athene. Het jaar daarop produceerde ze It Takes a Thief, een veelgeprezen reality-tv-serie met in de hoofdrollen Jon Douglas Rainey en Matthew T. Johnston. Vanaf 2007 maakte de producer vijf afleveringen van The (White) Rapper Show, die matige reacties kreeg van critici en publiek, maar het jaar daarop nog als senior story producer fungeerde voor Aanwezige Pussycat Dolls: Girlicious . In 2009 had ze een ander project, The Othersiders, een mysterieuze tv-serie die een groep tieners volgt terwijl ze paranormale plekken verkennen. In datzelfde jaar begon ze te werken aan MTV's Ultimate Parkour Challenge en dat bleef ze gedurende een jaar.

Terug met @joshuagates en ik ging om met Vlad de Spietser. #Roemenië #stedelingen #destinationtruth pic.twitter.com/M3vteD4WIE

— Erin Ryder (@erinRyder13) 23 januari 2016

laatste carrière

In 2010 was zij de toezichthoudende veldproducent voor Destination Truth , en het volgende jaar diende als co-executive producer van dezelfde serie, die plaatsen als de Mekong rivier, Kapre, Antarctica en Thailand verkende. In 2012 begon ze te werken aan Chasing UFO's, die slechte recensies kregen van het publiek. Vanaf 2015 was Erin de uitvoerend producent van Ghost Asylum, dat bovennatuurlijke gevallen onderzocht, zoals in Moundsville Penitentiary, Waverly Sanatorium, St. Albans Sanatorium en Rolling Hills Asylum. Kortom, Ryder heeft 23 banen als producer gehad en er komen er zeker nog meer voor haar.

Sociale media

Ryder is actief op het gebied van entertainment en is natuurlijk actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door het leger van bijna 50.000 mensen op het eerste en meer dan 15.000 op het laatste. Enkele van haar laatste tweets zijn de retweet die ze maakte toen ze Een ander verhaal las in de NY Times over UFO's (niet door dezelfde 3 die de decemberversie schreef!). Ook plaatst ze vaak foto's van zichzelf, waar haar fans dol op lijken te zijn.

Aanbevolen