Acteurs

Wie is acteur Allan Kayser? Zijn bio: nettowaarde vandaag, familie, affaire, ouders, getrouwd, opleiding, kinderen, etniciteit

Wie is Allan Kayser?

Allan Joseph Kayser II, geboren op 18evan december 1963, is een Amerikaanse acteur die beroemd werd door zijn rol in de serie Mama's Family die liep van 1986 tot 1990. Hij is ook bekend van zijn films Hot Chili en Night of the Creeps.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige 52e verjaardag aan Allan Kayser (ook bekend als Bubba Higgins van Mama's Family)? #allankayser #mamasfamily #tvshow #comedy #bubbahiggins #bornonthisday #happybirthday #tvlegend

Een bericht gedeeld door Nicole Eileen Kerester (@carolvickifan84) op 18 december 2015 om 10:18 uur PST

Het vroege leven van Allan Kayser

Kayser is geboren en getogen in Littletown, Colorado, en ging van 1978 tot 1982 naar de Columbine High School. Later studeerde hij aan de Central Missouri State University, waar hij deel ging uitmaken van het theater-/acteerprogramma van de school en in een aantal toneelstukken optrad.

De carrière van Allan Kayser

Direct na zijn afstuderen besloot Kayser naar Californië te verhuizen en een acteercarrière na te streven. In 1985 debuteerde hij in de film Hot Chili waarin hij de rol van Jason speelde, en het jaar daarop verscheen hij in de film Night of the Creeps waarin hij het personage Brad speelde. Zijn vroege jaren in acteren hielpen bij het vestigen van zijn carrière en vestigden ook zijn vermogen. In 1986 kreeg Kayser een grote carrièreonderbreking, toen hij zich aansloot bij de populaire televisieserie Mama's Family, waar hij van 1986 tot 1990 de rol van Mitchel Bubba Higgins speelde, waarvoor hij zelfs een nominatie ontving van de Young Artist Award voor de beste jonge acteur die in de hoofdrol speelde. in een drama- of komedieserie. Het succes van Mama's Family hielp zijn carrière ook naar nieuwe hoogten te stijgen en verhoogde ook zijn rijkdom aanzienlijk.

Na Mama's Family bleef Kayser in verschillende shows verschijnen, waaronder The $ 25.000 Pyramid in 1987, The New Hollywood Squares in 1988 en 1989, en in de talkshow van Vicki Lawrence in 1992. Hij ging ook terug naar films en verscheen in de films Shimmer in 2006 en alle wegen leiden naar huis in 2008.

Andere films waarin hij heeft gespeeld, zijn House of the Witch Doctor, Next Caller en House of Forbidden Secrets. Zijn verschillende film- en filmprojecten hebben zijn vermogen consequent verhoogd.

Gepost door Allan Kayser Aan zondag 5 mei 2013

Naast acteren begon Kayser ook een dansacademie met zijn voormalige vrouw Lori, genaamd Lori's Performing Arts Academy, en veranderde later de naam in CenterStage Academy for the Performing Arts.

Lichaamsmeting van Allan Kayser

Qua lichaamsafmetingen heeft Kayser een lengte van 5 voet en 11 inch en staat hij bekend om zijn groenblauwe ogen en bruin haar.

Gepost door Allan Kayser Aan maandag 27 mei 2013

Het vermogen van Allan Kayser

Vanaf 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Kayser meer dan $ 1 miljoen, verkregen uit zijn jaren als acteur in film en televisie.

De familie van Allan Kayser

Wat zijn persoonlijke leven betreft, is Kayser sinds augustus 2014 getrouwd met Sara Kayser en samen hebben ze twee kinderen. Voordat hij met Sara trouwde, was hij getrouwd met Lori Kayser; hoewel hun huwelijk eindigde in een scheiding, hebben ze ook twee kinderen samen.

Aanbevolen