Tv-Beroemdheden

Wie is acteur Darrell Sheets uit Storage Wars? Zijn Wiki: Nettowaarde, Winkel, Gewichtsverlies, Vrouw, Huis, Hoogte, Familie, Thuis, Getrouwd

Wie is acteur Darrell Sheets uit Storage Wars?

Darrell Sheets werd geboren op 13 mei 1958 in San Diego, Californië, VS, en is een reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend om zijn populariteit door de A&E-show getiteld Storage Wars. Hij staat bekend om zijn bijnaam The Gambler, omdat hij liever voor grote uitbetalingen gaat dan voor vaste zaken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Alleen ik en lil Zoie uit voor een lekker diner #storagewars #ihatefoodpics

Een bericht gedeeld door darrellgambler (@darrellgambler) op 28 juni 2018 om 20:30 uur PDT

De rijkdom van Darrell-bladen

Hoe rijk is Darrell Sheets? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 4,5 miljoen, voornamelijk verdiend door succes in de verkoop van opslageenheden en van de televisieshow. Hij is al meer dan 30 jaar actief in zijn bedrijf en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroeg leven en opslagactiviteiten

Er is zeer weinig informatie bekend over Darrels jeugd en het pad dat hem naar opslagruimtes leidde. Het is bekend dat hij op een bepaald moment in zijn leven besloot om de opslagruimte voor kluisjes een handje te helpen om in zijn levensonderhoud te voorzien. Hij zou kluisjes kopen en de items erin verkopen via een wekelijkse ruilbeurs en via zijn eigen online winkel, opgezet om zijn activiteiten te vergemakkelijken.

Door de jaren heen heeft hij veel grote en bizarre vondsten gedaan, die vooral interessant zijn voor kijkers van de tv-serie. Hij wordt vaak geholpen door zijn zoon in het bedrijf, die vaak samen veilingen bezoekt. Uiteindelijk werd het kopen van opbergkasten en het verkopen van de inhoud met winst erg populair in Californië, wat leidde tot de oprichting van de reality-tv-show Storage Wars. Als veteraan in de industrie was Darrell een van de eersten met wie contact werd opgenomen om deel te nemen als castlid van de show.

Opslagoorlogen

De regel in Californië is dat wanneer de huur van een opslagruimte drie maanden niet is betaald, de inhoud als één kavel op een veiling kan worden verkocht. Professionele kopers bezoeken beschikbare kluisjes in de hele staat en bieden er vervolgens op. Kopers hebben slechts vijf minuten de tijd om de inhoud vanaf de deuropening te inspecteren voorafgaand aan de veiling, maar dit kan dichterbij. Het hele proces wordt getoond aan de hand van afleveringen van Storage Wars.

Aan het einde van de veiling maken kopers de kluisjes leeg en beoordelen de items om prijzen vast te stellen, soms krijgen ze deskundige hulp om ongebruikelijke items te waarderen, en de show berekent vervolgens of de kopers een nettowinst of -verlies hebben. De show kreeg gemengde recensies, omdat sommigen dachten dat de show vermakelijk en vreemd opbeurend was, terwijl anderen de show triviaal en niet echt nodig vonden. De populariteit van de show heeft echter geleid tot tal van spin-offs en internationale versies, waaronder Storage Wars: Texas, Storage Wars: New York en Storage Wars: Miami.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hey mensen, nieuw op Instagram. Beter laat dan nooit! Ik moet naar buiten en wat kluisjes kopen, spreek jullie later allemaal!!

Een bericht gedeeld door Darrell-bladen (@darrell_sheets) op 30 augustus 2016 om 20:40 uur PDT

Ongewone vondsten

Sheets staat bekend om een ​​aantal ongewone en waardevolle vondsten tijdens zijn run met de show. Enkele van zijn grootste vondsten zijn een enorme verzameling stripboeken, vier tekeningen van Pablo Picasso en een brief van Abraham Lincoln die voor meer dan $ 15.000 werd verkocht. Hij onthulde ook in een interview dat hij ooit een in plastic verpakt menselijk lijk in een opslagkluis had gevonden, en uit het daaropvolgende onderzoek bleek dat de huurder van de vorige locker zijn vrouw had vermoord en haar lichaam in de eenheid had verborgen. Hij is ook degene die de grootste winst in de geschiedenis van de show claimt, nadat hij een kluisje had gekocht dat talloze originele kunstwerken van Frank Gutierrez bevatte en vervolgens voor meer dan $ 300.000 verkocht.

Darrell Sheets en Kimberly Wuerfel

deven hubbard homo

Priveleven

Hoewel Darrell een zoon heeft die op de show te zien was, werd hij uiteindelijk uitgeschakeld vanwege budgetbeperkingen en werkt hij nu als makelaar. Hij was ooit getrouwd met de moeder van zijn zoon Brandon, maar het huwelijk duurde niet lang en eindigde in een scheiding. Vervolgens ontmoette hij Kimberly Wuerfel terwijl de twee gescheiden rijstroken reden op een snelweg in Californië. Na elkaar een blik te hebben gewisseld, joeg Darrell haar achterna en gaf haar zijn nummer. Het stel is nu verloofd.

Is Darrell-bladen op sociale media?

Net als tal van reality-tv-persoonlijkheden, is Sheets erg actief op sociale media, met name op Twitter en Instagram, die beide zijn beschikbare items promoten, voornamelijk via zijn Instagram-outlet. Hij promoot ook een persoonlijke website via zijn Instagram-account, hoewel het momenteel niet lijkt te werken. Hij toont ook foto's van zijn reizen en werk, en is ook vaak te zien op foto's met zijn verloofde en zijn zoon.

Aanbevolen