Acteurs

Wie is acteur Derek Theler? Zijn Wiki: Vrouw, Netto waarde, Broers en zussen, Familie, Ouders, Bio

Wie is Derek Theler?

Derek Theler werd geboren op 29 junieOktober 1986, in Fort Collins, Colorado, VS, en is een acteur en model, waarschijnlijk het best erkend voor zijn rollen in populaire tv-series zoals The Middle, Cougartown en The Hills, evenals voor de hoofdrol in de rol van Danny Wheeler in een andere Tv-serie, Baby Daddy. Hij staat ook bekend om het regisseren van zijn eigen korte film getiteld Intrusion. Bovendien verscheen hij in de videoclip voor het nummer van Rihanna, So Hard.

Bekijk dit bericht op Instagram

Colorado jongen

Een bericht gedeeld door Derek Theler (@derektheler) op 26 februari 2018 om 14:56 PST

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel informatie over Dereks jeugd, alleen dat hij door zijn ouders is opgevoed in een liefdevol huis in Fort Collins, met zijn zus. Toen hij nog maar drie jaar oud was, werd bij hem type I diabetes vastgesteld, maar zijn vader hield er al op zeer jonge leeftijd van om veel met Derek te sporten. Derek raakte zelf geïnteresseerd in sport en begon te voetballen, zwemmen en motorrijden, dus na zijn toelatingsexamen schreef hij zich in aan de Colorado State University, waar hij afstudeerde met een graad in sportgeneeskunde en voeding.

Carrièrebegin

Om over zijn carrière te praten, realiseerde Derek zich na zijn afstuderen dat hij ook geïnteresseerd was in acteren, en begon auditie te doen voor kleine rollen in verschillende tv-series. Hij maakte zijn debuut in een aflevering van de serie The Middle, gevolgd door zijn optredens in andere series, zoals Cougar Town en The Hills, allemaal in 2009. In datzelfde jaar kreeg hij de rol van Cliff in de korte film G Love, waarna hij een gastrol had in twee afleveringen van de tv-serie The Tonight Show With Conan O'Brien (2009-2010).

Bekijk ons ​​in @windycityLIVE vandaag om 11 uur! Had een geweldige tijd in Chicago met @jlblives en @Tahj_Mowry pic.twitter.com/JSnIYGYdZA

— Derek Theler (@DerekTheler) 15 oktober 2014


Gedurende de volgende twee jaar bleef hij verschijnen in ondersteunende rollen in tv-titels als Vampire Zombie Werewolf (2010), Conan (2011) en 90210 (2011), naast vele anderen. Het is ook bekend dat hij auditie deed voor de cast van Captain America, maar niet werd gekozen voor de rol omdat hij nog aan het begin van zijn carrière stond en hij niet veel ervaring had. Daarom besloot hij zichzelf in 2010 uit te proberen als regisseur, producent en schrijver van de korte film Intrusion.

De trouwklokken luiden! Mis de zomerfinale van #BabyDaddy Woensdag om 8:30/7:30c aan @ABCFamily ! pic.twitter.com/1MihikTvRV

— Derek Theler (@DerekTheler) 4 augustus 2015

Rise to Fame en baby papa

Zijn acteerdoorbraak kwam in 2012 toen hij zijn eerste grote rol kreeg, gekozen om Danny Wheeler, de broer van het titelpersonage, te spelen in de comedyserie van de ABC Family, getiteld Baby Daddy, die tot 2017 werd uitgezonden en een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegde. . Deze rol leverde hem twee nominaties op voor Teen Choice Awards in 2013 en 2016. Tegelijkertijd won Derek de rol van Derek Moore in de film Camp Virginovich uit 2012, geregisseerd door Michael Carrera en Russell Stuart, gevolgd door zijn vertolking van Riggins in de tv. serie Project: SERA (2013).

Zorg ervoor dat je vanavond de mid season finale van Baby Daddy niet mist! pic.twitter.com/DAcBqPJe5L

— Derek Theler (@DerekTheler) 7 april 2016

Dereks volgende twee grote rollen kwamen toen hij te zien was als Chase Walker in de film Shark Killer, en speelde in de rol van Jordan in de film How Sarah Got Her Wings, beide in 2015, waardoor zijn populariteit verder toenam.

Recente jaren

In 2016 verscheen Derek in de rol van Jake Kenman in de tv-film Secret Summer, waarna hij een gastrol had in de alom populaire YouTube-serie Princess Rap Battle. Bovendien bracht het jaar 2018 hem een ​​nieuwe doorbraak, want hij verscheen als Aric Dacia/XO Manowar in de webserie Ninjak Vs The Valiant Universe, en recentelijk is aangekondigd dat hij zal spelen als Craig Hollis/Mister Immortal in de tv-serie Marvel's New Warriors, die gepland staat voor een release eind 2018.

Modellencarrière

Parallel aan zijn acteercarrière zette Derek zijn carrière als model voort en ontving hij talloze aanbiedingen dankzij zijn goede uiterlijk en natuurlijke verschijning op tv. Hij verscheen in een commercial voor Coke Zero, die zeer populair werd en die de aandacht trok van een aantal belangrijke mensen en bedrijven die hem wilden hebben voor hun campagnes en commercials, dus verscheen hij in de campagne voor State Farm en in commercials voor enkele van de meest bekende en welvarende bedrijven ter wereld, zoals Nike, Kayak.com, Arby's en Verizon.

Derek Theler Netto waarde

Zijn carrière begon in 2009 en sindsdien is hij een actief lid van de entertainmentindustrie, voornamelijk als acteur. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Derek Theler is, wordt geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 3 miljoen is, verzameld tijdens zijn succesvolle carrière.

Het forum!

Gepost door Derek Theler Aan vrijdag 29 juni 2018

Het leven achter de schermen en liefdesaffaires

Als het gaat om zijn persoonlijke leven, is Derek Theler niet getrouwd, maar hij heeft momenteel een relatie met de beroemde actrice Lisa Marie Summerscales. Het is bekend dat hij in het verleden veel vriendinnen heeft gehad, veel bekende, waaronder actrice Meredith Giangrande tussen 2010 en 2012, waarna hij uitging met actrice Chalsea Kane, en vervolgens met Christina Ochoa van 2014 tot 2016. Zijn huidige woonplaats is in Los Angeles, Californië.

Lichaams metingen

Over zijn uiterlijk gesproken, Derek is zogenaamd knap, met blauwe ogen en lichtbruin haar. Naast zijn sportopleiding probeert hij zijn lichaam in de beste vorm te houden, met een lengte van 196 cm en een gewicht dat naar verluidt rond de 99 kg is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne aarde dag!

Een bericht gedeeld door Derek Theler (ktderektheler) op 22 april 2018 om 16:25 PDT

Aanwezigheid op sociale media

Naast zijn betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Derek Theler in zijn vrije tijd een zeer actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder zijn officiële Instagram- en Twitter-accounts, waarop hij een groot aantal volgers heeft. Verder heeft Derek zijn officiële Facebook-pagina, waarop hij regelmatig foto's uit zijn privéleven plaatst, evenals informatie over zijn aanstaande projecten.

Aanbevolen