Beroemdheden

Wie is acteur Don Wildman van Mysteries at the Museum? Zijn bio: nettowaarde, lengte, broers en zussen, kinderen, verhaal

Wie is Don Wildman?

Don Wildman werd geboren op 27 maart 1961 in Philadelphia, Pennsylvania, VS, en is een verteller en gastheer, bekend om zijn werk aan verschillende shows, waaronder Off Limits, Monumental Mysteries en Mysteries at the Museum. Hij presenteerde ook de show Weird Travels die werd getoond op het Travel Channel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Leuk gedaan met de nieuwste promo ... thx allemaal! @travelchannel #matm #mysteries

Een bericht gedeeld door Don Wildman (@donwildman) op 15 augustus 2017 om 21:03 uur PDT

De rijkdom van Don Wildman

Hoe rijk is Don Wildman? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van minimaal $ 500.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Hij doet hostingwerk sinds eind jaren negentig. en heeft ook wat acteerwerk gedaan. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Onderwijs en loopbaanbegin

Don groeide op in Pitman, New Jersey en zou naar de Quaker-kostschool Westtown School in Chester County, Pennsylvania gaan. Na zijn toelatingsexamen vervolgde hij zijn opleiding aan een andere Quaker-school - Earlham College in Richmond, Indiana. Toen hij ontdekte dat hij een acteercarrière wilde nastreven, volgde hij een opleiding aan The Drama Studio in Londen, Engeland. Hij begon zijn carrière aanvankelijk in New York, waar hij commercieel werk deed en verschillende toneelvoorstellingen maakte. Hij verscheen als een onderdeel van het toneelstuk Gross Indecency: The Three Trials of Oscar Wilde, maar op zoek naar kansen leidde hem uiteindelijk naar ESPN en werd de gastheer van de show Men's Journal. Ook was hij te gast in de televisieserie Primetime Glick waarin hij de rol van Sam Hoibins vertolkte.

Don Wildman begint de dag op KTLA Channel 5 Morning News met Wendy Burch en Chris Burrous.

Gepost door Don Wildman Aan zondag 15 april 2012

Hostingwerk

2003 markeerde het begin van zijn prominente hostingcarrière, toen hij de gastheer werd van de show Weird Travels. De paranormale documentairereeks bevat verschillende paranormale onderwerpen over de hele wereld, waaronder spookachtige locaties en cryptozoologische wezens. De show zou een seizoen duren van 26 afleveringen, die werd uitgezonden van 2001 tot 2006. Enkele van de onderwerpen van de show waren Bigfoot, het monster van Loch Ness, de mysterieuze Nazca- en Maya-beschavingen, de legende van de Heilige Graal en UFO graancirkels.

Tijdens deze run in de show verscheen hij ook in twee afleveringen van de soap Passions, en na een paar kleine projecten werd Wildman vervolgens de gastheer van Cities of the Underworld uit 2008, een documentaireserie die werd uitgezonden op het History-kanaal waarin de ondergrondse cultuur en omgeving van verschillende beschavingen, aanvankelijk georganiseerd door Eric Geller voordat Wildman het overnam. Enkele van de plaatsen die in de show te zien zijn, zijn Napels in Italië, Boekarest in Roemenië, Praag in Tsjechië, Chicago in de Verenigde Staten en Jeruzalem in Israël. De show duurde twee seizoenen en hij zou dan doorgaan naar zijn volgende project, Off Limits, uitgezonden van 2011 tot 2013 op het Travel Channel, en bedoeld om geheimen van onontgonnen gebieden op verschillende locaties over de hele wereld te onthullen.

Recente projecten

Don is momenteel de gastheer van drie series, waarvan de eerste in 2010 begon met de titel Mysteries at the Museum, die zich richt op museumartefacten met een mysterieuze of ongebruikelijke oorsprong, en tijdens de reeks van 19 seizoen sas van 2018, artefacten heeft opgenomen zoals de Mona Lisa, het Bonnie & Clyde-geweer, de USS Intrepid, de Hope Diamond en de Willamette Meteoriet. In de afgelopen jaren heeft hij Billaird Balls, de Legend of Zorro, de Doughnut en de FDR-moord gecoverd.

Geweldig Andesgebergte. nu aan @travelchannel #MysteriesAtTheMuseum #MATM #AndesRedding pic.twitter.com/XR3TyDH65u

— Don Wildman (@donwildman) 5 januari 2018


In 2012 begon Don de zelfverklarende Filthy Cities te hosten, en het jaar daarop werd hij de gastheer van Mysteries bij het Monument op het Travel Channel, dat onopgeloste mysteries en historische verhalen achter de nationale monumenten in de VS toont, waaronder het Hollywood-bord, een grafsteen gekoppeld aan het Mercy Brown Vampire Incident, de Miraculous Stairs in New Mexico, Half Dome in Yosemite National Park en het Rocky Balboa Statue. De show breidde zich vervolgens uit naar andere locaties, zoals in Londen, Engeland.

Persoonlijk leven, incidenten

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Don getrouwd is met Melissa Haizlip, hoewel er geen details over hun relatie of huwelijk met het publiek zijn gedeeld, behalve dat ze in Los Angeles, Californië wonen. Hij zei in een interview dat hij een fervent duiker is en ook bezig is met het behalen van een vliegbrevet voor kleine vaartuigen. Hij brak een keer zijn sleutelbeen tijdens het filmen voor de show Men's Journal, en kreeg een ongeluk tijdens het mountainbiken over de Devil's Staircase in Sedona, Arizona. Hij is te zien in tal van infomercials voor producten zoals AAA Texas en CorEvolution Trainer.

Aanbevolen