Acteurs

Wie is acteur Graham Wardle? Zijn biografie: vrouw Allison Wardle, lengte, bruiloft, nettowaarde, familie

Wie is Graham Wardle?

Graham Wardle werd geboren op 6 september 1986 in Mission, British Columbia, Canada, en is een fotograaf, filmmaker en acteur, waarschijnlijk het best bekend voor zijn rol van Ty Borden in de tv-serie Heartland. Hij heeft tijdens zijn carrière ook aan tal van films en andere televisieprojecten gewerkt.

ADR voor Cold Lights, de film.

Gepost door Graham Wardle Aan dinsdag 26 november 2013

Het vermogen van Graham Wardle

Hoe rijk is Graham Wardle? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 3 miljoen, verdiend door succes in de acteerindustrie. Hij heeft tijdens zijn carrière ook productie- en castingdirecteurwerk gedaan, en naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Carrièrebegin

Grahams familie verhuisde later naar New Westminster in de buurt van Vancouver, waar hij samen met vijf broers en zussen zou opgroeien. Zijn acteercarrière kwam toevallig tot stand toen hij samen met zijn moeder een kamer tegenkwam die niet wist dat het voor acteeraudities voor kinderen was. Hij werd geselecteerd voor een speelgoedreclame die leidde tot het begin van zijn acteercarrière . Hij verscheen aanvankelijk in verschillende tv-shows, voornamelijk als gast, waaronder in The Sentinel en The New Addams Family.

In de komende jaren zou zijn acteerwerk doorgaan, eerst in gastrollen in shows als The Outer Limits en Life as We Know It. Hij schreef zich in aan de Capiliano University in Vancouver, waar hij studeerde aan het Motion Picture and Production Program van de universiteit. Hij maakte films als onderdeel van zijn studie, en verscheen ook in verschillende films, waaronder Killer Bash, een televisiehorrorfilm, en Fallen, een bovennatuurlijke film die het verhaal volgt van politiedetective John Hobbes, gespeeld door Denzel Washington. Hij studeerde af in 2007.

Onze man genaamd Ty was gisteren op de set, maar ik kreeg toen geen foto (slechte zwart-wit!). Dit maakt het goed, niet? ? #HLinProd pic.twitter.com/tQ83Qtxjzg

— Hartland (@HeartlandOnCBC) 10 mei 2017

Verder werk en Heartland

Wardle had vervolgens verschillende grote filmrollen, terwijl hij ook onafhankelijk werk deed. Hij werd gecast in de film In the Land of Women met Adam Brody, Meg Ryan, Mackenzie Vega en Kristen Stewart. Het jaar daarop verscheen hij in That One Night, een komische film die werd uitgezonden op het Omaha Film Festival 2008 en samenwerkte met Amanda Crew, Crystal Lower en Sam Easton.

Het was rond deze tijd dat hij werd gecast in zijn meest opvallende rol in de show getiteld Hartland een tv-serie die werd uitgezonden op CBC. De serie is gebaseerd op een gelijknamige boekenreeks, geschreven door Lauren Brooke, en volgt het leven van zussen, hun grootvader en Ty Borden terwijl ze door het leven gaan op een ranch. Het werd het langstlopende één uur durende scriptdrama in de Canadese televisiegeschiedenis in 2015, en loopt al 11 seizoenen met een 12ewordt eind 2018 uitgezonden. In de show speelt hij een personage dat op de ranch begint te werken om zijn proeftijd van Juvenile Hall te voltooien, en geniet daar zo veel van het leven dat hij besluit zelfs na zijn proeftijd te blijven.

https://www.instagram.com/p/BLDIcD-D9Uk/

Latere carrière en werk achter de schermen

Terwijl hij aan Heartland werkte, verscheen Graham in een aflevering van Supernatural om zijn gastrol te hernemen na en optreden in een aflevering van de show in 2005. De serie volgt de Winchester-broers gespeeld door Jared Padalecki en Jensen Ackles, terwijl ze op verschillende bovennatuurlijke wezens jagen. Een van zijn laatste acteerprojecten is Grave Halloween, een televisiefilm geproduceerd voor SyFy en gesitueerd in Japan, maar gefilmd in Canada, gevolgd door een optreden in de film getiteld Cold Lights.

Naast acteren heeft hij ook achter de schermen gewerkt, te beginnen met de film Versus als casting director en editor, een onafhankelijke Japanse zombiefilm geregisseerd door Ryuhei Kitamura. Daarna concentreerde hij zich meer op productiewerk en werd hij de producer van Under Pressure en The Vessel, een webserie gericht op een drietal beste vrienden die een gezin willen stichten. Hij was ook de producent van de film Cold Lights, gemaakt door de Lone Maverick Movie and Entertainment Company, waarvan hij mede-oprichter is.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Graham sinds 2015 getrouwd is met Allison Wardle. Daarvoor was hij gekoppeld aan Heartland co-ster Amber Marshall vanwege hun chemie op het scherm, maar de geruchten werden later neergeschoten toen beide acteurs onthulden publiekelijk hun relaties, aangezien ze allebei al getrouwd zijn. Net als tal van acteurs is hij online actief via sociale media, met accounts op Twitter, Instagram en Facebook, waarop hij enkele van zijn recente projecten promoot, waaronder afleveringen van Heartland. Hij plaatst ook enkele van zijn dagelijkse inspanningen, waaronder foto's van familie en reizen.

Aanbevolen