Acteurs

Wie is acteur Jake Weary uit As the World Turns? Zijn Wiki: Hoogte, Nettowaarde, Affaire, Getrouwd, Metingen, Feiten, Rechte

Wie is acteur Jake Weary uit As the World Turns?

Geboren Jacob Moe op onder het teken Waterman op de 14evan februari 1990 in Trenton, New Jersey, VS, hij is een 28-jarige blanke acteur, muzikant, singer-songwriter en muziekproducent, misschien wel het best bekend bij de wereld vanwege zijn significante aanwezigheid op het tv-scherm in de rol van Luke Snyder in de CBS-soap As the World Turns. Hij heeft sinds 2004 een aantal andere rollen in verschillende films en tv-shows gehad tijdens zijn vaak lucratieve acteercarrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

☘️?Fijne St. Patrick's day!?☘️#jakeweary #animalkingdom

Een bericht gedeeld door Jake Weary Fan (@jakeweary__) op 17 maart 2017 om 11:59 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Jake groeide op in zijn geboorteplaats, door zijn populaire acteur en regisseur, vader Allen Cudney 'A.C.' en zijn moeder Kim Zimmer, die een Daytime Emmy Award-winnende actrice is. Hij is ook niet enig kind, want hij heeft een oudere zus genaamd Rachel Weary en een oudere broer Max Weary. Wat zijn vroege interesses betreft, is er het feit dat Jake begon met het schrijven en produceren van muziek toen hij nog maar 12 jaar oud was, met het schrijven van hiphop- en rapmuziek. Er is geen informatie over zijn middelbare school, inschrijvingsdatum en eventuele vervolgopleidingen, maar het is bekend dat hij zijn carrière op jonge leeftijd begon.

Carrière

Op de genoemde tijd dat hij begon met het schrijven van muziek, maakte hij ook zijn filmdebuut in de tv-soap getiteld Guiding Light als een niet-gecrediteerde gast naast zijn moeder, die Reva Shayne in de serie speelde. Zijn eerste gecrediteerde rol was als Shane Madden in een aflevering van Law & Order: Special Victims Unit in 2004, terwijl zijn filmdebuut in de rol van Harris was in Testing Bob uit 2005. In hetzelfde jaar verscheen hij weer in Law & Order, maar dit keer in de Criminal Intent-versie. Hij beleefde uiteindelijk zijn grote doorbraak in hetzelfde jaar, toen hij de rol van Luke Snyder verwierf in de populaire tv-serie As The World Turns, waarin hij 58 afleveringen bleef, hoewel hij naar verwachting langer zou blijven, en de besluit om te vertrekken was op eigen initiatief. Hij speelde in vijf films en een enkele aflevering van een tv-serie tussen 2005 en 2012, waarna hij werd gecast in 17 afleveringen van Fred, the Show. Hij kreeg nog twee terugkerende rollen in 2014 en 2015, terwijl hij ondertussen kleine optredens in verschillende films vasthield. Eindelijk, in 2016, kreeg hij de rol die hij 36 afleveringen behield in Animal Kingdom, en hij is momenteel betrokken bij een film die het postproductiestadium heeft gepasseerd maar nog moet worden uitgebracht.

Heeft niemand getweet over de gelijkenis tussen Joshua Jackson IRL en Jake Weary in? #Dierenrijk ? pic.twitter.com/jJPVfii9gW

— Carey R. Woodruff (@carey) 20 juni 2018

hou van het leven

Wat Jake's romantische betrokkenheid betreft, kan hierover vrijwel niets met zekerheid worden gezegd. Tot voor kort heeft hij nooit publiekelijk genegenheid jegens iemand getoond, maar de laatste tijd werd hij gezien bij verschillende evenementen met het talentvolle model Vera Lesavoy, hoewel geen van de beroemdheden bevestigde dat er enige romantische betrokkenheid is. Anders dan dat, is er geen controverse over hem geweest, met of zonder een ander persoon.

Homobeschuldigingen

Na het verlaten van zijn rol als Luke Snyder in As the World Turns, een personage dat ook homo is, beweerden verschillende bronnen en individuen dat Jake homofoob is en dat hij uiteindelijk de rol weigerde omdat hij niet ruimdenkend genoeg is. Jake zelf verklaarde echter dat dit niet het geval is en dat hij simpelweg om persoonlijke redenen is vertrokken.

Wat is het vermogen van Jake Weary?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jake Weary medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Jake's opgebouwde rijkdom meer dan $ 1 miljoen bedraagt, grotendeels geholpen door zijn successen in de entertainmentindustrie, terwijl de grootste bijdrage komt van zijn significante aanwezigheid op het scherm in As the World Turns. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Seizoen 2 van @Dierenrijk was een familieaangelegenheid. #35mm #FlashbackFriday pic.twitter.com/gs3vacblCd

— TNT Drama (@tntdrama) 6 oktober 2017

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren acteur, zijn lengte is 1,70 m en zijn huidige gewicht is 65 kg. Zijn haar is blond en zijn ogen zijn lichtblauw, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als gespierd wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve acteurs om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om zo de populariteit van de titels waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen net. waard. Het lijkt erop dat David niet veel geeft om deze celebrity-trend, omdat zijn aanwezigheid op de meeste sociale-medianetwerken niet zo groot is. Facebook- en Instagram-accounts – als die er zijn – zijn nergens te vinden, terwijl zijn Instagram-account meer dan 15.000 volgers heeft.

Aanbevolen