Acteurs

Wie is acteur James Denton? Zijn biografie: gewichtsverlies, vrouw, nettowaarde, gezin, moederkanker

Wie is James Denton?

Geboren als James Thomas Denton Jr. op 20 januari 1963 in Nashville, Tennessee, VS, is hij een televisie- en filmacteur, wereldwijd bekend om zijn rollen als Mike Delfino in de tv-serie Desperate Housewives (2004-2012), en de meeste onlangs als Dr. Sam Radford in de tv-fantasie-dramaserie Good Witch (2015-2018), naast vele andere verschillende rollen die hij tot nu toe in zijn carrière heeft veiliggesteld. Hij was ook de stem van Clark Kent/Superman in de animatiefilm All-Star Superman in 2011.

https://www.instagram.com/p/BjF5BgqgWF8/

James Denton Bio: vroege leven, moederkanker en onderwijs

James is het middelste kind van drie van J.T. Denton, die tandarts was, en zijn vrouw Mary Jean Woolslair, die helaas in 2002 overleed nadat ze haar strijd tegen borstkanker had verloren. Tijdens zijn jeugd was James geneigd tot de zuidelijke doop, en als gevolg daarvan was hij een minister van muziek in de Westmoreland United Methodist Church, gelegen in Westmoreland, Tennessee. Hij groeide echter op in Goodlettsville, waar hij afstudeerde aan Goodlettsville High School, waarna hij zich inschreef aan de Universiteit van Tennessee, aanvankelijk met als hoofdvak televisie/journalistiek, maar het was in de reclame dat hij zijn diploma behaalde en vervolgens werkte voor een paar radiostations die advertenties verkochten, voordat hij besloot acteur te worden.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

James begon zijn acteercarrière in een klein theater in Nashville, maar verhuisde na een paar optredens naar Californië omdat hij fulltime acteur wilde worden. Zijn eerste rol op het scherm was in de film Thieves Quarter in 1993, en hij ging verder met de rol van Nick in een andere film - Hunter's Moon. Het was in 1997 dat hij de eerste echte stralen van succes voelde toen hij werd gekozen voor de rol van Mr. Lyle in de Primetime Emmy Award-genomineerde serie The Pretender, en tot en met 2000 te zien was in 36 afleveringen van de veelgeprezen serie. Denton sloot de jaren '90 af met rollen in John Woo's Oscar-genomineerde Face-Off (1997) met John Travolta en Nicolas Cage, en in Mike Nichols' Oscar-genomineerde Primary Colors (1998) met John Travolta, Emma Thompson en Kathy Bates. Hij bleef bijrollen in verschillende films en tv-series, waaronder in The Pretender: Island of the Haunted (2001) en Philly (2001-2002), maar dat was genoeg voor hem om een ​​rol te spelen in de zeer succesvolle tv-dramaserie. Wanhopige huisvrouwen.

Stijging naar bekendheid

James maakte tot 2012 deel uit van de Desperate Housewives-serie en verscheen in 180 afleveringen tijdens zijn periode. Hij won onder meer twee SAG-awards voor zijn werk aan de serie, maar wat belangrijker is, hij werd een ster. Hij was tijdens de serie niet erg actief als acteur elders, maar verscheen toch in verschillende films, waaronder de dramafilm Beautiful Dreamer (2006), waarin hij samen met Brooke Langton en Colin Egglesfield speelde. Na het einde van Desperate Housewives zette James zijn carrière behoorlijk succesvol voort, eerst in de romantische komediefilm Karaoke Man (2012) en daarna de hoofdrol in de actiedramafilm Revelation Road: The Black Rider in 2014.

https://www.instagram.com/p/Bdp7SonllDG/?taken-by=jamesdentonofficial

Voortdurend succes

James was echter op zoek naar een nieuwe verloving voor de lange termijn, en hij wachtte niet lang, want hij werd gekozen voor de rol van Dr. Sam Radford in de nieuwe fantasieserie goede heks in 2015 en is sindsdien verschenen in 44 afleveringen van de bekroonde serie. Hij had verschillende andere opmerkelijke rollen, waaronder die van Peter Hudson in de tv-serie Devious Maids, en werkt nu aan de film Selfie Dad, gepland voor eind 2018, waarin hij naast Michael Jr. en Chonda Pierce zal schitteren. .

https://www.instagram.com/p/BomVWaAg0or/?taken-by=jamesdentonofficial

Weet je hoe rijk James Denton is?

James is nu verschenen in meer dan 50 film- en tv-titels, waarvan sommige zijn rijkdom aanzienlijk hebben vergroot, hoewel sommige geen positieve invloed op zijn carrière hebben gehad. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk James Denton is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Denton zo hoog is als $ 7 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=100807086645679&set=pb.100001491633610.-220752000.1538987272.&type=3&theater

Kent u het persoonlijke leven, zaken, huwelijk en kinderen van James?

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is James vrij open geweest over de ups en downs die hem achter de camera overkomen. Hij heeft twee kinderen, Sheppard en Malin, met zijn tweede vrouw, Erin O'Brien, met wie hij in december 2002 trouwde. Hij heeft één mislukt huwelijk achter de rug met actrice Jenna Lyn Ward, dat duurde van 1997 tot 2000. Hij heeft ook is gezien met verschillende andere beroemdheden, waaronder Deana Carter, die een countrymuziekster werd en zeven studioalbums uitbracht, waaronder het multi-platina album Did I Shave My Legs for This? in 1996.

Afbeeldingsbron

Naast zijn succesvolle carrière is James ook verbonden met de gemeenschap; in zijn meest recente onderneming zal hij verschijnen als de gastheer van de American Humane Hero Dog Awards. James heeft ook tijd gevonden om te sporten en is nu mede-eigenaar van het minor league baseball team Orange County Flyers, dat nu deelneemt aan Golden Baseball Leagues.

Internetpopulariteit

James is niet dol op sociale-medianetwerken, hoewel hij op Instagram te vinden is. Hij heeft meer dan 2.200 volgers en heeft zijn recente carrière-inspanningen met hen gedeeld, inclusief foto's van de set van de serie goede heks . Dus, als je nog geen fan bent van deze succesvolle acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden en hem te helpen zijn fanbase op te bouwen. Hij is niet actief op Facebook en Twitter.

Aanbevolen