Acteurs

Wie is acteur Joe Penny? Zijn biografie: vrouw, gezin, kinderen, nettowaarde vandaag, getrouwd, feiten, hetero, verhaal

Wie is acteur Joe Penny?

Joseph Edward Penny Jr. werd geboren op 24 juni 1956 in Londen, Engeland, en is een acteur, misschien nog steeds het best bekend als onderdeel van de tv-detectiveserie Riptide in de rol van Nick Ryder van 1984 tot 1986. Hij verscheen ook in de populaire tv-serie Jake and the Fatman (1987-92).

Bekijk dit bericht op Instagram

#JoePenny #Cop #PoliceOfficer #Leer

Een bericht gedeeld door SigarenSpierenMannen (@cigarsmusclesmen) op 2 december 2016 om 11:57 uur PST

De rijkdom van Joe Penny

Hoe rijk is Joe Penny? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 500.000, meestal verdiend door zijn carrière als acteur, die is verschenen in tal van andere televisieprojecten en films. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Joe's vader was Amerikaans en moeder Italiaans - zijn familie verhuisde later van Londen naar Marietta, Georgia, waar ze zouden blijven tot zijn ouders scheidden. Daarna verhuisde hij met zijn moeder naar Californië, waar hij naar de Marina High School zou gaan, waar hij zowel basketbal als voetbal speelde. Hij was geen prominente student en nam nooit echt deel aan buitenschoolse activiteiten - hij werd zelfs vermeld als vermist in actie in elk jaarboek van de school.

Na het voltooien van zijn studie nam hij verschillende klusjes aan om rond te komen, zoals een vaatwasser, een postvrachtwagenwasser en een ploegbaas voordat hij acteermogelijkheden vond. Hij studeerde bij Lee Strasberg en dankzij zijn houding kon hij verschillende stoere jongensrollen spelen in Hollywood. In de late jaren zeventig tot in de jaren tachtig had hij verschillende heroïsche en gemene rollen, waarvan er vele hem als gangster speelden. Hij maakte ook deel uit van de pilot van The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries.

Waarnemend Prominentie

Penny begon zijn carrière in verschillende televisiefilms en pilots, had toen een van zijn eerste terugkerende rollen op televisie in de serie Forever Fernwood, speelde de rol van Sal DiVito en had rollen in CHiPs, Vega$, Flamingo Road en Archie Bunker's Plaats. Hij begon ook te verschijnen in verschillende films, zoals Our Winning Season en Gangster Wars in de rol van Benjamin Bugsy Siegel. In 1984 werd hij een van de belangrijkste castleden in de show Riptide, waarin hij de rol van Nick Ryder kreeg, uitgezonden op NBC als een detectiveserie die drie seizoenen zou duren, maar nog steeds herhalingen had op het USA Network tijdens eind jaren tachtig. Penny zou in de tussentijd in andere televisieprojecten verschijnen, als gast in The Twilight Zone, een revival van de gelijknamige televisieserie uit de jaren 60, en in televisiefilms Perry Mason: The Case of the Shooting Star, en Blood Vows: het verhaal van een maffia-vrouw.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geboren op deze datum acteur #joepenny, ik hield van de show #riptide

Een bericht gedeeld door de Tsjaad (@thekitschiestchad) op 24 juni 2018 om 9:26 uur PDT

Later werk

In 1987 werd Joe gecast als Jake Styles in de televisieserie Jake and the Fatman, een misdaaddrama dat aanklager J.L. Fatman McCabe en onderzoeker Jake Styles volgt terwijl ze verschillende misdaden behandelen. De show zou in totaal vijf seizoenen op CBS draaien en eindigde in 1992. Het succes van de show zou leiden tot de spin-off Diagnosis: Murder, die ook op zichzelf populair zou worden. Na zijn run met Jake en de Fatman, zou Joe merken dat hij weer in televisiefilms zou verschijnen.

Hij had ook de kans om gastoptredens te maken in recente populaire shows - hij maakte deel uit van The Sopranos, Walker, Texas Ranger, 7eHeaven en CSI: Crime Scene Investigation. In de jaren 2000 werd hij een van de sterren van de Jane Doe-televisiefilmserie op het Hallmark Channel, met in de hoofdrol naast Lea Thompson in tal van producties, waaronder Jane Doe: Vanishing Act, Jane Doe: The Wrong Face en Jane Doe: Ties That Bind. . In 2006 had Joe vervolgens een terugkerende rol in Days of Our Lives en een paar jaar later vond hij een terugkerende rol in Cold Case.

Persoonlijk leven en relaties

Veel bronnen geven aan dat Penny sinds 2004 getrouwd is met Cindy, maar vanwege hoe privé hun relatie is, zijn er geen details over het al dan niet hebben van kinderen.

Een van de redenen waarom zijn persoonlijke leven privé blijft, is te wijten aan het ontbreken van sociale-media-accounts bij een van de grote sociale-mediawebsites, zoals Facebook, Twitter of Instagram. Hij is sinds 2011 ook niet meer actief geweest met acteerwerk en heeft de afgelopen jaren de media laag gehouden.

Aanbevolen