Acteurs

Wie is acteur Ravi Patel? Zijn Wiki: Vrouw Mahaley Patel (nee Hessam), Bruiloft, Getrouwd, Bio

Wie is Ravi Patel?

Ravi Patel werd geboren op 18 december 1978 in Freeport, Illinois, VS, en is een acteur en voormalig investeringsbankier, waarschijnlijk het best bekend voor zijn optredens in projecten zoals Easy Money waarin hij de rol van George Patil speelde. Hij maakte ook deel uit van acteerprojecten zoals Past Life en Grandfathered.
https://www.instagram.com/p/BHe5LFmg7QE/?hl=en&taken-by=showmetheravi

De rijkdom van Ravi Patel

Hoe rijk is Ravi Patel? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van $ 700.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Hij regisseerde ook de bekroonde documentaire Meet the Patels. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Begin - Het vroege leven en onderwijs

Ravi bracht het grootste deel van zijn tijd door met opgroeien in Charlotte, North Carolina - zijn vader werkte als financieel adviseur terwijl zijn moeder een makelaar was. Hij heeft ook een zus, die een carrière in entertainment zou gaan doen, met de nadruk op schrijven en regisseren. Hij zou later naar de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill gaan en dubbele majors in International Studies and Economics volgen, afstuderen in 2001 en vervolgens een carrière in investeringsbankieren.

Hij verhuisde naar Los Angeles en gedurende zijn tijd daar hielp hij mee aan de oprichting van het pokermagazine All In, dat zich aanvankelijk richtte op het kaartspel voordat hij overstapte naar zowel fantasiesporten als eSports, wat competitieve videogaming is. Terwijl hij als investeringsbankier werkte, nam Ravi een emcee-baan aan, wat ertoe leidde dat hij geïmproviseerde stand-up deed als onderdeel van zijn werk. Dit zou hem uiteindelijk een agent opleveren, en hij zou doorgaan en zijn hand proberen bij talloze audities.
https://www.instagram.com/p/BD1WzXTRVJu/?hl=en&taken-by=showmetheravi

Een acteercarrière

Patel zou zijn acteercarrière beginnen door in tal van commercials te verschijnen en uiteindelijk uit te breiden naar verschillende nationale commercials, wat de deur voor hem opende om ook in films en televisieseries te verschijnen. Hij debuteerde met een rol in de film Transformers en verscheen vervolgens in series als Scrubs, It's Always Sunny in Philadelphia, Hawaii Five-O en The Comedians. In 2008 maakte hij deel uit van zes afleveringen van de televisieserie Easy Money, waarin hij verscheen als George Patil. Het verhaal concentreert zich op de 28-jarige Morgan Buffkin, gespeeld door Jeff Hephner, terwijl hij de leiding heeft over de succesvolle kortlopende leningactiviteiten van de familie.

Vriendelijkste set ooit, maar deze mensen @WhitfordBradley en @Beloving2 waren me een beetje aan het verstikken. #TrofeeVrouw pic.twitter.com/Wkm8U6PS07

- Ravi V. Patel (showmetheravi) 8 februari 2014


In 2010 speelde hij Ravi in ​​de televisieserie Past Life, geïnspireerd door de MJ Rose misdaadthriller getiteld The Reincarnationist, wiens hoofdpersonage zichzelf herinneringen en aanwijzingen uit zijn vorige leven in Rome herinnert om een ​​21NSeeuwse misdaad. Daarna speelde hij in de documentaire Meet the Patels, die hij ook co-regisseerde, maakte in samenwerking met zijn zus, en die de publieksprijs zou winnen tijdens het Los Angeles Film Festival 2014. De film portretteert Ravi's autobiografische reis om een ​​Indiase vrouw te vinden. Het duo heeft sindsdien een deal gesloten met Fox Searchlight Pictures om te proberen een verhalende remake van de documentaire te maken.

Verwikkeld in een vuile apenzaak pic.twitter.com/LIClD2yQ

- Ravi V. Patel (showmetheravi) 15 mei 2012

Later werk en huwelijk

Ravi zou dan werken in een aflevering van de serie Master of None van Aziz Ansari, waarin het personage van Ansari, een 30-jarige acteur, wordt gevolgd terwijl hij verschillende ervaringen in zijn leven doormaakt. In 2015 zou Ravi dan deel gaan uitmaken van de serie Grandfathered, met John Stamos in de hoofdrol, en beschrijft het leven van een restauranteigenaar en vrijgezel, die ontdekt dat hij een zoon en een kleindochter heeft uit een relatie die 25 jaar eerder plaatsvond.
https://www.instagram.com/p/wxpQopRVJF/?hl=en&taken-by=showmetheravi
Ravi is sinds 2015 getrouwd met actrice Mahaley Hessam.

Naast zijn acteerwerk doet Ravi af en toe ook wat liefdadigheidswerk. Hij is mede-oprichter van het goede doel This Bar Saves Lives, dat een maaltijdpakket doneert voor elke mueslireep die ze verkopen. Hij staat ook bekend als een actieve investeerder als het gaat om start-ups in wellness en gezondheid.

Zit Ravi Patel op sociale media?

Patel is zeer actief op sociale media, met name Twitter en Instagram waarop hij regelmatig post. Hij toont vaak foto's van zijn projecten en toont gebeurtenissen uit zijn dagelijks leven. Hij laat ook foto's zien van zichzelf met zijn vrouw en werkt ook zijn liefdadigheidswerk bij vanuit This Bar Saves Lives. Ze post ook over zijn werk en heeft een paar foto's van zijn zus op zijn Instagram-account. Ook zijn Twitter-account is erg actief, waarin hij updates geeft over zijn dagelijks leven. Hij doet veel komische inhoud op zijn berichten, evenals een paar updates en commentaren op enkele van de recente rages in de populaire cultuur.

Aanbevolen