Acteurs

Wie is acteur Robert Conrad en leeft hij nog steeds? Zijn Wiki: Kinderen, Nettowaarde, Vrouw, Gezondheid, Bio

Wie is Robert Conrad?

Conrad Robert Falk werd geboren op 1 maart 1935 in Chicago, Illinois, VS, en is een voormalig acteur, stuntman en zanger, waarschijnlijk het best bekend van optredens in de televisieserie 'The Wild Wild West' waarin hij Secret Service-agent James T. West, en in Baa Baa Black Sheep als 'Pappy' Boyington.

De rijkdom van Robert Conrad

Hoe rijk is Robert Conrad? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 2 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Hij werkte ook op de radio als presentator en nam verschillende liedjes op, die allemaal de positie van zijn rijkdom verzekerden.

Het vroege leven en onderwijs

Conrad is van gedeeltelijk Duitse afkomst - zijn ouders waren 16 en 15 jaar oud toen ze hem kregen. Kort na zijn geboorte zouden ze hun eigen weg gaan en zijn moeder zou opnieuw trouwen. Robert bezocht tijdens zijn jeugd verschillende middelbare scholen, waaronder South Shore, Hyde Park en New Trier High Schools.

Hij studeerde nooit af en stopte om fulltime te gaan werken als vrachtwagenlader en melkbezorger, voordat hij zijn opleiding voortzette. Vervolgens ging hij naar de Northwestern University om theaterkunsten te studeren, in de hoop een acteercarrière na te streven. Omdat hij leek op de acteur James Dean, werd hij aanvankelijk gebruikt in publiciteitsstunts om de bioscoopbezoekers van Dean's films te stimuleren. Hij studeerde ook zang en kreeg les van de vader van Richard Marx, Dick Marx. In 1957, na de dood van James Dean, ontmoette Conrad acteur Nick Adams, die voorstelde om naar Californië te verhuizen om te acteren.

Ik ben weer terug schat! zo opgewonden om uw telefoontjes te beantwoorden en uw e-mails te lezen. bel 818-818-6401 luister 15-17 uur PT @ https://t.co/uOhePyqbPx pic.twitter.com/mAXXkpxOkf

— Robert Conrad (@RobertConradTV) 19 oktober 2017

Een acteercarrière

In 1958 debuteerde Robert in een kleine rol in de film Juvenile Jungle, wat hem uiteindelijk leidde tot een ondersteunende rol in de film Thundering Jets, en zijn televisiedebuut in een aflevering van Bat Masterson. Hij tekende al snel een acteercontract met Warner Bros, maar begon in de jaren vijftig en zestig ook met het uitbrengen van nummers voor Warner Bros. Records; de meeste van zijn nummers werden nooit groots, en hij had slechts een kleine Billboard-hit genaamd Bye Bye Baby. Ondertussen verscheen hij in het tweede seizoen van zijn tv-serie 'Maverick', voordat hij gastoptredens maakte in verschillende andere Warner Bros.-shows.

Iedereen bedankt voor alle verjaardagswensen, ik waardeer het enorm!

Gepost door De echte Robert Conrad Aan maandag 2 maart 2015

Vervolgens werd hij geïntroduceerd als detective in de populaire serie 77 Sunset Strip, wat hem leidde tot zijn eigen spin-off getiteld Hawaiian Eye, die zou lopen van 1959 tot 1963. Hij verscheen ook in The Gallant Men, voordat hij de hoofdrol speelde in Palm Springs-weekend. Robert tekende ook een contract bij het label Orfeon, waarmee hij twee albums en een paar singles in het Spaans uitbracht. Zijn acteerwerk ging ook door, in afleveringen van Kraft Suspense Theatre, Young Dillinger en Temple Houston.

Iconische rollen - Het wilde westen, Baa Baa Black Sheep en meer

In 1965 werd Conrad gecast als de regeringsagent James West in The Wild Wild West ', wat wordt beschouwd als een van zijn meest spraakmakende rollen. De show zou vier jaar duren voordat het uiteindelijk werd geannuleerd. Hij werkte ook aan andere projecten terwijl hij in de show speelde. Na afloop van de show debuteerde hij als aanklager Paul Ryan in de televisiefilm D.A.: Murder One en zou hij zijn rol opnieuw opnemen in twee andere films - D.A.: Conspiracy to Kill en The D.A. Hij maakte consequent televisieprojecten tot in de jaren zeventig.

In 1976 vond hij opnieuw succes toen hij werd gecast als commandant 'Pappy' Boyington uit de Tweede Wereldoorlog in de serie Baa Baa Black Sheep, wat hem zou leiden tot het winnen van een People's Choice Award en ook een Golden Globe-nominatie. In de jaren tachtig concentreerde Conrad zich op productiewerk, terwijl hij bleef schitteren in televisiefilms. Hij deed in deze tijd ook regie- en schrijfwerk, en naarmate de jaren verstreken, vond hij meer posities weg van de camera's en verscheen hij steeds minder voor hen, voordat hij in 2002 met pensioen ging.

Persoonlijk leven en relaties


Roberts eerste huwelijk was met Joan Kenlay, en ze hadden samen vijf kinderen gedurende 25 jaar tot ze in 1977 gingen scheiden. Daarna ontmoette hij zijn tweede vrouw LaVelda Ione Fann tijdens de Miss National Teen-ager Pageant, die hij leidde en die ze won. Ze zouden drie kinderen krijgen tijdens hun huwelijk dat begon in 1983 en eindigde in een scheiding in 2010. Het is bekend dat Robert's zonen naast hem in televisieshows verschijnen.

Gepost door De echte Robert Conrad Aan dinsdag 6 oktober 2015

In 2003 was Robert betrokken bij een auto-ongeluk, waarbij hij frontaal op een andere auto botste waarbij beide bestuurders ernstig gewond raakten. Hij werd veroordeeld voor rijden onder invloed en moest zes maanden in huisarrest doorbrengen met alcoholadvies en een proeftijd van vijf jaar. De twee schikten het volgende jaar voor een niet nader genoemd bedrag, maar herstelden nooit echt van de crash, en het andere slachtoffer Burnett stierf in 2005 aan geperforeerde zweren, terwijl Robert ernstige zenuwletsels opliep die zijn rechterkant gedeeltelijk verlamden.

Aanbevolen