Acteurs

Wie is acteur Sasha Roiz? Is hij getrouwd? Zijn Wiki: Trouwring, Familie, Vrouw, Broer, Ouders, Talen

Wie is acteur Sasha Roiz?

Sasha Roiz werd geboren op 21 oktober 1973 in Tel Aviv, Israël, van Russisch-joodse afkomst, en is een acteur, vooral bekend van zijn rol in de sciencefictiontelevisieserie Caprica waarin hij Sam Adama speelde. Hij verscheen ook in de serie Grimm, waarin hij de rol van kapitein Sean Renard had.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt naar driedelig corduroy en vlinderdassen. #theladykillers #bigbrolilbro #jewfrosonpoint

Een bericht gedeeld door Sasha Roiz (@mrsasharoiz) op 16 maart 2017 om 16:50 PDT

De rijkdom van Sasha Roiz

Hoe rijk is Sasha Roiz? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 3 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren, die gedurende zijn hele carrière in bijna 50 films en tv-series en shows is verschenen, en sindsdien actief is in de industrie. 2001. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Toen Sasha zeven jaar oud was, besloot zijn familie te verhuizen naar Montreal, Canada. In zijn vroege jaren zag Sasha acteren niet echt als een carrière, pas later tijdens zijn opleiding. Hij studeerde aanvankelijk geschiedenis voordat hij besloot zich aan te sluiten bij een theaterschool in Montreal, en ging later naar de Guildford School of Acting waar hij afstudeerde.

Hij begon zijn carrière door aanvankelijk als gast in verschillende populaire tv-shows te verschijnen, waaronder in CSI: Miami, The Mentalist, Lie to Me en NCIS, en in Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Een van zijn eerste terugkerende rollen was in Warehouse 13, waarin hij de rol van Marcus Diamond speelde - de sciencefictiontelevisieserie werd geïnspireerd door Friday the 13e: The Series, The X-Files en Raiders of the Lost Ark, en wordt geregistreerd als het op twee na grootste kijkerspubliek van een serie van Syfy.

Bekendheid en later werk

In 2008 kreeg Roiz een rol in de Battlestar Galactica spin-off getiteld Caprica, waarin hij de rol speelde van de Ha'la'that misdaadsyndicaat Tauron handhaver Sam Adama, die vaak head-to-head met zijn broer Joseph Adama speelde door Esai Moralis, aanvankelijk in een terugkerende rol totdat hij een jaar later werd gepromoveerd tot een reguliere serie. Hij kreeg te horen dat zijn personage in de show homo zou zijn, en Roiz vond dat het een goede gelegenheid was om de dynamiek van zo'n personage in een sciencefiction-setting te verkennen.

Gepost door Sasha Roiz Aan zaterdag 20 mei 2017

Sasha werd vervolgens te gast in het tweede seizoen van de webserie 'Husbands', voordat hij in 2011 nog een vaste rol kreeg in de serie Grimm, een fantasiepolitieprocedure die volgt op een detective die ontdekt dat hij een Grimm is - de nieuwste in een lijn van bewakers die gezworen hebben om het evenwicht te bewaren tussen mythologische wezens en mensen. De naam van de show is gebaseerd op de sprookjes van Grimms, die een wereld laten zien waarin ze zouden bestaan, en Sasha bleef bij de show tot het einde van de serie in 2017.

Recente projecten

Terwijl ze aan Grimm werkte, maakte Sasha ook deel uit van filmprojecten, waaronder Extracted, een onafhankelijke sciencefictionthriller over een wetenschapper die vast komt te zitten in de geest van een veroordeelde. Hij was ook te zien in de Paul W.S. Anderson-rampfilm Pompeii, die is geïnspireerd op de uitbarsting van de Vesuvius, de verwoesting van de stad Pompeii in het Romeinse rijk, en met in de hoofdrol Kit Harington en Emily Browning.

Nog een uit 'Pompeii' (2014) #fancy ~adminSource: http://www.allocine.fr/film/fichefilm-193419/photos/detail/?cmediafile=21073767

Gepost door Sasha Roiz Aan maandag 20 januari 2014

Hij is gecast in shows als Salvation, waarin hij de rol van president Monroe Bennett speelde, en een gastrol in een aflevering van Taken. Sasha heeft ook gewerkt aan het inspreken van videogameprojecten, waaronder het lenen van zijn stem aan The Godfather II en Wolfenstein.

Relaties en sociale media


Roiz staat bekend als zeer geheimzinnig over zijn liefdesleven. Zijn enige gedocumenteerde openbare romance was met Asha Leo, maar blijkbaar duurde hun relatie maar een jaar. Hij zei in een interview dat hij op een dag wil trouwen en kinderen wil hebben, hoewel hij niet snel geneigd lijkt te zijn die richting op te gaan.

Nieuw @NBCGrimm vanavond! Doe mee met de Biest! #BiestFamilie #BiestSandwich @clairecoffee @BitsieTulloch pic.twitter.com/KPv5a1KM1Y

— sasha roiz (@sasharoiz) 1 mei 2015


Net als veel andere acteurs is Roiz erg actief op sociale media en onderhoudt hij accounts op Twitter, Instagram en Facebook. Hij houdt van reisfotografie, zoals vooral te zien is op zijn Instagram-pagina waarop hij enkele van zijn recente reizen documenteert. Op zijn accounts staan ​​ook enkele van zijn recente projecten, en hij gebruikt ze als een kans om fans met elkaar in contact te brengen en hen te bedanken voor hun steun. Afgezien van zijn acteerwerk, dat soms online te zien is in promoties, is hij druk bezig geweest met het bezoeken van verschillende evenementen en het ontmoeten van fans. Hij gebruikt zijn online platforms ook als een manier om belangenbehartiging te promoten en fondsen te werven voor goede doelen.

Aanbevolen