Acteurs

Wie is acteur Steve Lund van Beauty and the Beast? Zijn Wiki: Vrouw, Familie, Netto waarde, Ouders, Over

Wie is Steve Lund?

Steve Lund werd geboren op 9 januari 1989 in Halifax, Nova Scotia, Canada, en is een acteur, waarschijnlijk het best bekend in de wereld door het spelen van Nick Sorrentino in de tv-fantasy-dramaserie Bitten (2014-2016), en ook als Stewart in de tv-serie Yukonic! in 2011. Hij maakte ook een opmerkelijke verschijning in de tv-serie Beauty and the Beast (2013), naast vele andere verschillende rollen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dagdromen van @timhortons #missyou ?: De geweldig getalenteerde @thesupermaniak

Een bericht gedeeld door Steve Butabi ?? (@leven_stund) op 18 maart 2017 om 15:35 PDT

Steve Lund Wiki: het vroege leven, ouders en opvoeding

Steve groeide op in zijn geboorteplaats en speelde tijdens zijn kinderjaren ijshockey voor het Halifax-ijshockeyteam in de junior league. Hij was ook erg geïnteresseerd in acteren, en toen zijn hockeycarrière eenmaal was neergehaald door een blessure, ging Steve professioneel acteren.

Carrièrebegin

Steve's carrière begon in de late jaren 2000, met rollen in korte films End of Message in 2000, en The Dunwich Horror in 2010, terwijl hij in 2011 de vruchten plukte van zijn harde werk met de rol van Stewart in de serie Yukonic, met in de hoofdrol Chad Krowchuk en Lara Gilchrist. Daarna begon Steve een naam voor zichzelf op te bouwen door te verschijnen in verschillende zeer gewaardeerde tv-series, zoals Blue Mountain State, Nikita in 2012, vervolgens Hemlock Grove en Beauty and the Beast beide in 2013. Steve werd ook gecast in de terugkerende rol van Colorado Kid/James Cogan in de tv-mysterie-dramaserie Haven in 2013.

Stijging naar bekendheid

Na nog een paar eenmalige optredens kreeg Steve zijn grote doorbraak met de rol van Nick Sorrentino in de tv-fantasie-dramaserie Bitten, die op 11 januari 2014 in première ging op Space, en drie seizoenen had voordat het eindigde op 15 april 2016 Steve werd extreem populair en het gezicht van de show , het aankondigen van nieuwe seizoenen en afleveringen en het afnemen van interviews met tijdschriften en tv-stations. Aan het einde van de serie bouwde Steve voort op zijn succes en kreeg in 2017 de rol van Lord Luc Narcisse in de fantasy-dramaserie Reign.

Oke Amerika, het is jouw beurt vanavond!Zorg ervoor dat je vanavond 8/7 c afstemt op een nieuwe aflevering van #Bitten op Syfy!

Gepost door Steve Lund Aan maandag 27 januari 2014

Steve is een behoorlijk bekende naam geworden als het gaat om Canadese acteurs, en is zijn talenten blijven bewijzen in verschillende tv-rollen, zoals de rol van Ean Callaghan in de televisiefilm The Christmas Cottage in 2017, terwijl hij in 2018 schitterde in de televisiekomediefilm Secret Millionaire. Steve speelde ook Ernest Hemingway in de tv-serie Frankie Drake Mysteries.

Dit lijkt me een baan voor #FrankieDrakeMysteries !
Maar misschien #Hemingway kan er een kop uit halen.. @CBC 2nite pic.twitter.com/WFgjgfn0jm

— steve lund (@leven_stund) 20 november 2017

Steve Lund netto waarde

Hoewel acteren niet zijn eerste keuze was, heeft hij toch bewezen dat hij het waard is om betrokken te zijn bij de entertainmentindustrie. Tot nu toe is Steve verschenen in 30 film- en tv-titels, waarvan sommige zijn vermogen aanzienlijk hebben vergroot, meestal met een positieve impact op zijn carrière. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Steve Lund is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Lund zo hoog is als $ 4 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is gezien zijn ervaring, en die de komende jaren waarschijnlijk zal toenemen naarmate hij zijn carrière met succes voortzet.

OPROEP ALLE CANADESEN. Stem af op CBC vanavond om 9 uur voor de seriepremière van #FrankieDrakeMysteries en misschien vang je een glimp op van een geestige jonge schrijver.. ?️‍♀️

Gepost door Steve Lund Aan maandag 6 november 2017

Kent u Steve's persoonlijke leven, zaken, dating, huwelijk, kinderen?

Als het om zijn persoonlijke leven gaat, is Steve een van die beroemdheden die de neiging hebben om hun meest intieme details voor het publiek verborgen te houden. Dus zijn relatiestatus, kinderen en andere belangrijke informatie is onbekend. Misschien zal dit veranderen met het sterrendom!?

Afbeeldingsbron

Is Steve Lund homoseksueel?

Zijn geheimzinnige karakter heeft geleid tot een aantal controverses, waaronder geruchten dat hij homo zou zijn. Nooit gelinkt aan een vrouwelijke co-ster in projecten waaraan hij werkte, Steve heeft zijn seksualiteit in twijfel getrokken - Steve heeft nog niets ontkend of bevestigd, maar hij heeft een foto van zichzelf naast een man gepost met het bijschrift Ik doe .

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van zijn carrière is Steve ook populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel hij ook geen onbekende is op Facebook. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 34.000 volgers, met wie hij foto's van zijn reizen heeft gedeeld, ook naar de Grand Canyon , en gebruikte zijn invloed om te promoten gelijke rechten , naast vele andere berichten. Steve is ook nogal actief op Twitter , met een fanbase van meer dan 19.000 mensen, waarop hij zijn persoonlijke ideeën, meningen, sympathieën en antipathieën deelt, zoals zijn muzieksmaak . Steve is ook te vinden op Facebook , waarop hij iets meer dan 12.000 volgers heeft. Dus, als je nog geen fan bent van deze opkomende acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen