Acteurs

Wie is acteur Thomas Beaudoin? Zijn Wiki: Vrouw, Relatie, Bruiloft, Familie, Netto waarde

Wie is Thomas Beaudoin?

Thomas Beaudoin, geboren onder het sterrenbeeld Leeuw op de 21NSvan augustus 1981, is een Canadese acteur die bekend werd door zijn optredens in Netflix's The Spirit of Christmas en Love's Last Resort. Hij is ook de hoofdrolspeler in de nieuwe Canadese serie Hubert en Fanny.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze kleine man dacht even dat hij de Verse Prins was, hij voelde zich thuis in het huis ... Nou, de Franse prins ving hem en liet hem weer vrij in zijn habitat. Deze kleine wezens zijn snel. - Deze kleine man dacht dat hij de prins van #BelAir was, waardoor het comfortabel was in huis. Ha! Hier is hij weer in zijn habitat!

Een bericht gedeeld door Thomas Beaudoin (@thomas_beaudoin) op 28 maart 2017 om 10:41 uur PDT

Het vroege leven van Thomas Beaudoin

Beaudoin werd geboren in Therford Mines in Quebec, Canada en bracht het grootste deel van zijn tijd door toen hij opgroeide in Drummondville, met zijn twee zussen, maar er is geen andere informatie beschikbaar over zijn familie en zijn educatieve achtergrond, totdat Beaudoin besloot naar Concordia University in Montreal, om psychologie en bewegingswetenschap te studeren. Na slechts een jaar besloot hij echter te stoppen met studeren en naar New York te verhuizen om in plaats daarvan acteren te studeren en acteur te worden.

De carrière van Thomas Beaudoin

Vervolgens begon Beaudoin auditie te doen voor verschillende toneelproducties en werd al snel gecast in een aantal off-Broadway-toneelstukken, waaronder Jaoui & Bacri's Cuisine & Dépendances, Orpheus Descending van Tennessee Williams en Dumas' La Dame Aux Camélias. Zijn vroege jaren hielpen bij het vestigen van zijn carrière als acteur, evenals zijn vermogen. Beaudoin betrad uiteindelijk de televisiewereld, voegde zich in 2014 bij de cast van Netflix's The Spirit of Christmas en verscheen uiteindelijk ook in films, waaronder Other Plans en A New York Love Story. Zijn vroege jaren in film en televisie hielpen ook om zijn vermogen te verhogen.

Het wordt de eerste dag in Frankrijk voor L’OMBRE DE MES SOUVENIRS ( #OffTheRails ) 12 okt. 13:55 op @ TF1 . @hannah_barefoot @andreas_damm @vanesakai pic.twitter.com/GLbk3Gito8

- Thomas Beaudoin (@thomas_beaudoin) 11 oktober 2017

Na in films op het grote scherm en tv-films te hebben gespeeld, verscheen Beaudoin ook in een aantal televisieseries, als gast in Destinees in 2010, Trauma in 2014 en The Blacklist in 2015-16 in een aantal afleveringen. als Victor Lessard en Blue Moon van Illico in 2015 en 2016. Zijn succes in de televisie-industrie hielp ook bij het vergroten van zijn rijkdom. Vandaag de dag werkt Beaudoin nog steeds als acteur. Onlangs speelde hij in de film The Trouble with Mistletoe en TV-film Love's Last Resort, en in de nieuwe serie Hubert en Fanny waarin hij de hoofdrol speelt van Hubert, een tattoo-artiest die in unieke omstandigheden het pad kruist met Fanny, een sociaal werker. Hij heeft ook een paar aankomende projecten, waaronder Paper Dreams en Finding Julia. Zijn bloeiende carrière in zowel film als televisie heeft ertoe bijgedragen dat zijn vermogen voortdurend is toegenomen.

Lichaamsmeting van Thomas Beaudoin

Wat zijn lichaamsafmetingen betreft, is Beaudoin 1,84 m lang en weegt hij 83 kg. Zijn borstomvang is 40 inch terwijl zijn taille 32 inch is. Ook heeft hij donkerbruin haar en opvallende groenblauwe ogen.

Afbeeldingsbron

Het vermogen van Thomas Beaudoin

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Beaudoin naar verluidt meer dan $ 5 miljoen, grotendeels verworven door zijn jaren als acteur op het podium en voor de camera.

Persoonlijk leven van Thomas Beaudoin

In termen van zijn persoonlijke leven is Beaudoin momenteel vrijgezel en zijn er geen berichten dat hij met iemand uitgaat. Hij houdt zijn persoonlijke zaken het liefst privé en deelt deze liever niet met het publiek of in een van zijn sociale media-accounts. Behalve acteur is Beaudoin ook graag achter de camera en staat bekend als fotograaf en cameraman. Hij staat ook bekend als atletisch en sportief, hij speelt verschillende sporten, waaronder ijshockey, rotsklimmen en boksen. Het is ook bekend dat hij in zijn vrije tijd graag reist, het nieuws leest en films kijkt. Hij speelt ook piano, een vaardigheid die hij heeft laten zien toen hij speelde in The Spirit of Christmas.

Bedankt Finezza voor de #gentleman #costard! #HubertEtFanny -Met dank aan op maat gemaakte kleermaker Finezza.Info: www.finezza.ca

Gepost door Thomas Beaudoin Aan vrijdag 1 september 2017

Beaudoin is ook een bekende filantroop en helpt actief de non-profitorganisatie American Society for the Prevention of Cruelty to Animals of ASPCA. Met zijn liefde voor het helpen van dieren, heeft hij ook een eigen huisdier: een Rottweiler genaamd Billie. Beaudoin houdt ook van motorrijden en het is bekend dat hij samenwerkte met Gentleman's Ride dat hielp bij het ondersteunen en inzamelen van geld voor verschillende goede doelen.

Aanbevolen