Acteurs

Wie is acteur Travis Bacon? Kevin Bacon en Kyra Sedgwick zoon's Bio: Band, Netto waarde, Onderwijs, Affair, Familie, Vriendin

Wie is Travis Bacon?

Travis Bacon werd geboren op 23 juni 1989 in Los Angeles, Californië, VS, en is een acteur en componist, maar misschien het best bekend als de zoon van acteurs Kevin Bacon en Kyra Sedgwick. Hij maakte zijn acteerdebuut in de film Loverboy, die werd geregisseerd door zijn vader.

De rijkdom van Travis Bacon

Hoe rijk is Travis Bacon? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Hij heeft ook een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom verdiend met zijn ouders, waarbij ze samen een vermogen van $ 46 miljoen hebben. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Van Acting Royalty - Kevin Bacon en Kyra Sedgwick

De vader van Travis is acteur en muzikant Kevin Bacon, een van de meest populaire acteurs in de industrie sinds de jaren tachtig en negentig met films als Footloose en A Few Good Men'. Hij staat er ook om bekend dat hij tijdens zijn carrière donkere rollen op zich neemt, zoals te zien is in zijn optreden in The Woodsman als een verontruste kindermisbruiker. Hij heeft tijdens zijn carrière talloze prijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe Award en Screen Actors Guild Award.

Haar moeder is daarentegen actrice en producer, vooral bekend van haar bekroonde optreden in het misdaaddrama The Closer. Ze verscheen ook in tal van andere films gedurende haar carrière, waaronder Singles, The Possession en Something to Talk About. Zijn ouders leerden elkaar kennen tijdens de set van Lemon Sky en trouwden in 1988, sindsdien hebben ze samen in verschillende films gespeeld. Ze hebben twee kinderen, waaronder Travis, die een jaar na hun huwelijk werd geboren.

Het vroege leven en onderwijs

Opgroeien, Travis ontwikkelde een interesse in muziek en acteren. Hij groeide op met een zus Sosie Ruth Bacon, die later ook een acteercarrière zou nastreven. Hoewel er heel weinig anders bekend is over het vroege leven van Travis toen hij opgroeide, ging hij naar het Evergreen State College, waar hij een graad in audiotechniek zou behalen.

Acteercarrière

In 2005 maakte Travis zijn acteerdebuut in de dramafilm Loverboy, geregisseerd door Kevin Bacon en ook met Travis' moeder en zus, in een verhaal over Emily, gespeeld door Kyra Sedgwick in de hoop een kind te krijgen en daarna haar opvoeding aan te pakken. haar kind en de uitdagingen die ze tegenkomt vanwege haar gehechtheid aan de jongen.

Hoewel Travis daarna maar een paar acteerprojecten had, zou de familie opnieuw samenwerken in de televisiefilm Story of a Girl, het regiedebuut van Kyra Sedgwick en gebaseerd op een gelijknamige roman uit 2007, die het leven volgt van de getroebleerde tiener Deanna Lambert die het slachtoffer wordt van sociale ballingschap en branding.

Muziek werk

Afgezien van zijn acteerwerk, heeft Bacon zich veel op muziek gericht en werd uiteindelijk lid van de rockpunk-funkband Idiot Box, terwijl hij ook begon te werken als hoofdingenieur van het New Yorkse bedrijf Broken Box Recording. De band heeft een sociale-mediapagina op Facebook die ze gebruiken om hun muziek en aankomende projecten te promoten, en video's van hun optreden en hun composities zijn te horen op websites zoals YouTube die ze ook hebben geüpload. Ze hebben de afgelopen jaren verschillende composities geschreven.

Zus- Rosie Ruth

Travis Bacon zus Sosie Bacon

Travis' zus Rosie werd beter bekend, omdat ze zich sinds haar jeugd op haar acteercarrière heeft gericht, hoewel ze grotendeels geïsoleerd was van de carrière van haar ouders, behalve de films die door haar ouders werden geregisseerd - eigenlijk waren haar ouders aanvankelijk tegen haar acteren, maar later haar toegestaan. Ze werd opgemerkt na haar verschijning in Loverboy, waardoor ze werd gecast in het vijfde seizoen van The Closer. Ze werd toen een deel van de televisieserie 13 redenen waarom het personage Skye Miller speelde in het verhaal gebaseerd op een roman met dezelfde naam door Jay Asher.

Is Travis Bacon op sociale media?

Een van de redenen dat er heel weinig informatie is over de huidige inspanningen van Bacon of zijn verleden, is te wijten aan het feit dat hij geen aanwezigheid op sociale media heeft op een van de grote sociale-mediawebsites zoals Facebook, Twitter of Instagram. Ondanks dat hij in een paar acteerprojecten is verschenen, is het waarschijnlijk dat zijn ouders dezelfde houding hebben als aanvankelijk met zijn zus, door het nastreven van een acteercarrière niet echt te promoten. Hij lijkt ook meer naar zijn muziekwerk te leunen, zoals te zien is bij zijn band Idiot Box.

Aanbevolen