Tv-Beroemdheden

Wie is acteur Wil Willis? Zijn Wiki: Vrouw, Militaire Carrière, Getrouwd, Nettowaarde, Leeftijd, Lengte

Wie is acteur Wil Willis?

Wil Willis werd geboren op 13 februari 1975 in Portugal, maar van Amerikaanse afkomst, en is een televisiepresentator, voormalig Army Ranger en voormalig pararescuespecialist, en vooral bekend als de gastheer van de realityserie Special Ops Mission. Sindsdien is hij verschenen in tal van andere Military Channel-series.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit is gewoon #dayoneshit. Vereerd om @jasonknightknives #brother #beamakernotaaker #bladesmith #maker #isthatapig #pig #idontknow whatimdoingmostofthetime te bellen

Een bericht gedeeld door Wil Willis (@whiskey2whiskey) op 6 juni 2018 om 7:38 uur PDT

Het vermogen van Wil Willis

Hoe rijk is Wil Willis? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, verdiend door succes in het leger en op televisie; hij heeft een bekroonde carrière gehad, zowel in het veld als voor de camera's. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en militaire carrière

Wil's familie keerde terug naar de VS toen hij twee jaar oud was, omdat ze in het leger dienden, dus hij groeide op op verschillende militaire bases tot zijn vader in 1991 met pensioen ging. Hij volgde ook opleiding op verschillende locaties, maar studeerde uiteindelijk in 1993 af van een school in Noord-Californië.

Kort na het voltooien van zijn studie trad hij toe tot het derde Ranger-bataljon van het leger en zou hij vijf jaar bij hen blijven om zijn vaardigheden als Army Ranger te ontwikkelen. Daarna ging hij aan de slag als onderdeel van de luchtmacht als pararescue-specialist, waar hij negen jaar zou dienen, waarna hij ook een jaar in de luchtmachtreserve diende. Hij ging verder met andere inspanningen dan het leger, en zijn ervaring bracht hem er uiteindelijk toe om kansen op televisie te vinden.

Televisie carrière

In 2009 maakte Willis zijn televisiedebuut als presentator van de realityserie Special Ops Mission, uitgezonden op Military Channel (nu American Heroes Channel). In de show wordt hij getoond tijdens het uitvoeren van solo-missies voor speciale operaties tegen groepen OPFOR-agenten (opposing-force), die meestal bestaan ​​uit veteranen van speciale operaties terwijl ze een gesimuleerde wargame-missie ondergaan. Het realisme van de show zorgde voor positieve recensies van zowel critici als fans. ondanks het slechts uitgezonden voor een totaal van zes afleveringen tijdens het eerste seizoen.

Vanwege de populariteit van de show zou hij in 2011 deel gaan uitmaken van een andere serie getiteld Triggers: Weapons That Changed the World. In elke aflevering wordt Wil getoond die een reeks iconische wapens test, van aanvalsgeweren tot raketaangedreven granaten (RPG's), pistolen en andere vuurwapens, en ook hun historische betekenis onderzoekt. De meeste wapens worden geleverd door Master Armorer Mike Tristano met volledige licentie, die is geraadpleegd in meer dan 400 film- en televisieprogramma's. De show zou twee seizoenen duren met in totaal 12 afleveringen. Zijn laatste show is op het History-kanaal, getiteld Forged in Fire, een competitieserie waarin vier messmeden strijden in een eliminatiewedstrijd van drie rondes, waarbij de algehele winnaar $ 10.000 ontvangt - de juryleden zijn voornamelijk experts in wapengeschiedenis. Vanwege de populariteit van de serie werd een spin-off gemaakt met de titel Forged in Fire: Knife or Death.

Priveleven

Het is bekend dat Wil in 2017 trouwde met kunstenaar en illustrator Krystle Amina - aangekondigd via sociale media - na enkele maanden verloofd te zijn geweest. Volgens rapporten deed Wil een aanzoek bij het Empire State Building en plaatsten ze een collagefoto op hun respectieve pagina's na hun verloving. Hoewel er weinig details over hen zijn omdat ze zo privé mogelijk willen blijven, kunnen foto's van hen samen online worden bekeken.

https://twitter.com/Whiskey_Whiskey/status/302975306107584512

Zit Wil Willis op sociale media?

Net als tal van tv-persoonlijkheden, is Willis erg actief online via verschillende sociale media-accounts. Hij heeft accounts die zijn gekoppeld aan Twitter, Instagram en Facebook, en gebruikt voornamelijk de naam Whiskey Whisky omdat het meestal zijn militaire roepnaam was. Hij plaatst veel foto's van zijn reizen en dagelijkse inspanningen op zijn Instagram-account, en ook foto's van zichzelf achter de schermen en met andere castleden van zijn shows, evenals naast zijn vrouw.

Hij gebruikt ook zijn Twitter-account om enkele van zijn recente inspanningen te promoten en koppelt ook zijn andere sociale-media-accounts via zijn berichten. Zijn Facebook-account is het minst actief van al zijn accounts, aangezien het laatste bericht in 2014 was, maar waarop enkele foto's van ver terug te zien waren tijdens zijn tijd in het leger toen hij veel jonger was. Hij verwijst ook vaak naar zijn vrouw op sociale media, die ook erg actief is online, en die de naam Kilo Whiskey heeft aangenomen, en erg actief is op zowel Twitter als Instagram. Ze heeft ook een zakelijk Instagram-account, waarop vooral voorbeelden van haar kunst en recent werk te zien zijn.

Aanbevolen