Acteurs

Wie is actrice Amirah Vann? Haar Wiki: Nationaliteit, Nettowaarde, Lengte, Gewicht, Echtgenoot

Wie is Amirah Vann?

Amirah Vann is een actrice, die waarschijnlijk het best bekend is voor het vertolken van het personage Ernestine in de serie Underground van WGN America TV. Afgezien hiervan wordt ze ook algemeen erkend voor verschillende van haar andere opmerkelijke acteeropdrachten, zoals optredens in films And So It Goes (2014) en Tracers (2015), evenals in de tv-serie Major Crimes en How to Get Away met moord.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat/wie heeft je vanmorgen aan het lachen gemaakt? #choosejoy #afrolatina #dankbaar #agradecida #grato #reconnaissant #感激

Een bericht gedeeld door Amirah Vann (@amirahvannofficial) op 28 juni 2018 om 06:27 uur PDT

Het vroege leven, de nationaliteit en het onderwijs van Amirah Vann

Amirah Vann werd geboren onder het sterrenbeeld Kreeft, op de 2ndJuli 1978, in het stadsdeel Queens, VS, in New York City, en afgezien van het Amerikaanse vasteland - Georgia - voorouders van haar vaders kant, evenals van Puerto Ricaanse afkomst van haar moeder, die ook van Afro-Amerikaanse etniciteit is. Na het voltooien van haar basisopleiding studeerde Amirah vervolgens af aan de Far Rockaway High School, voordat ze zich inschreef aan de Fordham University waar ze afstudeerde en haar bachelordiploma behaalde. Later vervolgde ze haar opleiding aan de beroemde Tisch School of the Arts in New York City, waar ze haar Master of Fine Arts-graad behaalde.

De vroege carrière van Amirah Vann

Amirah begon haar professionele carrière als zangeres op bruiloften, maar ook als achtergronddanseres bij verschillende openbare evenementen. Uiteindelijk werd ze lid van The Continuum Company, waarmee ze haar acteerdebuut op het podium maakte in een midzomernachtsdroom-theaterproductie. Daarna volgden verschillende off-Broadway-optredens, in producties als The Mountaintop, Laughing Pictures en Trouble in Mind.

Amirah's acteerdebuut voor de camera vond plaats in 2006 toen ze verscheen in de korte video genaamd Three and a Half Thoughts, gevolgd door haar debuut op het kleine scherm in een aflevering van de tv-serie Family Values. In de loop van het volgende decennium verbeterde Vann haar acteervaardigheden door in verschillende films te verschijnen, waaronder de komische dramafilm Once More with Feeling uit 2009 en tv-series zoals Girls, Believe en Mozart in the Jungle.

Meer bekendheid kreeg Amirah in 2014, toen ze samen met Diane Keaton en Michael Douglas verscheen in de romantische komedie-dramafilm And So It Goes, die werd gevolgd door een bijrol in de actiefilm Tracers uit 2015, met Taylor Lautner in de hoofdrol rol.

De look die je maakt als je dochter zichzelf vergeet! #lieg nogmaals tegen me #MevrouwErnestine #UndergroundWGN morgen, wo 10/9c pic.twitter.com/2QW0LGFTlb

- Amirah Vann (@amirahvann) 29 maart 2016

Ondergronds

De echte doorbraak in de acteercarrière van Amirah Vann vond plaats in 2016 toen ze werd gecast in de terugkerende rol van Ernestine in de tv-dramaserie. Ondergronds , waarin een verhaal wordt weergegeven over de zogenaamde ondergrondse spoorlijn in Georgië die door Afro-Amerikaanse slaven werd gebruikt om te ontsnappen naar hun vrijheid. Als de hoofdhuisslaaf Ernestine verscheen ze in 20 afleveringen gedurende de twee seizoenen van de show, voordat het werd afgeblazen. Voor haar optreden werd Amirah in 2017 geëerd met de nominatie van de Image Award voor Outstanding Supporting Actress in een dramaserie.

afbeeldingsbron , Amirah Vann over hoe weg te komen met moord

Hoe weg te komen met moord en haar andere projecten

In 2017 trad Vann toe tot de crew van het vijfde seizoen van de politiedramaserie Major Crimes van TNT TV, die de dagelijkse inspanningen en worstelingen van de Major Crimes Division van de Los Angeles Police Department volgt, met in de hoofdrol de terugkerende rol van Special Agent Jazzma Fey. Tussen 2017 en 2018 speelde Amirah Venn ook de rol van het terugkerende personage Tegan Price in de zeer populaire juridische dramaserie How to Get Away with Murder van ABC TV. brein achter een moordcomplot. De meest recente acteeropdracht van Amirah Vann is die van FBI-agent Justine Simon in de tv-misdaadserie Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G. uit 2018.

Het vermogen van Amirah Vann

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze Amerikaanse actrice tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk is Amirah Vann? Volgens bronnen wordt geschat dat haar totale vermogen, vanaf medio 2018, rond de som van ten minste $ 250.000 draait, voornamelijk verworven door haar podium- en professionele acteercarrière voor de camera sinds 2003.

Amirah Vann's persoonlijke uitstraling en aanwezigheid op sociale media

Amirah heeft een slank en gespierd lichaamsbeeld, is 1,70 m lang en weegt ongeveer 61 kg. Al deze voordelen, naast haar zwarte haar en donkergekleurde ogen, maken haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk, wat zeker heeft geholpen op haar vakgebied.

Amirah is regelmatig actief op verschillende sociale medianetwerken, waaronder haar Instagram en Twitter accounts die in totaal meer dan 100.000 fans en volgers hebben verzameld. Haar ambtenaar Facebook profiel is gevolgd door 22.000 bewonderaars.

Is Amirah Vann getrouwd? Meer over haar persoonlijke leven

Amirah Vann is niet getrouwd, maar ze is ook niet beschikbaar - ze heeft een langdurige relatie met een zekere man genaamd Patrick Oyeku. Te oordelen naar hun wederzijds afbeeldingen gepost op haar officiële Instagram-account, is hun relatie behoorlijk harmonieus, terwijl hun liefde lijkt te bloeien.

Aanbevolen