Acteurs

Wie is actrice Chae Soo-bin van Love in the Moonlight? Haar Wiki: Vriendje, Daten, Gewicht, Ouders, Verhaal, Religie, Broers en zussen, Familie

Wie is Chae Soo-bin?

Geboren Bae Soo-bin onder het teken Kreeft op de 10evan juli 1994, in Anyang-si, Gyeonggi-do, Zuid-Korea, 'Chae' Soo-bin is een 23-jarige Aziatische actrice, misschien wel het best bekend bij de wereld vanwege haar significante aanwezigheid op het tv-scherm in de tv-serie getiteld Love in the Moonlight, evenals haar hoofdrol in I'm Not a Robot. Ze heeft sinds 2014 een aantal andere rollen in verschillende films en tv-shows gehad tijdens haar vaak lucratieve acteercarrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt dat je mij en Monsieur veel hebt getroost. Ik denk nog steeds meerdere keren per dag aan Monsieur, maar dankzij jullie allemaal die met me rouwden, ben ik veel beter dan voorheen. Monsieur zal niet langer ziek zijn en gelukkig zijn. Ik ging gisteren naar het ziekenhuis om Haku te vaccineren en keek een film met mijn familie. Ik wens jullie ook allemaal een fijn weekend :)

Een bericht gedeeld door Chae Soo-bin (@soobinms) op 27 januari 2018 om 16:07 PST

Het vroege leven en onderwijs

Chae groeide op als enig kind in haar geboorteplaats door ouders met onbekende namen en beroepen. Het is niet bekend wanneer ze interesse kreeg in wat ze vandaag doet, inclusief een van haar jeugdhobby's. De naam van de middelbare school die ze bezocht is onbekend, evenals de datum van haar toelatingsexamen. Ze heeft echter wel de middelbare school afgemaakt, aangezien ze naar de Konkuk University in Seoul ging, maar het is niet bekend of ze daadwerkelijk is afgestudeerd en met welke graad.

Carrière

Chae was eigenlijk niet van plan een acteercarrière na te streven, maar werd in plaats daarvan geselecteerd door een ambtenaar van de entertainmentindustrie uit het publiek - met name werd ze op straat gezien door een agent van het filmproductiebedrijf Bandakbandak, die haar benaderde en haar coaching in acteren aanbood voordat ze haar in haar eerste film plaatste. Chae maakte haar filmdebuut in 2014 in My Dictator van Hae-jun Lee in een bijrol, maar haar gezicht werd in korte tijd lokaal populair. In 2015 maakte ze haar tv-seriedebuut in de co-starring rol als Kwon Soo-ah in 12 afleveringen van Sassy, ​​Go Go, en in 2016 had ze twee rollen, in een film en een andere in een tv-serie getiteld Moonlight Drawn by Clouds , wat wordt beschouwd als haar doorbraak omdat ze daar 18 afleveringen bleef. In 2017 kreeg ze drie rollen, twee als hoofdrolspelers, de belangrijkste in I'm Not a Robot, waarin ze tot op de dag van vandaag blijft en tot nu toe in totaal 32 afleveringen heeft opgenomen.

Haar onderscheidingen

Chae heeft aanzienlijke erkenning gekregen als Koreaanse filmster en is de trotse houder van meerdere nominaties en prijzen. Ze is 12 keer genomineerd, waarvan ze er vier won – haar eerste prijs was de 4eAPAN Star Award voor Beste Nieuwe Actrice in 2015, en haar tweede was de KBS Drama Award voor in de categorie Actrice Populariteit Award in hetzelfde jaar. In 2016 won ze de 11eMax Movie Award genaamd Rising Star Award, terwijl ze in 2017 de MBC Drama Awards 'Excellence Award in de Actrice in een maandag-dinsdag Drama-categorie won voor haar optreden in The Rebel. Ze werd in 2017 nog vier keer genomineerd, maar won er geen.

hou van het leven

Wat betreft Chae's romantische betrokkenheid, aangezien de ster ervoor heeft gekozen om mysterieus te blijven over deze kwestie, kan er niets met zekerheid worden gezegd over haar liefdesleven. Ze heeft geen evenementen bijgewoond in mannelijk gezelschap, en er zijn zelfs geen geruchten geweest over met wie ze misschien aan het daten is. Totdat Chae zelf besluit deze informatie bekend te maken, tasten de fans in het duister.

Een actrice op meerdere plaatsen

Chae is niet alleen een tv-actrice, ze is ook verschenen in twee muziekvideo's, één in 2014 getiteld Girlfriend, en een andere in 2016 getiteld You Are, You Are, You Are. Ze was ook betrokken bij twee toneelstukken in het Koreaanse theater, in 2012 als Seo Yi-kyung, getiteld Thursday Romance, en één in 2016 als Una, getiteld Blackbird. Daarnaast wordt ze gecrediteerd voor twee muziekstukken, specifiek voor haar vocale prestaties in twee originele filmtracks, beide in 2017, voor That's Love in The Rebel en Way to You in Strongest Deliveryman.

Ik hou van de jurk ️ pic.twitter.com/YKEPVzb5xA

— kdrama-tweets (@iconickdrama's) 3 juni 2018

Wat is de nettowaarde van Chae Soo-bin?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Chae Soo-bin medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Chae's opgebouwde rijkdom meer dan $ 16 miljoen is, terwijl haar jaarinkomen $ 2 miljoen zou zijn. Ze verdiende haar fortuin als actrice, terwijl ze het meeste verdiende aan haar langdurige aanwezigheid op het scherm als Jo Ji-ah in I'm Not a Robot. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.
https://www.facebook.com/OfficialChaesoobin/photos/a.1656110294603445.1073741828.1656045231276618/1944153452465793/?type=3&theater

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren actrice, haar vitale statistieken zijn op dit moment onbekend, terwijl haar lengte 1,65 m is en haar gewicht 47 kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als slank, terwijl haar haarkleur pikdonker is en haar ogen donkerbruin.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Chae lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien haar aanwezigheid alomtegenwoordig is op de meeste sociale netwerken. Haar Facebook-account heeft momenteel meer dan 10.000 volgers, haar Twitter-account bijna 5.000 volgers en haar Instagram-account meer dan 800.000 fans.

Aanbevolen