Acteurs

Wie is actrice Eline Powell van Siren? Haar Wiki: Broers en zussen, Affair, Bio, Boyfriend, Dating, Single, Parents, Net Worth

Wie is Eline Powell?

Eline Pauwels, geboren op 12 april 1990 in Leuven, België, is een prominente actrice, vooral bekend als Ryn in de fantasy-dramaserie Siren (2018), en ook als Bianca in de bekroonde fantasy-dramaserie Game of Thrones, in 2016. Eline speelde ook in de komische film Stoner Express, ook in 2016.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gemaakt in België. ?. Als je in Vlaanderen bent, kun je het artikel vandaag nog krijgen! Zo blij om deel uit te maken van een modetijdschrift in mijn thuisland. Grote liefde voor @nina_hln @jodyvgstylist @peggytimmermans @stephen_mattues @fondationboghossian

Een bericht gedeeld door @ met powell op 19 mei 2018 om 10:32 uur PDT

Het vroege leven, ouders, broers en zussen en opvoeding

Eline is de dochter van de beroemde Belgische farmacoloog, Rudi Pauwels en zijn echtgenote Carine Claeys; haar vader is het best bekend bij de wereld voor het lanceren van biotechbedrijven, Tibotec en Vicro, beide gericht op het onder controle brengen van het hiv-virus. Eline heeft een broer, maar zijn identiteit blijft onbekend bij het publiek. Elin werd op jonge leeftijd verliefd op acteren en speelde op de middelbare school in verschillende toneelstukken op school, waardoor ze genoeg ervaring had om acteren te studeren zodra ze haar middelbare schoolopleiding had voltooid. Ze schreef zich in aan de Royal Academy of Dramatic Arts, (RADA) Londen en behaalde haar Bachelor of Arts-graad in acteren, met speciale vaardigheden in ballet, hiphop, zang, flamenco en viool. Bovendien beheerst Eline de Nederlandse, Franse en Engelse talen, waaronder Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse, Ierse en Estuaire accenten. Best indrukwekkend, vind je niet?

Carrièrebegin

Na RADA lanceerde Eline haar carrière door in 2011 naast Blake Ritson en Olegar Fedoro te spelen in de korte comedy-dramafilm For Elsie, eigenlijk ook het regiedebuut van David Winstone. Eline won verschillende prijzen voor haar werk aan de film, waaronder de publieksprijs van het Beijing Student Film Festival en de Honorary Foreign Film Award van de Student Academy Awards, VS, onder andere. Ze verscheen vervolgens in de Golden Globe Award-genomineerde comedy-dramafilm Quartet, geregisseerd door een van de Hollywood-grootheden, Dustin Hoffman, en met in de hoofdrollen Maggie Smith, Michael Gambon en Billy Connolly. In hetzelfde jaar speelde ze in de oorlogsdramafilm Private Peaceful en ontving ze gemengde recensies voor haar vertolking van Anna.

Gepost door Eline Powell Aan woensdag 19 februari 2014

Stijging naar bekendheid

Gaandeweg werd Eline populairder bij casting directors en producers, wat uiteindelijk resulteerde in een doorbraak als Anita in de dramafilm Anita B. (2014), waarvoor ze de Capri Breakout Actress Award won, waarmee ze ook onder de aandacht kwam van de Hollywood-cirkel, en dus opmerkelijke rollen op Eline's manier. Ze portretteerde Bianca in de veelgeprezen tv-fantasy-dramaserie Game of Thrones in 2016, en datzelfde jaar speelde ze in de komische film Stoner Express, naast Jonathan Readwin en Sean Power, terwijl ze in 2017 Sister Candace portretteerde in het bekroonde drama film Novitiate, geschreven en geregisseerd door Maggie Betts, terwijl de sterren van de film de Academy Award-winnende actrice Melissa Leo waren, daarna Lisa Stewart en Alyssa Brindley. In hetzelfde jaar verscheen ze ook in de nieuwste versie van het King Arthur-verhaal, getiteld King Arthur: Legend of the Sword, met Charlie Hunnam, Astrid Berges-Frisbey en Jude Law in de hoofdrollen. werd erin geïnvesteerd, wat Warner Bros. en Village Roadshow Pictures meer dan $ 150 miljoen kostte.

Voortdurend succes

Ondanks het mislukken van de King Arthur-film, leed Eline's carrière niet en kreeg ze de rol van Ryn, in de tv-fantasy-dramaserie Siren, met in de hoofdrol naast Alex Roe en Fola Evans-Akingbola, wat zo'n succes was dat na slechts 10 afleveringen in het eerste seizoen, werd de show verlengd voor 16 afleveringen in een tweede seizoen. Sinds ze bij Siren kwam, is het vermogen van Eline aanzienlijk toegenomen, aangezien ze ongeveer $ 15.000 per aflevering verdient.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt voor alle leuke reacties op de show en het afstemmen ? Enorme felicitaties aan de hele @siren-familie, ik hou van jullie allemaal! En heel erg bedankt @ianverdun en @wesbelchior voor het organiseren van magische zeemeerminnen! @folaevansakingbola @alexmroe @hansumlum @super_sibo @renaowen @hannahlevienofficial @chadrook @sedale3t @realtammygillis @dk_films @toby_levins @ronyuan @rdrobb en nog veel meer! @__andrewjenkins

Een bericht gedeeld door @ met powell op 30 maart 2018 om 16:59 PDT

Weet je hoe rijk de bekroonde actrice Eline Powell is?

Eline begon haar carrière begin 2010 en heeft in slechts zes jaar haar stempel gedrukt op enkele van de meest memorabele projecten, zoals Game of Thrones. Met de nieuwste fantasy-dramaserie Siren kreeg haar vermogen in 2018 een flinke boost. Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Eline Powell medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Powell maar liefst $ 1 miljoen is, terwijl haar jaarsalaris nu meer dan $ 250.000 is. Haar vermogen zal ongetwijfeld toenemen als ze haar carrière met succes voortzet, nog steeds vrij nieuw in het bedrijf.

Is Eline aan het daten, single of misschien getrouwd?

Volgens verschillende grote online publicaties heeft Eline een relatie met regisseur en schrijver Lee Lennox, die meewerkte aan films als A Moment of Horror (2015) en Stoner Express (2016). Het stel is samen te zien op verschillende reizen en hun foto's zijn te vinden op de Instagram-pagina van Eline.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dol zijn op

Een bericht gedeeld door @ met powell op 11 september 2017 om 22:22 PDT

Er is geen informatie over wanneer het paar hun romantische relatie begon, noch over eventuele toekomstplannen.

Eline Powell Lichaamsmaten

Eline wordt vaak beschouwd als een mooie jonge vrouw en heeft met haar bruine ogen en zwarte haar de harten van velen veroverd, wat te zien is aan haar online populariteit. Er telt echter maar één hart, dat van haar vriend Lee Lennox. Hoe dan ook, het is niet alleen het mooie gezicht, maar haar aantrekkelijke lichaam. Eline staat op 1,63 cm (1,63 cm) en weegt slechts 54 kg, of 119 l, met vitale statistieken van 35-24-35 inch.

Is Eline Powell op sociale media

Eline kent de kracht van social media-netwerken als geen ander; sinds haar eerste verschijning op het scherm, heeft ze haar populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, voornamelijk Instagram en Twitter, maar ze is ook geen onbekende voor Facebook.

Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 85.000 volgers, met wie ze foto's uit haar dagelijks leven heeft gedeeld

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn nieuwe zomerjas gevonden ❤️?❤️ #vejerdelafrontera

Een bericht gedeeld door @ met powell op 11 juni 2018 om 11:48 uur PDT

ze promoot haar nieuwe zomerjasje, maar is ook te zien op diverse glamour events, zoals:

https://www.instagram.com/p/BjDPZu0lObt/

en vele andere berichten, die haar behoorlijk populair hebben gemaakt bij duizenden mensen over de hele wereld.

Eline is ook actief op Twitter, waarop ze iets meer dan 13.000 volgers heeft. Ze heeft Twitter gebruikt om haar werk te promoten, voornamelijk de nieuwe hitserie Siren:

? https://t.co/byc8tFyhqK

- eline powell (@ElinePowell) 19 april 2018

maar ook enkele van haar meest dierbare levensmomenten, zoals deze.

#merhug pic.twitter.com/MWOuADFPXq

- eline powell (@ElinePowell) 24 april 2018

Veel van haar berichten zijn viraal gegaan, wat je allemaal kunt zien als je de link naar haar officiële pagina volgt.

Eline is ook te vinden op Facebook, maar haar fanbase is daar vrij klein in vergelijking met Twitter en vooral Instagram, maar je kunt haar een boost geven met je eigen ‘like’.

Aanbevolen