Acteurs

Wie is actrice Emily Procter van CSI: Miami en wat doet ze nu? Haar biografie: echtgenoot Paul Bryan, nettowaarde, gezin, wiki, kind

Wie is Emily Procter?

Emily Mallory Procter werd geboren op 8 oktober 1968 in Raleigh, North Carolina, VS, en is een actrice, waarschijnlijk het best bekend voor haar optreden in de politieke dramaserie The West Wing waarin ze de rol van Ainsley Hayes speelde.

Gepost door emily proster Aan vrijdag 23 maart 2012

Het vermogen van Emily Procter

Hoe rijk is Emily Procter? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 12 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière als actrice, met rollen in verschillende andere populaire televisieshows gedurende haar carrière. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Emily is als baby geadopteerd door een huisarts en een vrijwilliger. Ze groeide op in Raleigh, maar haar ouders scheidden toen ze drie jaar oud was, en ze zou bij haar oudere broer gaan wonen, die ook werd geadopteerd. Ze ging naar de Ravenscroft School en schreef zich na haar toelatingsexamen in aan de East Carolina University om journalistiek en dans te studeren, waarna ze korte tijd als weerlezer voor televisie werkte bij WNCT-TV in Greenville, North Carolina.

Carrière

Proctor verhuisde naar Los Angeles om de komende twee jaar een acteercarrière na te streven, omdat ze werd ondersteund door haar vader, want voordat ze haar studie afrondde, had ze al een paar ondersteunende rollen gekregen in films zoals Jerry Maguire en Breast Men. In 1996 maakte ze een gastoptreden in Lois & Clark: The New Adventures of Superman in de rol van Lana Lang, daarna op dezelfde manier in The Dukes of Hazzard: Reunion!, en in 1999 was ze te zien in de film Body Shots.

oud csi miami team

Gepost door emily proster Aan vrijdag 23 maart 2012

Van 2000 tot 2002 had Proctor een terugkerende rol in de serie The West Wing waarin ze de rol speelde van Associate White House Counsel Ainsley Hayes. Gedurende deze tijd verscheen ze ook in de sitcom Friends als een korte liefdesbelang van Joey, het personage van Matt Leblanc, en nam vervolgens haar Ainsley Hayes-rol in The West Wing in 2006 opnieuw op. Een van haar goede vrienden, Jorja Fox, raadde haar aan auditie te doen voor CSI: Miami, zoals Jorja al in CSI: Crime Scene Investigation zat. Emily zou worden gecast in de terugkerende rol van FBI Special Agent Amanda Callaway en zou 10 seizoenen deel uitmaken van de serie.

Later werk

In 2013 had Emily een terugkerende rol in de serie White Collar tijdens het vierde seizoen, waarin ze de rol speelde van Amanda Callaway, die later wordt gepromoveerd tot hoofd van de FBI-afdeling witteboordencriminaliteit in New York City. Daarna stopte ze met acteren en verscheen pas drie jaar later in de onafhankelijke film Love Everlasting in projecten. Ook in 2017 en 2018 zijn er geen beursgenoteerde projecten van haar geweest.

Relaties en persoonlijk leven

Het is bekend dat Procter een langdurige relatie heeft met muzikant Paul Bryan, met wie ze sinds 2008 samen is. Ze kregen een dochter in 2010 hoewel haar zwangerschap niet in CSI: Miami was geschreven, maar ze maakte slechts beperkte optredens gedurende de hele negende seizoen. In haar vrije tijd neemt ze deel aan marathons en triatlons en neemt ze ook deel aan pokertoernooien - ook voor beroemdheden - met een grote interesse in het spel. Procter is ook lid van een coverband genaamd Motion, die voorheen White Lightning heette.

Emily doet ook vrijwilligerswerk en heeft geholpen met het Young Storytellers-programma dat studenten op verschillende locaties bedient, gericht op het verbeteren van schrijven, zelfvertrouwen en geletterdheid in schooldistricten met veel armoede. Procter is ook erg geïnteresseerd in antiek en interieurdecoratie, bezit een huis in Spaanse stijl uit 1921 in Los Angeles en ontwerpt huizen voor vrienden, waaronder Kenny Chesney. Vanwege haar interesse in design werd ze gastjurylid in de tv-show Home Showdown.

Bekijk dit bericht op Instagram

Na een jaar punchbuggy spelen eindelijk de 30 punten Pinto!!!!

Een bericht gedeeld door Emily Procter (@officialemilyprocter) op 25 maart 2017 om 19:34 uur PDT

Zit Emily Procter op sociale media?


Net als tal van actrices in de industrie, is Emily erg actief op sociale media via websites zoals Twitter en Instagram. Ondanks dat ze geen recente projecten heeft, onderhoudt ze goede contacten met fans en plaatst ze ook enkele throwback-foto's. Haar Twitter-account was echter ergens in 2017 niet meer actief, maar daarvoor was ze altijd op de site blijven posten. Haar Instagram-account is daarentegen nog steeds actief met foto's van haar samen met haar dochter. Ze heeft ook veel foto's van haar reizen naar verschillende locaties en ze plaatst ook video's. Talloze video's van haar zijn ook beschikbaar via de website YouTube, waarvan de video's voornamelijk afkomstig zijn van haar televisie- en filmprojecten.

Aanbevolen