Acteurs

Wie is actrice Erin Kellyman uit Solo: A Star Wars Story? Haar Wiki: Leeftijd, Ouders, Netto waarde, Hoogte, Broers en zussen

Wie is Erin Kellyman?

Erin Kellyman werd geboren in 1998, in het Verenigd Koninkrijk, en is een actrice, vooral bekend van haar verschijning in de film Solo: A Star Wars Story waarin ze Enfys Nest speelde, de rol van de leider van de rebellengroep genaamd Cloud Riders. .

Afbeeldingsbron

Het vermogen van Erin Kellyman

Hoe rijk is Erin Kellyman? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren, aangezien ze ook in verschillende andere televisie- en filmprojecten is verschenen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Hoewel er weinig bekend is over Erin's jeugd en haar leven toen ze opgroeide, is het bekend dat ze al vroeg bekend was met de entertainmentindustrie, aangezien ze een oudere zus heeft die ook acteren nastreefde, die verscheen in de film uit 2000 getiteld Doctors. Erin begon haar carrière in 2015, verscheen in de Britse sitcom getiteld Raised by Wolves, een verhaal geschreven door Caitlin Moran, gebaseerd op een los verhaal van hun jeugd in Wolverhampton, maar deze keer in een moderne setting. De serie zou in totaal zes delen duren en het werd de op een na hoogste komedie van Channel 4 in 2015, en leidde tot een tweede serie die in 2016 werd uitgebracht. De Moran-zussen probeerden later Kickstarter te gebruiken om genoeg geld te krijgen voor een derde serie. seizoen, maar waren niet succesvol, wat leidt tot de annulering van de serie. In de tussentijd verscheen Erin in een ander komedieproject voor de BBC getiteld The Coopers vs The Rest. Ze had ook een kleine rol in Oom van 2017.

Afbeeldingsbron

Solo: een Star Wars-verhaal

Kellyman kreeg haar grote doorbraak in de film Solo: A Star Wars Story, waarin ze de rol van Enfys Nest speelde in de tweede bloemlezing van de Star Wars-franchise na Rogue One uit 2016. Het speelt zich 10 jaar voor de gebeurtenissen van de film A New Hope af en volgt het verhaal van personage Han Solo en Chewbacca tijdens hun jongere jaren. De film wordt beschouwd als een van de duurste films ooit gemaakt, met een geschat productiebudget van $ 275 miljoen, maar had een aantal problemen, waaronder met de oorspronkelijke regisseurs Phil Lord en Christopher Miller die werden ontslagen vanwege creatieve meningsverschillen, om te worden vervangen door Ron Howard.

De film ontving over het algemeen lovende kritieken voor zijn visuals, actie en de prestaties van zijn acteurs, maar velen bekritiseerden de film ook omdat hij niets nieuws aan het Star Wars-verhaal had toegevoegd. Een van de goedmakertjes van de film was Kellymans connectie met een ander populair Star Wars-personage. De film bracht wereldwijd $ 390 miljoen op, maar had eigenlijk $ 500 miljoen nodig om break-even te draaien, waardoor het een box office bom met verliezen van $ 80 miljoen, de eerste Star Wars-film die als zodanig wordt beschouwd.

Afbeeldingsbron

Latere projecten en persoonlijk leven

In 2018 werd Erin een onderdeel van de BBC-televisiebewerking van de Franse historische roman Les Miserables, geschreven door Victor Hugo. De roman is talloze keren op het podium en als film aangepast, met in de hoofdrollen Lily Collins, David Oyelowo en Dominic West, en zes afleveringen lang, maar bevatte geen nummers die de muzikale versie populair maakten, omdat deze nauwer was gebaseerd. op de originele roman. In de film speelde Erin de rol van Eponine, die een verwend en verwend kind was voordat ze een haveloze en verarmde tiener werd.

Afbeeldingsbron

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van romantische relaties. Veel bronnen geloven dat ze op de veronderstelde leeftijd van 20 jaar nog jong is en niet echt op zoek is naar romantiek terwijl ze zich nog steeds op haar carrière concentreert. Het is bekend dat ze heel dicht bij haar twee zussen en moeder staat - die zeer actief is in het ondersteunen van de acteercarrière van haar kind - en naast hen allemaal op foto's is verschenen.

Is Erin Kellyman op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie is over Kellyman's verleden en zelfs haar huidige inspanningen is te wijten aan het feit dat ze niet erg actief is online. Ze heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan de populaire sociale media-websites, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Ze is ook relatief vroeg in haar acteercarrière, wat het gebrek aan online aanwezigheid zou kunnen verklaren. Haar moeder is actiever op sociale media en heeft een account op zowel Twitter als Instagram, maar beide accounts zijn privé geworden; haar social media-updates mogen alleen worden gezien door haar vrienden- en volgerskring. Het is nog vroeg in Erin's carrière en velen geloven dat er meer informatie over haar zal worden onthuld als ze doorgaat met haar acteerwerk.

Aanbevolen